Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ'da 125 bin liralık kaçak tütün ürünleri ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda, piyasa değeri 125 bin TL olan kaçak tütün ürünleri ile çay ele geçirildi. 8 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Malatya'da 'torbacı' operasyonu: 21 gözaltı

Uyuşturucu satıcılarına yönelik Malatya merkezli İstanbul ve Kocaeli illerinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 21 şahıs gözaltına alındı.

Evlat nöbetindeki anneden oğluna Kürtçe 'teslim ol' çağrısı

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 781'inci gününde de ilk günkü kararlılıkla sürerken, Türkçe bilmediği için Kürtçe konuşan anne, oğluna Kürtçe 'teslim ol' çağrısında bulundu.

En iyi özel eğitim kurumları ödülü Radikal Okulları'nın oldu

Meya Ajans tarafından Diyarbakır'da üçüncüsü düzenlenen ve ünlü sunucular Afrikalı Ali ile Özlem Demir'in sunuculuğunu yaptığı 'Altın Toprak' ödül gecesinde ödüller sahiplerini bulurken, eğitimde aldığı radikal karar ve yaptığı çıkışlarla yılın en iyi özel eğitim kurumları ödülü Radikal Okulları'na verildi. Ödülü Radikal Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Yetiz aldı.

El emeği göz nuru ürünler sergilendi

Malatya'da bayanların dikiş nakış kursu sonunda el emeği göz nuru ürünleri sergilenmeye başlandı.

Diyarbakır kış aylarında 1 milyon 200 bin çiçekle renklenecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kışlık mevsimlik çiçek dikimi çalışmaları kapsamında farklı türlerde çiçek üretimine başladı.

TGB'li gençler evlat nöbetindeki ailelerle buluştu

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığı iddiasıyla 781 gündür HDP il binası önünde oturma eylemi yapan aileleri ziyaret eden Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Dilek Çınar, 'Biz öyle İstanbullardan Diyarbakır'a gelip HDP PKK'yla görüşüp giden Ekrem İmamoğlu'na benzemeyiz. Bizim yerimiz Diyarbakır annelerinin yanıdır' dedi.

Bingöl'de öğrencilere bağımlılık ve şiddetle mücadele konulu tiyatro gösterimi

Bingöl Belediyesi işbirliğinde Adaklı ilçesindeki bir ilkokulda öğrencilere bağımlılık ve şiddetle mücadele konulu tiyatro gösterimi sergilendi.

Elazığ'da baca yangını korkuttu

Elazığ'da bir lokantanın baca kısmında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Malatya TSO, YÖREX'te Malatya'nın yöresel ürünlerini tanıtıyor

Malatya'nın yöresel ürünler bakımından Türkiye'deki en zengin illerin başında geldiğini yöresel ürünler fuarında belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Yöresel ürünlerimizin coğrafi tescil almaları ilimiz ekonomisinin gelişmesine, istihdamın artmasına ve markalaşmaya ciddi katkılar sağlıyor' dedi.

Diyarbakır Altın Toprak Ödülleri gecesine yoğun ilgi

Meya Ajans tarafından Diyarbakır'da üçüncüsü düzenlenen 'Altın Toprak' ödül gecesinde ödüller sahiplerini bulurken, geceye yoğun ilgi gösterildi.

Nar ekşisi Malatyalı kadınların ek gelir kapısı oldu

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde imece usulü yapılan ve sofraların vazgeçilmezi olan nar ekşisi için kadınların mesaisi başladı.

Altın Toprak Ödülleri sahiplerini buldu

Meya Ajans tarafından Diyarbakır'da üçüncüsü düzenlenen 'Altın Toprak' ödül gecesinde İhlas Haber Ajansı (İHA) yılın en iyi haber ajansı ödülüne layık görülürken, ünlü modacı Recep Demiray tarafından düzenlenen ve ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defilede yılın en iyi özel eğitim kurumu olarak Radikal Okulları, yılın en başarılı ünlülerin moda kumaşçısı Cafer Andıç seçildi.

Medical Park Elazığ Hastanesi, ESYSK ile sağlık sponsorluğu anlaşmasını yineledi

Medical Park Elazığ Hastanesi, 2010 yılından beri sağlık sponsoru olduğu Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü (ESYSK) ile 'Sağlık Hizmetleri Sponsorluk Sözleşmesi' imzalayarak anlaşmayı yineledi.

Başkan Güder: 'Tarih başkenti Battalgazi'mizi İstanbul'a getirdik'

Malatya'nın tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin yanı sıra mahalli ürünler ile lezzetlerin tanıtıldığı '4.Malatya Tanıtım Günleri' etkinlikleri için açılan Battalgazi Belediyesi standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Tarihi bir kapının kilidi olan Battalgazi'mizi İstanbul'a taşıdık' dedi.

Leyleklerin yuva yapması nedeniyle yenileme çalışmaları ertelenen 386 yıllık caminin restorasyonu tamamlandı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremde minaresi hasar alan, ardından leyleklerin yuva yapmasından dolayı düzenleme çalışmaları ertelenen Sultan 4'üncü Murat Camiinin restorasyonu tamamlandı. Görevliler, leyleklerin yuvasını minareden alıp caminin çatısına yerleştirdi.