Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Diyarbakır Valisi Karaloğlu'ndan hafta sonu mesaisi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden, Sezai Karakoç Edebiyat Gençlik Merkezi restorasyon çalışmalarını inceledi.

Başkan Güder: 'Kızılay ülkemizin yüz akı olmuştur'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Kızılay Haftası' nedeniyle Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, teşkilat ve gönüllü üyeler ile bir araya gelerek, 'Varlığı ile daima gurur duyduğumuz Türk Kızılayı, 1868 yılından günümüze kadar özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü hizmetleriyle dünyanın saygın yardım kuruluşlarının başında yer almaktadır' dedi.

Malatya'da jandarmadan silah ve uyuşturucu operasyonu

Malatya'da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonlarında, 10 kilodan fazla kubar esrar maddesi ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Coğrafi işaret tescil belgeleri esnafla buluşuyor

Doğu Anadolu Bölgesinde en fazla Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alan yerel yönetim olan Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi, Türk Patent ve Marka Kurumundan aldığı tescil belgelerini yöresel yemeklerin tanıtımı ve satışını yapan işletmelerle buluşturmaya devam ediyor.

Elazığ Jandarma, Harput Mahallesine 2 bin fidan dikti

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, daha yeşil bir gelecek adına tarihi Harput Mahallesinde 2 bin fidanı toprakla buluşturdu.

İnönü Üniversitesi yerli aşı için gönüllüleri bekliyor

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde Turkovac aşısı yapılmaya başlandı.

Diyarbakır'da silah kaçakçılarına operasyon: 4 kişi tutuklandı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda 7 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 7 adet şarjör ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli ise çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Elazığspor, 5 hafta sonra ateş hattında

5 haftada kazandığı 10 puanla 10. sıraya kadar yükselen Elazığspor, üst üste aldığı mağlubiyetlerle yeniden küme düşme hattına geriledi.

Elazığ'ın yüzünü Yolspor güldürdü

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'ta yer alan Elazığ takımlarından Yolspor, 2. haftayı galibiyetle tamamlarken, Fırat Üniversitesi GSK ve Kovancılarspor mağlup oldu.

Elazığ'da yasa dışı avlanan 6 kişiye ceza kesildi, 2 otomatik tüfeğe el konuldu

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan 6 kişi hakkında idari işlem başlatılırken, 2 adet otomatik tüfek ve bir adet ölü kekliğe el konuldu.

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyesi EBUAŞ Elazığ Voleybol: 3 - Yeni Mardin: 0

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde Elazığ Belediyesi EBUAŞ Elazığ Voleybol, evinde karşılaştığı Yeni Mardin'i 3-0 yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Diyarbakır'da şehit aileleri derneğinden Akşener ve Türkkan hakkında suç duyurusu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusunda bulunan Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Reşit Can, 'Kendileri bugün Türkiye toprakları üzerinde rahat gezip vekillik yapabiliyorlarsa şehidimin verdiği bedelin hatırına gezebiliyordur' dedi.

Bingöl'de Türkkan hakkında 1 kuruşluk dava açılması için suç duyurusunda bulunuldu

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın küfrüne maruz kalan Tahir Gümren ve Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK), Türkkan hakkında savcılığa 1 kuruşluk dava açılması için suç duyurusunda bulundu.

Fenomen Benır'dan sürpriz proje

Modellik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen, fenomen ve şarkıcı Eve Benır 'Bukalemun' isimli şarkısıyla sevenleriyle buluştu.

DİSKİ su depolarının bakım ve onarımını yapacak

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 4 merkez ilçenin kırsal mahallelerinde bulunan betonarme ayaklı ve gömme su depolarının bakım ve onarımını yapacak.

Tunceli'de şehit yakınları ve gaziler Türkkan'ı istifaya davet etti

Tunceli'de şehit ve gazi yakınları, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit yakınına sarf ettiği sözleri kınayarak kendisini istifaya davet etti.