Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yenişehir Belediyesi'nden spora ve sporcuya yatırım

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi bünyesinde kurduğu Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü kendine güveni olan, her alanda yeterliliği olan gençleri yetiştirerek farklı ödüller almalarını sağlıyor.

'İki Gözüm Diyarbakır Fotoğraf Platformu' kuruldu

DİYARBAKIR (İHA) –Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 'İki Gözüm Diyarbakır Fotoğraf Platformu' kuruldu. Fotoğraf severler, platformun lansman tanıtım programı ve sergisinde bir araya geldi.

Kombi ve petek temizliği yaptırmamak, faturanın yüzde 30 fazla gelmesine neden oluyor

Elazığ'da kış aylarının gelmesiyle birlikte zamanında yapılamayan kombi ve petek temizliği, petek içlerinde kir ve pas birikmesine, evin yeterince ısınmamasına ve faturaların bir hayli kabarık gelmesine neden oluyor.

Bingöl'de Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliği

Bingöl'de Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

DİSKİ, Diyarbakırlılara 108 milyon metreküp içme suyu ulaştırdı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ), Genel Müdürü Fırat Tutşi, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinin yeni imar alanlarında yapımı devam eden içme suyu şebeke hattı denetiminde bulundu.

Battalgazi Belediyesi'nin festivalde açtığı standa yoğun ilgi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik düzenlediği 'Tam Bana Göre Festivali'nde yer alan Battalgazi Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden gençler keyifli zaman geçirdiklerini ifade ederek, gençleri düşünerek hizmet eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür etti.

Elazığ'da otizmli çocuklar için duyu bütünleme odası kuruldu

Elazığ'da kurulan duyu bütünleme odasında otizmli bireylerin dikkat süresi problemleri, duyusal ve gelişimsel anlamda yaşadıkları problemlere çözüm bulmak için duyu bütünleme odası oluşturuldu.

Elazığ'da jandarmadan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde anlamlı etkinlik

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında çocuklarla bir araya gelerek miniklerin eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağladı.

Üniversitede sonbahar ile kartpostallık manzara

Malatya İnönü Üniversitesi kampüsünde, sonbahar mevsiminde ağaçların sararması ile ortaya çıkan manzara öğrencilerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı oldu.

Vali Münir Karaloğlu: 'Artık bizim Diyarbakır'da feda edebileceğimiz tek bir gencimiz bile yok'

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilciliği ile ortaklaşa düzenlenen Uyanış Gençlik Futbol Turnuvası'nın finali, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nun katılımıyla yapıldı.

Şeyma Canpolat: 'Kadınsın yapamazsın dediler, dünya ikincisi oldum'

Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi öğrencisi, 22 yaşındaki Şeymanur Canpolat, İtalya'da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda dünya ikincisi oldu.

Tek kişilik sokak müzisyeni pandemide moral yükseltiyor

Malatya'da son günlerde sayıları artmaya başlayan sokak müzisyenleri, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Salgın döneminde müzik çalarak vatandaşların moralini yükselttiğini söyleyen tek kişilik sokak müzisyeni Abdullah Genç, geçimini darbuka çalarak temin ediyor.

3 düşük sonrası rahmi alınması gerektiği söylenen hasta sağlığına kavuştu

Diyarbakır'da 40 yaşındaki Kısmet Kaçmaz, 3 düşük sonrası şiddetli ağrı ve kanama şikayetiyle Kadın ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer'e gitti. Prof. Dr. Çoksüer, yaptığı operasyonla hastanın rahminden çok sayıda miyom çıkartarak sağlıklı gebelik için tedavi başlattı.

TOKİ, deprem sonrası Elazığ'ı yeniden inşa etti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından kent genelinde 20 binden fazla konutun çoğunluğu tamamlandı. Çekilen kuralarla yeni evlerine kavuşan vatandaşlar, deprem sonrası yaşadıkları büyük sıkıntıların giderildiğini ve yeni bir Elazığ'ın inşa edildiğini söyledi.

Elazığ'da zincirleme trafik kazası: 6 yaralı

Elazığ'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Takip ettiği kişiyi sokak ortasında vahşice öldürdü, o anlar kameraya yansıdı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bir şahıs takip ettiği kişiyi sokak ortasından boynunu keserek vahşice öldürdü. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.