Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

DİSKİ'nin balık adamları pompa istasyonunun temizlik ve bakımını yaptı

Diyarbakırlılara sağlıklı ve kaliteli içme suyunu ulaştırmak için son teknolojik ekipman ile alanında uzman personeli görevlendiren DİSKİ Genel Müdürlüğü, ulaşmada zorluk yaşadığı yerler için alternatif çözümler üretiyor.

Malatya OSB'nin arıtma tesisi 2022'de tamamlanacak

Vali Aydın Baruş, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı süren arıtma tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

Battalgazi'de 'Ahmet Kekeç' paneli düzenlendi

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından ölümünün yıldönümünde Gazeteci Yazar Ahmet Kekeç paneli düzenlendi. Merhum Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç'in konuşmacı olduğu panelde Ahmet Kekeç'in hayatı anlatıldı.

Doğu ile Karadeniz ekonomik iş birliği

Doğu ile Karadeniz ekonomik iş birliği yapılarak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası arasından kardeş oda protokolü imzalandı.

Seyir halindeki araç alev topuna döndü

Malatya'nın Darende ilçesinde seyir halindeyken bir otomobil, alev topuna döndü. Araç içerisinde bulunan yolcuların son anda kurtulduğu olayda araç tamamen küle döndü.

Atatürk'ün Diyarbakır'a gelişinin 84'üncü yıl dönümü törenle kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a gelişinin 84'üncü yıl dönümü, Diyarbakır Tren Garında düzenlenen tören ve temsili canlandırmayla kutlandı.

Kayısı diyarında patates hasadı tamamlanmak üzere

Kayısı diyarında patates hasadı yüz güldürüyor. Kayısı başkenti olarak bilinen Malatya'da çiftçilerin alternatif ürüne yönlendirilmesi amacıyla 5 yıl önce başlatılan patates ekimi gün geçtikçe artıyor. Ayrıca yerli ve milli tohum çoğaltılarak, Karabağ'a dahi ihraç ediliyor.

Elazığ merkezli 3 ilde kart kopyalama çetesine operasyon: 5 gözaltı

Elazığ merkezli 3 ilde, kart kopyalama çetesine yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

Yardım etmek istedikleri yaralı domuzun tepkisi karşısında neye uğradıkları şaşırdılar

Elazığ'ın Baskil ilçesinde boş sulama havuzuna düşen yaralı domuz, kendisini kurtarmak isteyen vatandaşlara saldırmaya çalıştı. Vatandaşlar domuzun havuzda olmasına rağmen panikle kaçıştı.

Dr. Yıldıray Arslan turnuvası sona erdi

Diyarbakır Masterler Birliği, tarafından düzenlenen Dr. Yıldıray Arslan futbol turnuvası sona erdi.

Ödüllü genç mühendis Covid-19'a yenildi

Malatya'da genç ödüllü mühendis Fuat Yetkin, yakalandığı korona virüs hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Bölgesel Amatör Lig: Fırat Üniversitesi GSK: 3 - Dersimspor: 2

D. Fırat Üniversitesi GSK, Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 3. haftasında Dersimspor'u 3-2 yendi.

Yeni Malatyaspor'da Giresunspor maçı hazırlıkları sürüyor

Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

İnönü Üniversitesi aşılamada önde

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, bir televizyonda yaptığı konuşmada, 9 haftalık dönemde öğrencilerin tam doz aşı yapılma oranlarının yüzde 79 oranlarında olduğunu belirterek, akademik ve idari personelin tam doz aşı oranının ise yüzde 95 olduğunu vurguladı.

Şehit ve gazi çocuklarına jandarma şevkati

Malatya'da şehit ve gazi çocukları tiyatroya götürülerek hediyeler verildi

Marketlerdeki fiyata kızdı, 20 dönümlük sebze tarlasını vatandaşlara ücretsiz açtı

Elazığ'da marketlerdeki fiyata kızıp tarlasını vatandaşlara açan üretici Fethi Çakmak, 20 bin TL değerinde 7 tonluk sebzeyi ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. Tarlasında halen tonlarca sebze olduğunu dile getiren Çakmak, ihtiyaç sahibi herkesi beklediğini söyledi.