Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ'dan 4 sporcu Bocce Milli Takım seçmelerine katılacak

Bocce Milli Takım seçmelerine Elazığ'dan 4 sporcu ve 1 antrenör davet edildi.

Elazığ'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri

Elazığ'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 'Peygamberimiz ve Vefa' konulu program düzenlendi.

MHP İl Başkan Yardımcısı Zazaoğlu'nun kardeşinin düğünü miting havasında geçti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Ekrem Zazaoğlu'nun kardeşi Süleyman Fidanay önceki gece yapılan muhteşem düğün ile Çiğdem Arslan'la dünya evine girdi.

Bağlar sokaklarında tümsek ve çukurlar kaldırıldı, yeni karo taşları döşendi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesinde bulunan Hürriyet İlkokulu'na ulaşımı sağlayan ara sokakta yaşanan çökmenin ardında çocuklarının okula gidip gelmekte zorluklar yaşadığına dikkat çeken vatandaşların talebi üzerine çalışma başlatan Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaya geçitlerini yeni karo taşlarıyla yenileyerek yıllardır çekilen çileye son verdi.

Bağlar Belediyesi bir kırsal mahalleyi daha asfalt yolla tanıştırdı

AK Partili Bağlar Belediyesi, şehir merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan vündüler Mahallesi'ne bağlı Tokaçlı mezrasının uzun yıllardır yenilenmeyen ve atıl durumda olan yolunu yenileyerek 2 kilometrelik alanı asfaltladı.

Ünlü modacıdan dipliner önerileri

Dalmış Klinik yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, makyaj ürünlerinin kadınlar için vazgeçilmez olduğunu belirterek, dipliner kullanımı hakkında önemli ipuçları verdi.

Baran'a bir ödül de Türk dünyasından

6. Türk Dünyası Belgesel Film Festivalinin birincilik ödülünü 'Bu da mı gol değil' belgesel filmiyle Feyzi Baran kazandı.

Gazi Huzurevi Bocce takımı bir kez daha Türkiye finallerinde, hedef şampiyonluk

Elazığ Gazi Huzurevi'nde bocce sporuyla tanışan ve 60 yaş üstü erkeklerden oluşan Bocce takımı, Türkiye Şampiyonası finallerinde şampiyonluk hedefliyor.

'Hayal bile edemezdik' diyen muhtar, TKDK'dan aldığı destek ile köyünü tavuk ve besi çiftliğine döndürdü

Elazığ'da babadan kalma geleneksel hayvancılığı devam ettiren köy muhtarı Ömer Erdem, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) aldığı 2 milyon liralık destek ile köyüne bir besi bir de tavuk çiftliği kurdu. Muhtarı örnek alan köylülerin de destek alması ile köye 7 tane çiftlik kuruldu.

Uzmanlar kombi bakım ve kullanımı konusunda uyardı

Kış aylarının gelmesiyle beraber doğal gaz kombi kullanımı artmaya başladı. Bakımları yapılmayan petek ve kombilerin gaz sarfiyatı ve arızaları arttırdığını belirten uzmanlar, yetkili servis elemanı olmayanların yaptıkları bakımlarda

Rimena Giyim çevre ve hayvan dostu koleksiyonu oluşturdu

Rimena Giyimin, tasarımcısı Abdulselam Dalmış yeni sezon için oluşturduğu koleksiyonunda sürdürebilir malzemeler ile çevre ve hayvan dostluğuna çalıştı.

Malatya'da kasten yaralama olayının şüphelisi tutuklandı

Malatya'da bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan ve olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanan şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov: SİHA'ları savaşmak için değil korunmak için satın alıyoruz

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Türkiye ve Rusya'dan silahlı insansız hava araçları (SİHA) satın alacaklarını doğrulayarak, 'SİHA'ları savaşmak için değil korunmak için alıyoruz' dedi.

Elazığ'da trafik kazası: 4 yaralı

Elazığ'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kasasında 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da 'Yunus Emre'yi Anma' programı düzenlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Yunus Emre'yi anma gecesi düzenledi.

Çocuklar kent tanıtım gezisinde doyasıya eğlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde eğitim gören öğrencilere kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdirdi.