Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Stoltenberg: NATO Afganistan’dan çıkarılacak dersler üzerinde çalışıyor

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 'NATO, Afganistan'dan çekilmeye ilişkin çıkarılacak dersler üzerinde çalışıyor' dedi.

Karakoçan'da spor tesisleri yenilendi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Karakoçan ilçesindeki spor tesislerinin bakım onarım çalışmalarını bitirdi.

Kale Çileği kadınlara ve gençlere gelir kapısı olacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Kale Kaymakamlığı, Kale Belediyesi ve Sınırlı Sorumlu 3K Kale Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ortaklığıyla hazırlanan 'Kale'de Çilek Kadın Elinde Yetişecek' projesinin düzenlenen törenle imzaları atıldı.

Başkan Çınar, Doğan'ı kültür evlerinde ağırladı

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nin kültürel yatırımlarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Şennur Aldemir Doğan, 'Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarından büyük bir memnuniyet duydum, çok güzel eserler kazandırılmış, Belediye Başkanımızı tebrik ederim' diye konuştu.

Son dakika haberi! Merkez Bankası'ndan faiz indirimi

Merkez Bankası yüzde 18 olan politika faizini yüzde 16'ya düşürdü.

Evlat nöbetindeki baba, Bakan Soylu ile diyaloglarını anlattı

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 780'inci gününde devam ederken, dün Diyarbakır'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ailelerle görüşmesinde, 'İğne ile çocuklarınızın bulunması için çalışma yapıyoruz' dediği öğrenildi.

Elazığ'da '13. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali' başlıyor

Elazığ'da 13. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali 17 Kasım'da başlıyor. Festivalin bu seneki konusu olan 'Senin Gözünden Elazığ' kısa film yarışmasında toplamda 10 bin TL ödül dağıtılacağı kaydedildi.

İdlib’e topçu saldırısı: 4 sivil hayatını kaybetti

Suriye'nin İdlib kentine Esad rejimi tarafından gerçekleştirilen topçu saldırıları sonucu 4 sivil hayatını kaybetti.

Duvar yazılarına sosyal medyadan cevap

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi, ilçede duvarlara yazılan aşk sözlerine, ''Seviyorsan git konuş. Çünkü biz duvardan siliyoruz'' paylaşımı ile cevap verdi.

Gram altın bugün ne kadar oldu? Kapalıçarşı'dan altın fiyatları...

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 533,20 lira oldu.

Acılı aileler çocuklarını PKK ile HDP'den istiyor

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 780'inci gününde de devam ederken, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden gelip evlat nöbetine devam eden anne Necibe Çiftçi, 'Ben evladımı istiyorum. Benim ciğerimi benden koparmışlar. Ben evladımı istiyorum. Bir ciğerim mezardadır, bir ciğerim dağdadır. Ben evladımı istiyorum' dedi.

Mobil Trafik Eğitim Tırı Elazığ'da öğrencilerle buluştu

İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere trafik eğitimi verilmesi amacıyla hayata geçirilen 'Mobil Trafik Eğitim Tırı' Elazığ'da öğrencilerle buluştu Öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da öğrendi.

Başkan Güder'den Baro Başkanı Demez'e 'hayırlı olsun' ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen seçimin ardından Malatya Barosu Başkanlığı'na seçilen Avukat Onur Demez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, görevinde başarı diledi.

Alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 yaralı

Malatya'da iki kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada tabanca ile ayağından vurulan 1 kişi yaralandı.

UMKE 5. Bölge Eğitim ve Tatbikat Kampında deprem tatbikatı yapıldı

Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen afet ve olağan dışı durumlara karşı UMKE personelinin eğitimi amacıyla 5. Bölge illeri Diyarbakır'ın ev sahipliğinde Çınar ilçesi Göksu barajı mevkisinde 3 gün boyunca süren kampın sonunda tatbikat gerçekleştirdi.

Diyarbakır polisi kapkaççılara göz açtırmıyor

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği, son bir ayda gerçekleşen kapkaç ve hırsızlık olaylarını aydınlatmak için 45 KGYS, 57 iş yeri ve 32 sitenin 120 saatlik kamera görüntülerinden 11 kapkaç olayını aydınlattı. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.