Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İş insanı Elaldı: 'Gurme Fuarı Diyarbakır'a pozitif katkı sundu'

Diyarbakır'da düzenlenen Gurme Fuarı'nda 50 ilden fazla katılım sağlandı. Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, fuarın Diyarbakır'a pozitif katkı sunduğu değerlendirmesinde bulundu.

Madalya için ter döktüler

Malatya'da Bölgesel İl İlçe Karmalar Kros Ligi 1. kademe 2. bölge yarışmaları yapıldı.

Evlat nöbetindeki acılı baba Hacı Güger: 'Evlatlarımızı kullananların ağa babaları Amerika, İngiltere ve Fransa'dır'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 819'nci gününde de devam ediyor.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Elazığ İl Özel İdare: 46 - Fenerbahçe: 105

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Elazığ İl Özel İdare, evinde lider Fenerbahçe Safiport'a 59 sayı farkla 105-46 mağlup oldu.

Solhan Spor, smaçör Celalettin Fedakar ile anlaştı

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Bingöl Solhan Spor, smaçör Celalettin Fedakar ile anlaştığını duyurdu.

TFF 3. Lig: HD Elazığ Karakoçan: 0 - GP Şile Yıldızspor: 1

TFF 3. Lig 2. Grup'un 15. Haftası'nda HD Elazığ Karakoçan, sahasında GP Şile Yıldızspor'a 1-0 mağlup oldu.

Diyarbakır'da Dicle Nehri kıyısında 'Cam Teras' açıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Taş Konak, Hevsel Bahçeleri, Dicle Nehri ve Millet Bahçesi'ni bir arada izlenmesi için yaptığı Fiskaya Cam Terasını hizmete açtı.

Plastik sandı canlı çıktı

Malatya'da, bir evin bahçesinde nesli tükenmekte olan semender görüldü. Ev sahibi ilk gördüğünde plastik zannettiği semenderin canlı olduğunu görünce o anları cep telefonuyla kaydetti.

Arapgir artık sakin şehirde tescilli

Malatya'nın Arapgir ilçesinin, Cittaslow (Yavaş Sakin Şehir) üyeliği kabul edildi.

Kahtalı: 'Türkiye'yi kaosa sürüklemeye çalışıyorlar ama başaramayacaklar'

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Türkiye'nin 2023'e giderken bir kaos ortamına sürüklenmeye çalışıldığını ifade ederek 'Bu süreci de atlatacağız. Türkiye daha çok üretecek ve daha çok büyüyecek' dedi.

Yeşilyurt'un lezzetleri dünya helal zirvesinde ilgi gördü

Cumhurbaşkanlığı himayesinde 7. Dünya Helal Zirvesi Fuarı'na Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi de katıldı. Yeşilyurt'un güzel lezzetleri uluslararası büyük bir organizasyonda tanıtımını gerçekleştirildi.

'Nemlendirici kullanmak önemli'

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, güzelliğin sadece yüz bakımıyla ortaya çıkmayacağını belirterek el ve ayak bakımları konusunda bilgiler verdi.

Rektör Karabulut'tan gençlere kitap çağrısı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada, 'Gençler kendilerini geliştirmeli, girişimciliği artırmalı, özellikle yabancı dil öğrenmeliler. Sosyal medyada vakit geçirmekten ziyade daha çok kitaplara dokunmalılar' dedi.

Pütürge'de 2 temel atıldı, 1 açılış gerçekleştirildi

Malatya'nın Pütürge İlçesi'nde, yeni Belediye Hizmet Binası, aynı binada hizmet verecek olan Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi'nin temel atılışı ile Güneş Enerji Santrali'nin açılışı törenle yapıldı.

DİSKİ, Hani Atıksu Arıtma Tesisi Daban Deresinin temiz akmasını sağlayacak

Hani ilçesinde yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulunan Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışmaların tamamlanıp tesisin faaliyete girmesiyle Daban Deresinin temiz şekilde akacağını söyledi.

Diyarbakır'da kitap severler kitap mezadında buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 'Feqiyê Teyran Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında' her ay düzenlediği 'Kitap Mezadı' devam ediyor.