Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Ticaret Borsası, Dünya Kayısı Merkezi projesinden çekildi

Dünya kayısı başkenti olan Malatya'da hayata geçirilecek olan 'Dünya Kayısı Merkezi' projesi kayısı esnafını ayağa kaldırdı. Kendileri için yapılan yeni Şire Pazarı'ndaki iş yerlerinin fahiş fiyatla satıldığını açıklayan kayısı esnaflarını temsil eden Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, bugün itibariyle projeden çekildiklerini açıkladı.

Tunceli'nin değerleri canlı heykel performansıyla yaşatılıyor

Tunceli'nin artık hayatta olmayan değerli insanlarının canlı heykelleri kentin farklı noktalarında sergilendi.

Adalet Bakanı Gül, Diyarbakır'da gençlerle buluştu

Diyarbakır'da temasları kapsamında Gençlik Buluşması'nda konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 'Bütün siyasi partilere çağrıda bulunuyorum. Şu gençlerin yeni yüzyıla 12 Eylül darbe anayasasıyla girmek değil, 2023 Anayasası ile yeni yüzyıl anayasasıyla, sivil anayasayla girmeye hakkı var. Gençlerimize 12 Eylül darbe anayasasını layık görmeyin' dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: 'Diyarbakır Cezaevi'ni kapatıyoruz'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 'Diyarbakır Cezaevi'nde, 12 Eylül'de insanlık dışı ve keyfi uygulamalara, işkencelere maruz kalınan Diyarbakır Cezaevi'ni kapatıyoruz ve yakın bir dönemde boşaltmış olacağız' dedi.

Üzerine 10. kattan kadın düşen adam yaşadıklarını anlattı

Elazığ'da 10. kattan atlayan bir kadın hayatını kaybetmiş, üzerine düştüğü Vedat Güven ise yaralanmıştı. Hastanede tedavisi süren Güven, 'Kadın tepeden başımı düşmüş, gözümü açtım hastanedeyim. Hiçbir şey hatırlamıyorum' dedi.

Yenişehir'de 250 çocuk sünnet edildi

Diyarbakır'ın Yenişehir Kaymakamlığı ve Belediyesi ilçede bulunan dezavantajlı ailelerin çocuklarına yönelik sünnet töreni düzenledi.

Emniyet Müdürü Dr. Aşkın, 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kapsamında denetleme yaptı

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, Bi hareketine bakar hayat kampanyasında emniyet kemeri denetimi yaptı.

Ev yıkımında iş makinesi devrildi: 1 yaralı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Seyrantepe 450 Evler Mahallesinde kimsenin olmadığı ve imarsız olduğu iddia edilen mesken yıkımında kullanılan paletli kepçe zemin kırılması sonucu devrildi.

Rahatsızlanan yolcuyu saniyelerle yarışarak hastaneye yetiştirdi

Malatya'da özel halk otobüsü şoförü Necdet Büker, yolcularından birinin aniden rahatsızlandığını görünce vakit kaybetmeden direksiyonu en yakındaki hastaneye kırdı. İçerisinde yolcularla birlikte acil servise giren otobüste yaşanan bu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Milletvekili Tüfenkci Eskimalatya'da esnafla bir araya geldi

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Teşkilatıyla birlikte Battalgazi (Eskimalatya) İlçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Masal Anlatma Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından ilkokullarda öğrenim gören öğrenciler için düzenlenen 'Masalım Var Dinlersen' adlı masal anlatma yarışmasının ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren çocukların masallarını seslendirdiği program sonunda öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Darende'de 'Bir Hareketine Bakar Hayat' trafik uygulaması

İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde aynı anda gerçekleştirilen 'Bir Hareketine Bakar Hayat' kampanyası kapsamında, Malatya'nın Darende ilçesinde de trafik denetimi gerçekleştirildi.

Kaçış rampası facianın önüne geçti

Malatya'nın Darende ilçesinde freni patlayan kamyonun sürücüsü, yol kenarındaki kaçış rampasına girerek, olası bir faciaya engel oldu.

Elazığ'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası

Elazığ'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası kapsamında Vali Ömer Toraman, yol kontrol noktasında sürücüleri emniyet kemeri konusunda uyardı.

Bingöl'de 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası

Bingöl'de Bi Hareketine Bakar Hayat kampanyası kapsamında Vali Kadir Ekinci, sürücüleri emniyet kemeri konusunda uyardı.

Kovancılar'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası

İçişleri Bakanlığının 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde başladı. Vatandaşları emniyet kemeri takmaları konusunda uyaran Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, kemerin kaza esnasında ölüm riskini yüzde 45 düşürdüğünü belirtti.