Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Arguvan'da Öğretmenler Günü kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü her yıl olduğu gibi Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

'Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalıklar' konferansı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri tarafından İnönü Üniversitesi öğrencilerine yönelik 'Güvenli internet kullanımı ve siber zorbalıklar' konulu konferans verildi.

Tunceli'de eylem ve etkinliklere pandemi yasağı

Tunceli Valiliği, pandemi nedeniyle kent genelindeki eylem ve etkinliklerin 24 Kasım ile 8 Aralık tarihleri arasında yasaklandığını duyurdu.

Sumudica: 'Deliler gibi ocak ayındaki transfer sezonunu bekliyorum'

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3 mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica, kendisinden önce yapılan transfer politikasını eleştirerek, 6-7 oyuncumuzun kalitesi Süper Lig kalitesinde değil. Bunu herkes biliyor. Ben şimdi nasıl değişiklik yapacağım, nasıl oyuncumu rotasyona götüreceğim, dinlendireceğim? Deliler gibi ocak ayındaki transfer sezonunu bekliyorum dedi.

Yazıhan'da muhtarlarla toplantı

Malatya'nın Yazıhan İlçesi'nde muhtarlarla toplantı düzenlenip, ilçede yaşayan yabancılar hakkında özellikle sağlıklı kayıt tutulması istendi.

Çocuklardan en yaşlı öğretmenlere anlamlı ziyaret

Elazığ'da bir grup çocuk '24 Kasım Öğretmenler Gününde' kentin en yaşlı öğretmenleri ile bir araya gelerek hediye verdi.

Dicle'de öğretmenler günü kutlandı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.

Bingöl'de kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla broşür dağıtıldı

Bingöl'de Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi personelleri ile Merkez Jandarma Komutanlığı personeli, kontrol noktasında sürücülere, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla broşür dağıttı.

Elazığ'da 130 kilo kıyılmış tütün ele geçirdi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 130 kilogram tütün ele geçirildi.

İnönü üniversitesinde yeni açılan bulvar ağaçlandırılıyor

Malatya İnönü Üniversitesi'ndeki yeni yapılan bulvar, fidan dikim programı ile ağaçlandırılıyor.

Öğretmenler Günü'nde Nurcan öğretmene ve öğrencilerine 400 fidanla sürpriz yapıldı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni Nurcan Taşçıer Kurt'un Orman Genel Müdürlüğüne yazdığı mesaj sürprizle cevaplandı. Nurcan öğretmenin okulu, 'Öğretmenler Gününde' 400 fidanla yeşerdi.

Bingöl'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yaralı

Bingöl'de havalimanı kavşağında kamyon ile panelvan minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Evlat nöbetindeki anne Artık: '6 yıldır ağlıyorum artık ağlamayacağım ve oğlumu dört gözle bekliyorum'

Diyarbakır'da, evlat nöbetindeki ailelerin HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbeti 815'inci gününde kararlılıkla devam ediyor.

Elazığ'da öğrenciler her ayın 23'ünde yöresel yemeklerle buluşacak

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yurtlarda kalan öğrenciler için her ayın 23'ünde yöresel yemek, kürsü başı, halk oyunları ve mahalli müzik etkinliği gerçekleştirilecek. Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen etkinliğin ilki dün Harput Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi. Üniversite öğrencileri, Elazığ'a ait yöresel yemekleri yedikten sonra kürsü başı, halk oyunları ve mahalli müzik etkinliği ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Şehit Uzman Çavuş Faruk Barut, şehadet yıl dönümünde isminin verildiği okulda anıldı

23 Kasım 2017 tarihinde Bingöl-Elazığ karayolunda askeri zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Faruk Barut'un şehadetinin 4'ncü seneyi devriyesinde, isminin verildiği Şehit Faruk Barut Çok Programlı Anadolu Lisesinde anma programı düzenlendi.

Elazığ'da çalınan inşaat malzemeleri jandarma tarafından bulundu

Elazığ'da çalınan inşaat malzemeleri jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edilirken, şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.