Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bingöl'de otomobil levhaya ok gibi saplandı

Bingöl'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, levhaya ok gibi saplandı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Tır'da kaçak telefon ve sigara ele geçirildi

Malatya'da polis tarafından bir tırda yapılan aramada, 127 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 30 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Elazığ'da terör örgütü propagandası yapan araştırma görevlisi gözaltına alındı

Elazığ'da terör örgütü propagandası yapan ve Fırat Üniversitesi tarafından açığa alınan araştırma görevlisi, gözaltına alındı.

Elazığspor, Tokat yolcusu

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup 11. haftasında oynayacağı Erbaaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Ailelerin direnişi zafere ulaşıyor

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde 795 gündür evlatları için nöbette olan bir aile daha evladına kavuştu. Bu buluşma ile birlikte evlat nöbeti tutan 33'üncü aile çocuğuna kavuşmuş oldu. Ailelerin direnişi zafere ulaşmaya devam ederken, terör örgütün pençesinden kurtularak ikna yolu ile teslim olan bir örgüt mensubunun ailesi ile buluşması duygusal anlara neden oldu.

Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'na Elazığ'dan 3 isim katıldı

Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası Karadağ'ın Budva kentinde başladı. Bugün başlayan ve Elazığlı 3 ismin de katıldığı organizasyon 18 Kasım'a kadar sürecek.

Jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor: 2 tutuklama

Elazığ'da jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı çalışmada, yem torbası içerisinde 565 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.

Başkan Çınar, AK Partili gençleri ağırladı

AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Gençlerimizin heyecanı, vizyonu ve enerjisi millete hizmet yolunda bize büyük bir güç veriyor' diye konuştu.

Elazığ'da terör örgütü propagandası yaptığı değerlendirilen araştırma görevlisi açığa alındı

Fırat Üniversitesinde terör örgütü propagandası yaptığı değerlendirilen araştırma görevlisi açığa alındı.

Tugay müzik Eurovision'da Türkiye'nin adayı oldu

Türkiye'de Eurovision adaylarından birisi olan Belçikalı Türk popçu Tugay Müzik gündemde yer aldı. Ünlü popçu, 'Küçüklüğümden beri müziğe olan ilgim ve sevgim hiçbir zaman bitmedi. Eurovision adaylar arasında daha önce Hadise içinde teklifler oluşmuştu. Bu sene tekrar Türk bir sanatçının gündemde olması bizi mutlu etti dedi.

Yoncalı Barajı yapımı yıl sonunda tamamlanıyor

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde inşaatı devam eden Yoncalı Barajı bu yılın sonunda tamamlanarak, su tutmaya hazır hale getirilecek.

Diyarbakır'da hastane çalışanlarına müzikli moral

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi tüm sağlık çalışanlarına yönelik moral ve motivasyon günü etkinliği düzenlenirken, etkinlikte konuşan hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Asena, Diyarbakır için daha iyi hizmet anlamında ne gerekiyorsa hastane olarak her zaman hazır olacaklarını söyledi.

Hafif ticari aracın çarptığı ticari kaldırıma savruldu

Malatya hafif ticari bir aracın çarptığı ticari taksi savrularak kaldırıma çıktı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Otoparkta tartıştığı kişiler tarafından ayağında vuruldu

Malatya'da bir otoparkta bekleyen şahıs tartıştığı kişiler tarafından silahla ayağından vuruldu.

Elazığ'da trafik kazası: 2 yaralı

Elazığ'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası hafif ticari araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Fendoğlu, sulama yatırımlarını sordu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak, Malatya ve bölgesinde ihtiyaç duyulan gölet, sulama içme suyu isale hatları ve barajların 2022 yatırımları içinde olmasını talep etti.