Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Adil Gevrek: 'Ligin ilk yarısını en iyi şekilde bitirmek istiyoruz'

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray karşısında sahalarında aldıkları 1 puan ile moral bulduklarını söyleyerek, ilk yarıda kalan maçları da en iyi şekilde tamamlamak istediklerini belirtti.

Diyarbakır'da sis, 3 gündür etkisini sürdürüyor

Diyarbakır'da etkili olan sis, 3 gündür sürüyor. Sis nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi.

Darende Ayvalı Göleti 2022'de sulamaya başlayacak

Malatya'nın Darende İlçesi Ayvalı Göleti ve Sulaması İnşaatı çalışmaları devam ederken, göletten önümüzdeki yıl istifade edilecek. Gölet, milli ekonomiye yılda 2,5 milyon lira katkı temin edecek ve ayrıca 507 kişiye tarımsal istihdam sağlayacak.

Kuyumcu Türkan: 'Ülkede bir sıkıntı yok, ülkeye müdahale yapılıyor'

Son günlerde altın ve doların artışıyla ilgili dış güçlerin etkisi ve Türkiye'ye müdahale yapıldığını söyleyen Diyarbakır Kuyumcular Başkan Adayı Şeyhmus Türkan, ani artışların ise global krizden olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Malatya'da depremzedeler konutlarına kavuşuyor

Elazığ'ın Sivrice İlçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle Malatya'da etkilenen vatandaşların yaraları sarılmaya devam ediyor. TOKİ tarafından Kale ve Arguvan ilçelerinde yaptırılan konutların hak sahibi vatandaşlara teslimi, yapılan kura ile gerçekleştirildi.

Öğretmenler dart ve bocce turnuvasında stres attı

Elazığ Gençlik ve Spor Müdürlüğünün koordinesinde öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile bocce, bowling ve dart turnuvası gerçekleştirildi.

Doğa yürüyüşünde mahsur kalan kadın ip sistemiyle kurtarıldı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Karaçay Kanyonu mevki'inde doğa yürüyüşü sırasında kayalıklardan düşüp yaralanan 53 yaşındaki kadın, UMKE ve AFAD uzman ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu kurtarıldı.

Tahir Elçi ölümünün 6. yılında anıldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Dört Ayaklı Minare önünde düzenlediği basın açıklaması sonrası çıkan çatışmada vurularak hayatını kaybeden eski Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, ölümünün 6'ncı yılında anıldı.

Selçuk İnan: 'Biz de artık sürekli hakemleri konuşmaktan sıkıldık'

Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, karşılaşmada verilen hakem kararlarını eleştirerek, 'Biz de artık sürekli hakemleri konuşmaktan sıkıldık' dedi.

Gabriel Margarit: Özgüvenimiz için çok önemliydi bu maç

Yeni Malatyaspor'da Yardımcı Antrenör Gabriel Margarit, Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, 'Özgüvenimiz için çok önemliydi bu maçtı' dedi.

Spor Toto Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - Galatasaray: 0 (Maç sonucu)

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı)

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Başkan Beyoğlu hasta ve yaşlılarla bir araya geldi

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hazro ilçesinin kırsal bölgesinde bulunan Çökeksu Mahallesine çıkarma yaparak hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz: 'İhracatımız 210 milyar dolayı aşmış durumda'

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, 'Yüzde 9'un üzerinde bir büyüme bekliyoruz. İhracatımız şuanda geçmişe dönük baktığınızda 210 milyar dolayı aşmış durumda, yılsonunda bu rakam 220 milyarları da aşmış olur. Çok hızlı bir şekilde ihracatımızda bir toparlanma bir artış var' dedi.

Malatya Büyükşehir entegre katı atık bertaraf tesisine ödül

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen 'Sürdürülebilir İş Ödülleri 2021' kapsamında Büyükşehirler arasında Malatya Büyükşehir Belediyesinin hazırlamış olduğu ' Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi' projesi ödüle layık görüldü.

Hekimhan'da yarım düzine gol

Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi D.Grup'ta Hekimhan Belediyespor sahasında Çöşnükspor'u 6-0 yendi.