Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bülbüloğlu'ndan Öğretmenler Günü mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, Öğretmenler Günü mesajında, 'Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesinde aktif rol oynayan öğretmenler her türlü övgü ve takdire layıktır' ifadelerini kullandı.

Uyanış Gençlik etkinlik düzenledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, maddi geliri dar olanlar ve yetimler yararına etkinlik düzenledi.

Reşat Erdoğan'dan Öğretmenler Günü mesajı

Faik Erdoğan Vakfı Başkanı Reşat Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında Eğitime gönül vermiş bir iş insanı olarak ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ancak çağdaş eğitim kurumlarımız marifetiyle ve gelecek nesillerin mimarı öğretmenlerimizin eliyle ulaşacağımızı biliyorum dedi.

Teröristler kaçırmasaydı öğretmen olacaktı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti 814'üncü gününe girdi. Yüreği yanık anne Türkan Mutlu, 'Ceylan burada olsaydı, bugün öğretmendi, küçücük çocuklara eğitim verecekti' dedi.

Elazığ'da kaçak avlanan 1 kişiye ceza kesildi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptığı denetimlerde 1 kişiye idari işlem uyguladı.

Şarampole yuvarlanan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde şarampole yuvarlanan otomobil, hurdaya döndü. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Dalmış Beauty'den kadınlara bakım önerileri

Dalmış Beauty yöneticisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, kadınlara bakımlı olmanın ipuçlarını verdi.

DİSKİ Dicle ilçesinde içme suyu şebekeleri döşüyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünce Dicle ilçesine bağlı birçok mahallesini kapsayan içme suyu şebekesi döşeme çalışmalarına başladı.

Elazığ'da drone destekli trafik denetimi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından drone destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

Elazığ İl Özel İdare Eurocup sahnesinde

Eurocup'ta bu sezon istediği sonuçları alamayan Elazığ İl Özel İdare, B Grubu 5. hafta maçında Romanya ekibi Sepsi Sic'i ağırlayacak.

Yüreği yanık baba Erdinç: Devlet okuttu avukat yaptı, HDP kalemi kırdı silah verdi

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti 814'üncü gününe girdi.

Elazığspor'da Belediye Kütahyaspor hazırlıkları

Elazığspor, Belediye Kütahyaspor maçı hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Başkan Güder'den Öğretmenler Günü mesajı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Öğretmenlerimiz, bizim gelecek ümidimiz, milli ve manevi değerlerimizin, birliğimizin, dirliğimizin, benliğimizin ve kimliğimizin teminatı, aynı zamanda bu zenginliklerimizin yarınlara aktarılmasını sağlayan varlık köprülerimizdir' ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Murat Baykara: MRG öncesinde sağlık personeli hastadan bilgi almalı

Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG) öncesi sağlık personellerinin hastadan bilgi alması gerektiğini belirten Doç. Dr. Murat Baykara, 'Özellikle vücutta metal protez bulunan hastalarda MRG cihazı mıknatısı, bu protezleri yerinden oynatıyor. Bu tip hastalara; kalp pili olanlar, beyin ameliyatı ile beyin damarlarına klips takılmış olanlar örnek olarak gösterilebilir' dedi.

Bu evde yürekleri sızlatan bir dram var

Yaşadığı rahatsızlık sonucu 19 yıl önce iki ayağını da kaybeden ve tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşamını devam ettiren 56 yaşındaki Eşref Öztek'in evine misafir olan AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ailenin yaşadıkları sorunların çözümü için çalışma başlattı. Zor durumdaki aileye ayni ve nakdi destek sağlayan Başkan Beyoğlu, 'Son 19 yılda güçlü sosyal devlet olma adına tarihi adımlar atan devletimiz hiçbir vatandaşını yalnız bırakmaz ve mağdur etmez. Bu kardeşimizin yaşadıklarına çok üzüldük. İlgili kurumlarla görüşerek kendisine yardımcı olacağız inşallah' diye konuştu.

Çelikevler'de kanalizasyon hattı çalışması tamamlandı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, uzun yıllardır altyapı ve içme suyu sorunu yaşanan Çelikevler'de kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı.