Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

DİSKİ, Diyarbakır'ın 2050'ye kadar içme suyu sorununu masaya yatırdı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi ile Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Balta, Diyarbakır'ın 2050 yılına kadar içme suyu sorununu çözecek olan 2. Merhale İçme Suyu Projesinin çalışmaları hakkında görüşme yaptı.

Elazığ'da muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Başkan Çınar, Samanlı'daki park alanını inceledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' 218'nci parkımızı Samanlı Mahallemizde hizmete sunduk, hemşerilerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.

Diyarbakır'da doğuştan görme engelli kadının örnek yaşam çabası ve azmi

Diyarbakır'da, doğuştan görme engelli Pervin Akdoğan, karanlık ve kabus dolu hayatını, yaşama azmi ve hırsı sayesinde Türkçe kabartma yazı olan Braille alfabesini öğrenerek, umudunu mutluluk dolu yeni bir geleceğe çevirdi. Yaşadığı zorluklara rağmen okuma yazma öğrenen Akdoğan, şimdi İlahiyat Fakültesini bitirerek, Kur'an Kursu öğretmeni olmayı hedeflediğini söyledi.

Mounir Chouiar: 'Galatasaray maçında yenen taraf olmak istiyoruz'

Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Mounir Chouiar, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında yenen taraf olmak için uğraşacağız dedi.

Cinayet faili 3 aylık kesintisiz çalışma sonucu yakalandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, akraba olan iki aile arasında ölümle sonuçlanan olayın şüphelilerinden E.A., 3 aylık kesintisiz çalışma neticesinde yapılan operasyon ile yakalanarak sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.

Cerrahi maskeli hırsızlık şüphelisi 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Sur İlçe Müdürlüğü ekiplerinin birlikte gerçekleştirdiği titiz çalışmalar neticesinde, cerrahi maskeli hırsızlık şüphelisi 4 zanlı yakalandı. Zanlılardan 3'ü, adli mercilerce tutuklandı.

Prof. Dr. Atılgan'dan tüp bebek tedavisi hakkında açıklamalar

Son zamanlarda tüp bebek tedavilerindeki başarı oranlarında gözle görülür artışlar tespit ettiklerini belirten Prof. Dr. Remzi Atılgan, 'Fırat Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Laboratuvarında son sistem teknoloji kullanılıyor. Modern bir laboratuvarla bölge halkına hizmet veriyor' dedi.

Elazığ İl Özel İdare'den Vali Toraman'a ziyaret

Elazığ İl Özel İdarespor, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı makamında ziyaret ederek Fenerbahçe maçına davet etti.

Elazığspor, Belediye Kütahyaspor maçı hazırlıklarına devam etti

Elazığspor, Belediye Kütahyaspor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti.

Kaybolan hayvanlar mikroçip sayesinde bulunabilecek

Kaybolan sahipli kedi ve köpek gibi hayvanlar, deri altına yerleştirilen mikroçip sayesinde kolaylıkla bulunabilecek.

Jandarma'dan kaçak sigara operasyonu

Malatya'da, Jandarma'dan kaçak sigara operasyonu sonucunda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.

Başkan Güder esnafları yalnız bırakmıyor

Mimar Sinan Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederek, 'Hayırlı işler' temennisinde bulunan Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Yalnızca ilçemizin değil, ülkemizin de var olmasının önemli unsurlarından olan esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız' dedi.

Elazığ'da deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası kent geneli yapımı tamamlanan TOKİ konutları kurayla hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor.

Aynı klinikte ikinci bebek müjdesini aldı

Diyarbakır'da 13 yıllık evli olan Hamide Akgün, ikinci bebek müjdesini aynı klinikte başarıyla gerçekleştirdiği üçlü kombin tedavi ile aldı.

Malatya'da dolandırdılar Adana'da yakalandılar

Malatya'da yaşayan bir kişiye kendilerini polis-savcı olarak tanıtarak 475 bin lirasını dolandıran 3 kişi, Adana'da gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.