Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Hac umre ve seyahat acenteleri de covid-19 mağduru

Hac Umre Seyahat Acenteleri Malatya Temsilcileri bir araya gelerek, Covid-19 nedeniyle işlerinin durduğunu belirtip, hükümetten destek beklediklerini dile getirdiler.

Elazığ'da 103 kadın üretici sertifikalarını aldı

Elazığ'da ziraat alanında kurslara katılan 103 kadın üretici düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

8. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi MTÜ'de düzenlendi

Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi 'Dijital Çağda Denetim, Muhasebe ve Finans' ana teması ile bu yıl Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Jandarma Bölge Komutanı Alkan, Vali Ekinci'yi ziyaret etti

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Nurettin Alkan, Vali Kadir Ekinci'yi ziyaret etti.

Marifetli kursiyerler sertifikalarını aldı

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Türkiye İş Kurumu ve Yeşilyurt İlçe Halk Eğitim Merkezinin de katkılarıyla Dilek Yeşil Konak'ta açılan Biçki-Dikiş ve Nakış Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Marketlere dadanan gasp zanlısı yakalandı

Malatya'da aynı gün 3 markete girerek bıçak tehdidiyle yaklaşık 11 bin 500 TL parayı gasp eden şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Karakoçan'da 3 katlı ilçe kütüphanesi hizmete açıldı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Karakoçan Belediyesi işbirliği ile yapılan 3 katlı kütüphane hizmete girdi.

Elazığ Belediyesi, yazar, şair ve sanatçıları vatandaşlarla buluşturuyor

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kamuoyunun beğenerek takip ettiği yazar, şair ve sanatçıları Elazığlılarla buluşturmaya devam ediyor.

Bingöl'de 121 haneye izolasyon yapıldı

Bingöl'de yüzde 80 hibeyle 121 haneye izolasyon yapıldı.

Elazığ'da 'Kızılay Sokağı' ve fotoğraf sergisi açıldı

Elazığ'da Kızılay Haftası kapsamında 'Kızılay Sokağı' açıldı. Vatandaşlar fotoğraf sergisinin bulunduğu sokağa yoğun ilgi gösterdi.

Canice öldürülen kadının ailesi, en ağır cezanın verilmesini istiyor

Geçtiğimiz günlerde boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürülen Nursel Taşkın'ın gözü yaşlı kızı, babasının en ağır cezaya çarptırılmasını istiyor. Genç kadının babası da katil zanlısının hak ettiği cezayı almasını istedi.

Üniversitelerde güvenlik tedbirleri eğitimi

Malatya İnönü Üniversitesi'ndeki 213 özel güvenlik görevlisine güvenlik tedbirleri eğitimi verildi.

Fendoğlu, tapu kadastro yenileme çalışmalarını sordu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) verdiği yazılı soru önergesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a, Malatya ve ilçelerinde ki tapu kadastro yenilenmesi çalışmalarını sordu. Fendoğlu, tapu kadastro yenilenmesi çalışmalarını kapsamında 2021 yılı ve sonrasında ki çalışmaların nasıl bir takvimle olacağını ve Malatya ile ilçeleri bazında ne kadarlık bir alanı kapsadığını sordu.

Başkan Sülük: 'Pütürge'de istihdam anlamında önemli projeleri hayata geçirdik'

Malatya'nın Pütürge İlçesi Belediye Başkanı Mikail Sülük, İstanbul'da hemşerileri ile bir araya gelerek, istihdam anlamında ilçede önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade edip, dernek başkanlarından Pütürge'ye geri dönüş için destek istedi.

Battalgazi'de çocuklara 'temiz çevre ve atık' eğitimi

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklara erken yaşlarda geri dönüşüm ve çevre bilinci kazandırılması amacıyla başlatılan Temiz Çevre ve Atık Eğitimi Projesi kapsamında, öğrencilere oyunlarla geri dönüşüm eğitimleri veriliyor.

Başkan Kılıçoğlu, Elazığ'da cemevlerini ziyaret etti

AK Parti Tunceli'nin Pülümür İlçe Başkanı Cağnur Kılıçoğlu ve beraberindeki heyet, Elazığ'da cemevlerini ziyaret etti.