Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya TSO Heyeti'nden Diyarbakır ziyareti

Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı açılışı için Diyarbakır'a giden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Diyarbakır Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Bağlar Belediyesi, Diyarbakır'ın tanıtım ve kültür elçiliğini yapıyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen 'Gençlik Festivalinde Diyarbakır'ı temsil eden Bağlar Belediyesinin standı büyük ilgi gördü. Bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanlarının yanı sıra binlerce vatandaşın ziyaret ettiği stantta ziyaretçileri karşılayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır'ın meşhur kadayıf tatlısını ikram ederek çocukları ağırladı. Beyoğlu, kentin güzelliklerini yaşamak üzere vatandaşları Diyarbakır'a davet etti.

Elazığ'da fabrika gibi okul

Elazığ'da öğretmen ve öğrenciler korona virüs salgınıyla birlikte okulda hijyen malzemeleri üreterek 1,5 yılda toplam 2 milyon 997 bin 665 lira ciroya ulaştı.

Dünyaya yayılan lezzetler üretim bandından personel kişisel bakımına kadar denetleniyor

Diyarbakır'da 36 yılı aşkın süredir tatlı sektöründe ün salan ve Türkiye'ye birçok farklı tat kazandıran Hacıbaba Pastaneleri, günlük gıda denetimi ile üretim bandından satışa, personel kişisel bakımından paketlemeye kadar denetimlerine her gün aralıksız devam ediyor.

Elazığspor, Batman Petrolspor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti

Elazığspor, Batman Petrolspor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti.

Dere yatağında 3 gün mahsur kalan köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 3 gün boyunca dere yatağında mahsur kalan bir köpek, çevredeki vatandaşın fark etmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Doğanyol Devlet Hastanesi depreminin 2. yıldönümünde hizmette

Malatya'nın Doğanyol İlçesi Devlet Hastanesi'nde 24 Ocak depreminin 2. yıldönümünde hasta alımına başlaması hedeflendi.

Aracın çarptığı kedi tedavi altına alındı

Malatya'da bir aracın çarpıp kaçtığı kedi klinikte tedavi altına alındı.

Türkiye Şampiyonuna başarı hediyesi

Sakarya'da düzenlenen U23 Türkiye Dağ Bisiklet Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Malatya İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu yarış takımı sporcusu ve Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü öğrencisi Süleyman Sefa Temel, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Yeni Malatyaspor, Giresun'da galibiyet arayacak

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı GZT Giresunspor karşısında galibiyet arayacak.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden gençlere 3 müjde

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yatırım envanterine Fırat Üniversitesi Genç Ofis, eskirim salonu ve bocce sahasını da dahil etti.

Tartıda ağır basması için hileden kaçmadı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde caddelerdeki kağıt ve kartonları toplayıp satarak geçimini sağlayan yabancı uyruklu bir kişinin, tartıda daha ağır basması için kartonları ıslatması cep telefonu kameralarına yansıdı. Hile anı vatandaşları şaşırttı.

45'inci evlilik yıldönümünü kutlayan çift, kadın cinayetlerine dikkat çekti

Malatya'da yaşayan Emin Ömer ve Hafize Yalman çifti, evliliklerinin 45'inci yıldönümünü kutladı. Çocuklarının ve torunlarının hazırladığı sürpriz pastayı kesen yarım asırlık evli çift, gençlere tavsiyelerde bulunarak, Kadınlarımız ölmesin, çiçekler solmasın' dedi.

Dolgu yaptırarak genç görünmek mümkün

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dolgu yaptırarak çok daha genç görünmenin mümkün olduğunu söyledi.

Öğretim üyesi ve öğrenciler çamaşır makinelerindeki çocuk ölümlerinin sonunu getirecek proje geliştirdi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Çetin Özay ve öğrencileri, geliştirdikleri proje ile çamaşır makinelerindeki çocuk ya da evcil hayvanların ölmesi veya yaralanmalarının önüne geçilecek önemli bir başarıya imza attı.

AFAD'tan sağlık personeline afet bilinci eğitimi

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının 'Afet Eğitim Yılı' ilan edilmesinin ardından harekete geçen Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) il müdürlüğü Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline afet farkındalık eğitimi verdi