Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ'da eğitim gündemi değerlendirme toplantısı yapıldı

Elazığ'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul ve kurum müdürlerinin katılımı ile eğitim gündemi değerlendirmek toplantısı düzenlendi.

Belediye ekiplerinden yaprak üfleme makinesi ile sonbahar temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler park ve bahçelerde sonbahar temizliğine başladı. Hazan mevsiminde yaprak dökümünün zirve yaptığı kasım ayında ekipler, yaprak üfleme makinesi kullanarak hem zamandan kazanıyor hem de işleri kolaylaşıyor.

Sokak satıcılarına operasyon: 1 tutuklama

Malatya'da, torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu sokak satıcılarına yönelik operasyonda, 9 bin 300 adet Sentetik Ecza hap ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Ailelerin PKK'ya karşı direnişi 791 gündür sürüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 791'inci gününde de devam ediyor.

Bingöl'deki 3 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı

Bingöl'de 3 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

TVF 2. Lig: Elazığ Aksaray Gençlik: 3 - Erzincan Yurdum Gençlik: 0

Sezona kötü bir başlangıç yapan Elazığ Aksaray Gençlikspor, ilk galibiyetini evinde Erzincan Yurdum Gençlikspor'a karşı 3-0'lık skorla elde etti.

Başkan Güder: 'Aslolan devletimizin ve milletimizin bekasıdır'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanan Turgay Şengönül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette gençlerle de bir araya gelen Başkan Güder, gençlere Cumhur İttifakı'nın önemini anlattı.

Saç stil uzmanı Karagöz'den yüz tipine göre saç kesim modelleri önerisi

Saç stil uzmanı Barış Karagöz, yüz tipine göre saç kesimi ve modelleri hakkında önerilerde bulundu.

Malatya'da silah ve mühimmat operasyonu: 2 gözaltı

Malatya'da jandarmanın 2 farklı adrese düzenlendiği operasyonda silah, mühimmat ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Elazığ amatör liginde ilk hafta tamamlandı

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlandı.

Dede mesleğini devam ettirerek 3 atölye açtı, 15 kişiye istihdam sağlıyor

Elazığlı genç girişimci Hadin Bulut, dededen kalan tespihçilik mesleğini büyüterek şimdiye kadar 3 atölye açıp 15 kişiye de istihdam sağladı.

Diyarbakır Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baydur, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erhan Baydur, gösterdiği başarılardan dolayı Isparta İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

Elazığ'da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Elazığ'da 2 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı. Olay anı, cep telefonu kameralarına yansıdı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünden sahte ve ruhsatsız ilaç operasyonu

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılık faaliyetlerini önlemek, suç ve suçluların tespiti amacıyla yapılan operasyonda yasa dışı yollarla ülkeye sokulan çok sayıda sahte ve ruhsatsız ilaç ele geçirilirken, olay ile ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya U18 Gençler Ligi çekişmeli geçiyor

Malatya U18 gençler Futbol Ligi 3.hafta maçları oynanan karşılaşmalarla tamamlanırken, 3. hafta maçları çekişmeli geçti.

Yeşilyurta akademisyen ve yazarlar 'Ailemiz kalemiz' panelinde buluştu

Yeşilyurt Belediyesi ve Eğitim Bir-Sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanlığının işbirliğiyle başlatılan 'Aileyi Korumak Fethimizdir' Projesi kapsamında düzenlenen 'Ailemiz Kalemiz' panelinde bir araya gelen akademisyenler ve yazarlar, aile kavramının korunup güçlendirilmesi konularında hazırladıkları sunumları vatandaşlarla paylaştılar.