Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Güder, yüzme havuzunda incelemelerde bulundu

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Elazığ Belediyesi yön levhalarını yeniliyor

Elazığ Belediyesi, güvenli yolculuğu ve trafikteki düzeni sağlamak için trafik yönlendirme levhalarının montaj işlemine, deforme olan levhaların ise değişim çalışmalarına başladı.

Bingöl'de havalimanı personellerine KBRN eğitimi verildi

Bingöl'de havalimanı personellerine kimyasal, biyoloji, radyoloji ve nükleer (KBRN) eğitimleri verildi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: 'Karabağ 30 yıla yakın ezan seslerinden mahrum kaldı'

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2 hafta önce gerçekleştirdiği Azerbaycan ziyaretine değinerek, Karabağ 30 yıla yakın ezan seslerinden mahrum kaldı. Camiler kapalı kaldı, yıkıldı. Düşman eliyle görmedik zulüm kalmadı o bölgelerde dedi.

1. Doğu Pediatri Kongresi başladı

Doğu Pediatri Derneğinin Diyarbakır Dicle Üniversitesi kongre merkezinde düzenleyeceği 1. Doğu Pediatri Kongresi başladı.

Rektör Karabulut Türkiye Küba İş Forumu'na katıldı

Sanayiciler İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON), Küba Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve Küba Ticaret Odası iş birliğinde Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye-Küba İş Forumu Konferansı'na Türkiye'yi 200 şirket temsil ederken, Küba ve Türkiye'den binlerce şirket de online olarak konferansı takip etti.

Diyarbakır'da çiftçiye 89 ton tohum desteği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak proje kapsamında çiftçilere yaklaşık 89 ton adi fiğ tohumu dağıtımı yapıldı.

Akçadağ'da 1,5 kilo esrar ele geçirildi

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda 1,5 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Araştırmacı Siyasetçi Battal Aldudak: 'Ülkemizin gündemi seçimler olmamalı'

Araştırmacı Siyasetçi Battal Aldudak Türkiye'de vatandaşların uzun süredir erken seçim gündemi ile yatıp kalktığını, muhalefet kanadının, 'erken seçim' ve parlamenter sistem taleplerini yinelerken, iktidar bloğunun ise seçimlerin zamanında yani Haziran 2023'te yapılacağını vurguladığını kaydederek gündemin seçim olmaması gerektiğini söyledi.

Elazığ'da 'Dünya Çocuk Hakları Günü' etkinliği

Elazığ'da '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü' dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.

Malatya'da 460 litre sahte alkol ele geçirildi

Malatya'da polis tarafından düzenlenen operasyonda 460 litre sahte alkol ele geçirildi.

HDP ve PKK mağduru ailelerin evlat nöbeti 809'uncu gününde

Diyarbakır'da çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 809'uncu gününe girdi.

Tunceli'de aralarında kadın astsubayların da bulundu bin 60 personelle Eren Kış-6 operasyonu başlatıldı

Tunceli'de aralarında kadın astsubayların da bulunduğu bin 60 personelle Eren Kış-6 Mercan Dağları Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu başlatıldı.

'Tosun Paşa' filmindeki yeşil vadi sahnesi Malatya'da gerçek oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz sinema filminden biri olan Tosun Paşa filmindeki 'Yeşil vadi' sahnesi Malatya'da gerçeğe dönüştü. Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş illeri arasındaki sınır tartışması ile yöre halkı yeniden karşı karşıya geldi.

Vatandaşların refaha kavuşacağı proje başladı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kentsel dönüşüm resmen başladı. Vali Münir Karaloğlu, 'Yeni mahalleyle gerçekten insani koşulları yükselmiş, parkıyla, bahçesiyle, sosyal donatısıyla, evlerinin kalitesiyle, burada yeni bir cazibe merkezi oluşacak' dedi.

Yönetmenler ve oyuncular yurtlarda kalan öğrencilerle buluştu

'13. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali' kapsamında Elazığ'a gelen yönetmenler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarındaki öğrencilerle bir araya geldi.