Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya'da koyun kırkma kursu açıldı

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından 'Şaftlı koyun kırkma' kursu açıldı.

Elazığ'da jeneratör hırsızları yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, çalınan jeneratör bulunup sahibine teslim edilirken, şüpheliler hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Jandarma'dan kaçak sigara operasyonu

Malatya'da Jandarma tarafından kaçak sigara operasyonu düzenlenip, çok sayıda kaçak sigara, sigara sarma kağıdı ve makaron ele geçirildi. Olayla ilgili 2 zanlı yakalandı.

Rektör Kızılay, Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısı'na katıldı

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısı'na katıldı.

1. Doğu Pediatri Kongresi başlıyor

Doğu Pediatri Derneğinin Diyarbakır Dicle Üniversitesi kongre merkezinde düzenleyeceği 1. Doğu Pediatri kongresi yarın başlıyor.

Diyarbakır'da bir olay iki cinayet

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, hayvanlar tarafından parçalanmış olarak bulunan cansız bedenin, 22 Ekim'de ailesinin kayıp ilanı verdiği Mehmet Beraat Kağanarslan'a (26) ait olduğu belirlenirken, olayla bağlantılı olduğu öğrenilen Mehmet Can Çelik ise Silvan yolu üzerinde uzun namlulu silahla taranarak öldürülmüş halde bulundu.

Tutşi, 9 bin 19 nüfus ve 2 bin 596 hanenin yararlanacağı projeyi denetledi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, 9 bin 19 nüfus ve 2 bin 596 hanenin yararlanacağı Lice'de yapımı devam eden altyapı ile içme suyu çalışmalarını denetledi.

6 yaşındaki kızın bayrak sevgisi: Ters dönen Türk bayrağını önce düzeltti sonra öpüp alnına koydu

Elazığ'da 6 yaşındaki kız çocuğu, bir iş yerinde bulunan ve rüzgar nedeni ile ters dönen Türk bayrağını düzelttikten sonra öpüp alnına koydu.

Peynir bidonlarında uyuşturucu çıktı, şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada peynir bidonlarının içerisine gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi. Bidonların sahibi olan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uzman estetisyen Dalmış'tan kırışıklıklar için evde doğal maske önerileri

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, doğaya ait olan her bileşenin insanlar için şifa olduğunu belirterek vatandaşların yüzlerindeki kırışıkları önlemek için evde doğal maskeler yapabileceklerini söyledi.

Malatya'da karayollarına ve kavşaklara fidan dikildi

Malatya'da yapımı devam eden Kuzey Çevre Yolu, Kayseri-Gölbaşı kavşağında 'Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes' kampanyası kapsamında karayollarının ve kavşak noktalarının ağaçlandırılması için Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen bin 200 fidan toprakla buluştu.

Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı açıldı

Diyarbakır'da 6 gün sürecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı, 53 metrelik örgülü peynirin kesimiyle başlarken, Rize ile birlikte 55 ilin tanıtılacağı fuarda, söyleyişiler ve paneller ile yarışmalar düzenlenecek.

Rize Valisi Çeber, evlat nöbetindeki ailelerle buluştu

Çeşitli temas ve inlemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Rize Valisi Kemal Çeber, yağının tozuyla çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırılan ve HDP il binası önünde 805. gündür evlat nöbetinde olan aileleri ziyaret ederek, acılarını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Eroğan'dan Başkan Çınar'a ödül

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yerel Yönetimler ve Gençlik' Proje Yarışması Ödül Töreninde, Yeşilyurt'ta 2,5 yıl içerisinde gerçekleşen sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarından dolayı Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a ödül verdi.

Malatya'da marul ve ıspanak fiyatları düştü

Malatya'da Sebze Meyve Pazarı'nda marul ve ıspanak fiyatları bir öncesi aya göre yarı yarıya düştü.

Tunceli'de mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

Tunceli'de devam eden Eren-7 (Munzur-Mercan) operasyonu kapsamında çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.