Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

EBUAŞ, yüzmede de iddialı

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi grup müsabakaları sona erdi. 20-21 Kasım tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilen ve 7 ilden toplam 18 kulübün katıldığı müsabakalarda Elazığ Belediyesi EBUAŞ Spor Kulübü de 10 sporcusuyla yer aldı.

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden uzman çavuş memleketine uğurlandı

Kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Tunceli 1. Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Taşkın'ın cenazesi, düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Malatya'da kadına yönelik şiddet arttı

Malatya'da kadına yönelik şiddet nedeniyle 2020 yılında 3944 başvuru yapılırken, 2021 yılı ilk on ayında 4223'e çıktı.

Başkan Gürkan'dan Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadrajımdan Çocuk Kısa Film Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Diyarbakır'da 1. Kadrajımdan Çocuk Kısa Film Yarışmasının gala ve ödül töreni gerçekleşti.

Başkan Çınar, yetim koordinasyon merkezini inceledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kadınlara yönelik Aile Danışmanlık Merkezi kurmak içinde çalışmalarımızı başlattık' dedi.

Kahtalı'dan Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kahtalı, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak, 'Öğretmenlerin bizim medeniyetimizde, tarihimizde ve dinimizde çok müstesna bir yeri vardır' ifadelerini kullandı.

Ayakkabı profesörünün çeyrek asırlık meslek aşkı

Malatya'da, babasından öğrendiği ayakkabı tamirciliğini çeyrek asırdır sürdüren Mehmet Ceyhan, dört metrekarelik dükkanda işini ilk günkü heyecanla sürdürüyor.

Elazığ'da görev yapan en genç ve en tecrübeli öğretmene anlamlı ziyaret

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir eğitim kurumu öğretmenleri, kentte görev yapan en genç ve en tecrübeli öğretmenlerle bir araya gelerek kendilerine çiçek taktim etti.

3 yıl önce 10 sumak ağacı dikti, yüzde 200 verim aldı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bir üretici, kendi imkanlarıyla 3 yıl önce 10 sumak ağacı dikti. Yetiştirdiği sumak ağaçlarının her birinden 40 kilo sumak ele eden üretici, yüzde 200 verim aldı.

Bingöl'de 60 bin metrekarelik DSİ parkında çalışmalar sürüyor

Bingöl Belediyesi, 60 bin metrekarelik DSİ parkında çalışmalarını sürdürüyor.

İnönü Üniversitesi'nden toplu iş sözleşmesi açıklaması

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından toplu iş sözleşmesi hakkında yapılan açıklamada, Yüksek Hakem Kurulu tarafından nihai olarak karara bağlanan toplu iş sözleşmesinin yürürlük tarihi 1 Ağustos 2020, sona erme tarihi ise 31 Temmuz 2022 olup, toplu iş sözleşmesinin sona ereceği tarihe kadar taraflar bu toplu iş sözleşmesi hükümleri ile bağlıdır' denildi.

Rektör Karabulut'tan Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

'Diyarbakır'da un sorunu yok'

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya ve Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil un fabrikaları sahipleri ile bir araya geldi.

Radyatör su kaynattı, kapağı açınca kendisinin yüzü, yanındakinin ise kolu yandı

Elazığ'da su kaynatan radyatörün kapağını kontrolsüz bir şekilde açan kişinin yüzünde, yanındakinin ise kolunda kaynar su yanığı oluştu.

Tunceli'de kaçak avlanan 5 kişiye ceza kesildi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Tunceli Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptığı denetimlerde 5 kişiye idari işlem uyguladı. İncelemelerde 8 keklik ve 2 ölü yaban tavşanı ele geçirilirken, 4 adet yarı otomatik av tüfeğine de el konuldu.