Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

DÜ Rektörü Karakoç, öğretmen kardeşleri makamında ağırladı

Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmen Merve Ceylan ile Şüheda Ceylan kardeşleri makamında ağırladı.

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eğitim kurumlarındaki öğrencilere, '18-24 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' dolayısıyla eğitim verildi.

Elazığ TSO Başkanı Arslan, 33 ülkenin katıldığı 12. Dünya Odalar Kongresinde

Dubai'de gerçekleştirilen ve 33 ülkenin katılım sağladığı 'Dünya Odalar Kongresine' Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan da yer aldı.

Elazığ'da şehit öğretmenler unutulmadı

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla teröristler tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı.

Uzman estetiysen Dalmış: 'Microblading zannedilenden daha faydalı bir operasyondur'

Marmara Klinik Güzellik Uzman Estetisyeni Hira Dalmış, microblading zararlı olduğuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını, Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği pigmentler ile gerekli işlemler yapıldığı bilgisini verdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu yapıldı

Türkiye Jokey Kulübü tarafından organize edilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu Diyarbakır Hipodromu'nda yapıldı.

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla balon uçurdular

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan personel, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla turuncu balon uçurdu.

Bingöl'de jandarma personeline ve kadınlara KADES uygulaması tanıtıldı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Solhan ilçesinde jandarma personeline ve kadınlara KADES uygulaması tanıtıldı.

Başkan Özcan'dan öğretmenlere çiçek

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Özal Mahallesi'ndeki Özal İlkokulu ve İmam Hatip Özal Ortaokulu'ndaki öğretmelere çiçek, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Battalgazi'de Öğretmenler Günü kutlaması

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 'Can Verip Destanlaşanlar' adlı kutlama programı düzenlendi. Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekilen programda şehit öğretmenlerin isimlerinin canlandırıldığı oratoryo gösterisi, katılımcılardan büyük takdir topladı.

Bingöl'de teröristlere ait 11 odalı sığınak ve yaşam malzemeleri imha edildi

Bingöl'de jandarma tarafından devam Eren Kış-6 operasyonu kapsamında, bölücü terör örgütü PKK'ya ait 11 odalı sığınak ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Diyarbakır'da 'Siber Güvenlik Farkındalık Semineri' düzenlendi

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet personellerine yönelik güvenli internet kullanımı ve siber suçlara karşı seminer düzenlenirken burada konuşan İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, 'Bütün insanlar özellikle küçükleri tehlikelerden korumak, istismarlardan korumak adına bu alanda işlenen suçları takip ediyoruz. Küçükleri korumada teknolojiyi bütün gücümüzle kullanıyoruz. Bununla ilgili sanal devriyelerimiz var' dedi.

Başkan Vekili Koç, şampiyon Aktaş'ı ödüllendirdi

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, Türkiye Jimnastik Federasyonunun düzenlediği Artistik Jimnastik Yarışmasında birinci olan minik Viyan Aktaş'ın başarısını ödüllendirdi.

Başkan Vekili Koç, öğretmenleri unutmadı

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçedeki bütün öğretmenlere hediye göndererek, okullarda ziyaretlerde bulundu.

Yeşilyurt'ta öğretmenler için özel bir program düzenledi

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinde görev yapan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Öğretmenlerimizin gayreti ve fedakrlığı asla unutulmaz' dedi.

Öğretmenler Günü nedeniyle Başkan Gürkan'a ziyaretler

Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Minik öğrenciler de Gürkan'ı ziyaret etti.