Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

15 yıllık firari operasyonla yakalandı

Diyarbakır'da 15 yıldır 'Tasarlayarak adam öldürme' suçundan aranan ve 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.M. operasyonla yakalandı.

GIDABİRDER Diyarbakır temsilciği Açıldı

Gıda Mühendisleri Derneği (GIDABİRDER) Diyarbakır temsilciliği faaliyete başladı.

Rektör Karabulut: 'Öğrencilerimizle aktif bir şekilde iletişim halindeyiz'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, bir televizyonda yaptığı konuşmada, öğrencilerle aktif bir şekilde iletişim halinde olduklarını belirterek, 'Öğrencilerim de beni anne gibi gördüklerini söylüyorlar. Rektöre mesaj var uygulamamız üzerinden bana gece gündüz mesaj yazabiliyorlar. Aktif bir şekilde iletişim halindeyiz' dedi.

MEB şurası bölge istişare toplantısı Malatya'da yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilecek 20'nci Milli Eğitim Şurası'nın bölge istişare toplantısı Malatya'dayapıldı.

Örümcek adam gibi tırmanan hırsızlar 40 bin liralık bakır kablo çaldı

Elazığ'da bir iş yerinin penceresine örümcek adam gibi tırmanan hırsızlar 40 bin lira değerinde bakır kablo çaldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Eurocup Women: Sepsi Sic: 62 - Elazığ İl Özel İdare: 47

Eurocup Women B Grubu 2. hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, deplasmanda karşılaştığı Romanya ekibi Sipsi Sic'e 62-47 mağlup oldu.

Özkan’dan faiz indirimi yorumu

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Merkez Bankası'nın faiz indirimine ilişkin, 'Bir saat bile geçmeden döviz kurundaki anlık artış veya değişkenlik üzerinden meseleye yaklaşmanın ekonomimiz açısından doğru bir bakış açısı olmayacağını düşünüyoruz. Kararın pek çok bileşenin, değişkenin dikkate alınmak suretiyle verildiğine inanıyoruz' dedi.

Diyarbakır'da 650 çiftçiye 4 milyon lira değerinde 210 ton mercimek tohumu desteği

Diyarbakır'da 17 ilçede bulunan 650 çiftçiye içerisinde yüzde 25 çiftçi payı da bulunan 4 milyon lira değerinde 210 ton sertifikalı mercimek tohumu dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Hastanede yangın tatbikatı gerçeği aratmadı

Malatya'da hastanede AFAD, UMKE, sağlık ve itfaiye ekiplerinin katılımıyla gerçeği aratmayan yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Pakdemirli: Suyumuza vatan gibi sarılmalıyız

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kaynak verimliliğini en başa alarak suyumuza doğru yön vermeli, üretimi suya göre planlamalı ve tasarrufu öncelik yapmalıyız. Çocuklarımızı bir damla suya muhtaç etmemek adına suyumuzu başköşemizde tutmalı, vatan gibi sarılmalıyız dedi.

Terör konulu panelde siber saldırı uyarısı

İnönü Üniversitesinde düzenlenen ''terör'' konulu panelde konuşan Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Parlak, siber tehdidin risklerine değinerek, 'Siber saldırı siber terörün içinde gerçekleşebilir. Sonucunda bir hasar ya da katliam oluşur ve bir siber suç ortaya çıkar' dedi.

Malatya eğitim camiasının acı günü

Malatya'da milli eğitim camiasında görevli 2 şef, birer gün arayla covid-19 nedeniyle tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybettiler.

Diyarbakır'da 'Peygamberimiz ve Vefa Toplumu' konferansı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen, 'Peygamberimiz ve Vefa Toplumu' konulu konferans verdi.

Büyükşehir Belediyesinde hizmet içi eğitim semineri sona erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) iş birliğiyle 2021 yılı hizmet içi eğitim planı kapsamında, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim seminerleri sona erdi.

Tunceli'de teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu

Tunceli'de güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu.

Lice kanalizasyon şebekesinin yüzde 30'u tamamlandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde uzun yıllar alt yapı ve içme suyu sorununu çözecek projesinde kanalizasyon hattının yüzde 30'u tamamlandı.