Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Tavuk çiftliğinden 250 bin liralık elektrik malzemesi çalanlar yakalandı

Elazığ'da yapımı devam eden bir tavuk çiftliğinde bulunan ve değeri 250 bin lira olan elektrik malzemesini çalan 3 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır DSİ Spor'dan Türk futboluna bir armağan daha

Alt yapıya verdiği önem ve Süper Lig kulüpleri ile milli takımlara kazandırdığı yetenekli futbolcularla isminden söz ettiren Diyarbakır DSİ Spor, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen bir futbolcuyu daha Türk futbolunun hizmetine sundu.

Uzmanlar ebeveynleri uyardı

Halk arasında süt dişi ile ilgili yanlış bir kanının olduğunu belirten diş hekimi Mahmut Aslan, 'Süt dişleri hem estetik hem beslenme hem de çiğneme adına büyük bir fonksiyon sahibidir. Yerine gelecek olan daimi dişler için de rehber görevi görmektedir' diyerek ebeveynleri uyardı.

4 metrekarelik dükkana dünyaları sığdırdı

Elazığ'da yaşayan tespih ustası Murat Aktaş, 4 metrekarelik dükkanın 1 metrekarelik alanını makineleri küçülterek imalathane, kalan kısmını ise satış yapacak şekilde dizayn etti. Küçücük dükkanına dünyaları sığdıran Aktaş, şimdiye kadar piyasa 8 bine yakın tespih sattı.

İlkokul öğrencilerine trafik eğitimi

Malatya'da iki günde iki okulda toplam bin 171 öğrenciye uygulamalı ve teorik olarak trafik kuralları eğitimi verildi.

Diyarbekirspor nefes aldı

2. Lig Kırmızı Grup'ta haftaya 15 puanla küme düşme hattına yakın bölgede giren Diyarbekirspor, puan cetvelinde üstte yer alan Antalya temsilcisi Serik Belediyespor'u farklı mağlup ederek 3 puana uzandı.

Yüzde 70 engelli raporuna rağmen dağa kaçırılan kardeşi için nöbet tutuyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 818. gününde de devam ederken, 7 yıldır kardeşinden haber alamayan abla Ruken Canbey, 'Kardeşim 2015 yılında yüzde 70 engelli raporu olmasına rağmen bir şekilde PKK'lılar tarafından kaçırıldı' dedi.

Battalgazi'de bir mahallenin daha ulaşım sorunu çözüldü

Ulaşım yatırımları kapsamındaki çalışmalarını gece gündüz sürdüren Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, Yaygın Mahallesi'nde yaşanan ulaşım sorununa, gerçekleştirdiği birinci kat sathi kaplama asfalt öncesi temel hazırlık çalışmaları ile neşter vurdu.

Diyarbakır'da 2 çocuğun cep telefonunu gasp eden 2 kişi tutuklandı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde yaşları 2 çocuğun cep telefonunu bıçak zoruyla gasp eden 2 kişi, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Yaşanan gasp olayı ise kameralara yansıdı.

Malatya'da silahlı çatışma: 1 yaralı

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'da evde alacak verecek meselesi tartışması kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Diyarbakır'da iddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesini konuşmak için misafir olarak geldikleri evde çıkan silahlı kavga sonucu ev sahibinin oğlu 20 yaşındaki Abdullah açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, babası Necati Çetin (45) ise ağır yaralandı. Polis, olay sonrası evden kaçan şüphelilerin yakalanması için inceleme başlattı.

Efeler Ligi: Bingöl Solhan Spor: 3 - Altekma: 1

Axa Sigorta Efeler Ligi 10. hafta karşılaşmasında Altekma Spor'u konuk eden Bingöl Solhan Spor karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Diyarbakır'da iş adamı tarafından yaptırılan 32 derslikli ilkokulun temeli atıldı

Diyarbakır'da eğitim seferberliği programları kapsamında iş insanları tarafından yaptırılan okullardan biri de iş adamı Raif Türk tarafından yaptırılarak, temeli atıldı.

Malatya'da 32 kaçak göçmen yakalandı

Malatya'da güvenlik birimlerinin kaçak göçmenlere yönelik düzenlediği operasyonda 32 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Su temini projeleri ön tamamlama töreni gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İller Bankası, JICA ve MASKİ Genel Müdürlüğü ortaklığıyla, Battalgazi ve Yeşilyurt başta olmak üzere, 11 ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili 'Su Temini Projeleri Ön Tamamlama Açılış Töreni' düzenlendi.

Güvenlik kamerasını görmesine rağmen hırsızlık yapan kadının pişkinliği pes dedirtti

Elazığ'da ev eşyası ürünleri satan mağazaya alışveriş bahanesi ile giren bir kadın, güvenlik kameralarına aldırış etmeden meyve sıkacağını çantasına atıp, elindeki kahve makinesiyle mağazadan çıktı. 2 bin 500 lira değerinde ürün çalarak kayıplara karışan kadının pişkinliği pes dedirtti.