Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mineraller, kayaçlar, ve fosillerin gizemi

Dicle Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ve Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünün katkılarını sunduğu 'Mineraller, Kayaçlar ve Fosillerin Gizemi' adlı atölye çalışması gerçekleştirildi.

Sabırsızlık Zamanı Türkiye prömiyeri Boğaziçi Film Festivalinde

Oyuncu ve yönetmen Aydın Orak'ın yazıp yönettiği Sabırsızlık Zamanı filmi dünyanın en büyük film festivallerinden Varşova Film Festivali Ana Yarışma'da büyük beğeniyle karşılanmıştı. Türkiye prömiyerini ise 23 ve 25 Ekim tarihlerinde Boğaziçi Film Festivali yarışma bölümünde yapacak.

Fırat Üniversitesinde 4 gün sürecek proje eğitimleri başladı

Elazığ Fırat Üniversitesinde 4 gün boyunca devam edecek Akademik Becerilere Giriş ve Proje Yönetimi TÜBİTAK Bilim Okulu Elazığ 2021 eğitimleri başladı.

TFF 3. Lig: HD Elazığ Karakoçan FK: 1 - 52 Orduspor FK: 1

TFF 3. Lig 2. Grubun 9. haftasında HD Elazığ Karakoçan FK, sahasında 52 Orduspor'la 1-1 berabere kaldı.

YÖREX'te Elazığ rüzgarı

Antalya'da 20 Ekim'de başlayan ve yoğun katılımla devam eden Yöresel Ürünler Fuarında (YÖREX) Fırat Kalkınma Ajansı ve Elazığ TSO ortaklığında açılan Elazığ standında ülke dışından ve farklı şehirlerden gelen ziyaretçilerle iş birliği görüşmeleri devam ediyor.

Tekeri çıkan küspe yüklü römork yan yattı

Elazığ'da tekeri yerinden çıkan küspe yüklü römork yan yattı, yaralananın olmadığı kazada küspe boş alana devrildi.

Elazığ'da 371 öğrenci gençlik kamplarına katıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyon 371 öğrenci 7 kentte düzenlenen gençlik kamplarına katıldı.

Mobil trafik eğitim tırı 2'nci gününde Elazığ'da eğitime devam etti

İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere trafik eğitimi verilmesi amacıyla hayata geçirilen Mobil Trafik Eğitim tırı 2'inci gününde Elazığ'da öğrencilerle buluştu.

Başkan Gürkan,İstanbul'da yaşayan Malatyalılarla buluştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 21-24 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 'Malatya Tanıtım Günleri' etkinliğinin açılışına katılarak İstanbul'da yaşayan Malatyalılarla bir araya geldi.

Havanın soğumasıyla Anzele suyunda çocukların yerini balıklar aldı

Yaz ayları boyunca sıcaktan bunalan çocukların uğrak mekanı olan Anzele suyunda kış aylarının gelmesiyle çocukların yerini balıklar aldı.

Tunceli'de AFAD gönüllüleri ve sivil toplum örgütleri eğitiliyor

Tunceli İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü uzmanları, kentteki AFAD gönüllüleri ile sivil toplum örgütlerine yönelik başta deprem olmak üzere arama kurtarma eğitimleri veriyor. Teorik ve pratik eğitimlerin tamamlanmasının ardından ekipler AFAD gözetiminde saha tatbikatları gerçekleştiriyor.

Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezlerine vatandaşlardan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin 20 noktasında kurulan ve hizmet sunan Spor ve Yaşam Merkezlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Elazığ'da Şehit Fethi Sekin Külliyesi tamamlanıyor

Elazığ Belediyesi tarafından İzmir Adliyesi önünde şehit edilen kahraman polis Fethi Sekin anısına doğup büyüdüğü Baskil ilçesinin Doğancık köyünde yapımına başlanan külliye inşaatında sona gelindi.

Acar'dan baca temizliği uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Hanifi Acar, Malatya da her yıl ortalama yüzde 25 ile 40 arasında baca yangınlara şahit olduklarını belirterek, vatandaşları baca temizliği ve kombi bakımı konusunda uyardı.

Malatya'da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Malatya'da yapılan 2 ayrı çalışmada, 1 milyon 700 bin adet gümrük kaçağı Makaron ile toplam 540 litre sahte rakı ele geçirildi.

Başkan Çınar, 4.Malatya tanıtım günlerine katıldı

İstanbul'da 'Arslantepe'den Yenikapı'ya' temalı düzenlenen 4.Malatya Tanıtım Günlerinin açılışında konuşan Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Köklü bir tarihe, kültüre, gastronomiye ve medeniyete sahip Yeşilyurt'umuzun var olan tüm zenginliklerini İstanbul'daki tanıtım günlerine gelen misafirlerimizle buluşturmaktan kıvanç duymaktayız dedi.