Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Aşılamada sarıya dönen Elazığ'da uzmanlar uyardı

Korona virüs aşılama oranında yüzde 65'i geçerek sarıya dönen Elazığ'da, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Cihangiroğlu vatandaşları uyararak, Ben aşı oldum, bu hastalık bana bulaşmaz demeyelim. Bunların hepsi savaşa gitmeden önce aldığımız bir zırh gibiler. Okun vücudumuza isabet etmesini, silahın yaralamasını önleyecek etki gibi aşı da bu hastalığın bulaşmasını önlüyor dedi.

Genç öğretmen trafik kazasında hayatını kaybetti

Elazığ'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada 29 yaşındaki öğretmen hayatını kaybetti.

Kayıp koyunları jandarma drone ile buldu

Malatya'da arazide kaybolan 84 adet küçükbaş hayvan, jandarmanın drone ile havadan yaptığı arama ve tarama çalışmalarının sonucunda bulundu.

Kız arkadaşını 10 bıçak darbesiyle öldürmekten yargılanan zanlı hakim karşısına çıktı

Elazığ'da geçtiğimiz nisan ayında kız arkadaşını barakada 10 bıçak darbesi ile öldürmekten yargılanan hakim karşısına çıktı.

Gökmen Yıldıran antrenman sahası çimlendirildi

Çimleri sararan ve toprak saha haline dönüşen Elazığspor Tesisleri Gökmen Yıldıran antrenman sahasında yapılan çalışmaların ardından, saha yeniden yemyeşil bir hal aldı.

Çiftçiler, TMO'dan gübre fiyatlarına müdahale istiyor

Yaşanan küresel kuraklık ile birlikte gübre fiyatlarının yükselmesinden şikayetçi olan çiftçiler, Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığı ile yurt dışından gümrüksüz gübre ithalatı ile çiftçilere destek verilmesini istiyor.

Tur rehberleri Yeşilyurt'ta Lezzet Caddesini gezdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen 30 kişilik Gastronomi Tur Rehberi Heyetini Yeşilyurt Lezzet Caddesinde ağırlayarak, Yeşilyurt'un tarihi, kültürü ve gastronomisi hakkında bilgiler paylaştı.

Başkan Sadıkoğlu: 'ilk 10 ayın ihracatı 2020'nin tüm ihracatını geçti

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ihracat rakamlarını değerlendiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'ilk 10 ayın ihracatı 2020'nin tüm ihracatını geçti' dedi.

Başkan Güder, pazarcı esnaflarını ziyaret etti

Niyazi Mısri Caddesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Yaz kış demeden alın teri döken ve dört mevsim fedakrca çalışan pazarcı esnafımızın istekleri bizim için çok kıymetlidir' dedi.

HDP önündeki aileler evlat nöbetini yağmur altında sürdürdü

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan aileler, 792 gündür kararlı bir şekilde devam ettirdikleri evlat nöbetini sağanak yağmur altında da sürdürüyor.

Malatya'da otomobil üst geçidin ayağına çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil üst geçidin ayağına çarptı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Elazığ'da eylül ayında 223 trafik kazası meydana geldi

Elazığ'da eylül ayında meydana gelen 223 trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 147 kişi de yaralandı.

Kadrajımdan Çocuk Kısa Film Yarışmasına rekor katılım

Doğu Pediatri Derneği tarafından bu yıl 1.'si düzenlenecek olan kongrenin ve kongre bünyesinde yapılacak olan kısa film yarışmasına Avusturalya, Amerika, İtalya başta olmak üzere 67 ülkeden 897 film başvurdu.

Elazığ'da yaban keçileri tarihi Harput Kalesine indi

Elazığ'da koruma altında olan ancak genelde yüksek kesimlerde bulunan dağ keçileri, bu kez tarihi Harput Mahallesi'nde bulunan Harput Kalesi civarında görüldü.

Bingöl'de 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla Bingöl'de 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyasının tanıtımı başladı.

Diyarbakır'da jeotermal atağı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen projeyle jeotermal kaynak suyu bulmak amacıyla çalışma başlatıldı.