Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığspor'da 3 futbolcu ceza sınırında

TFF 3. Lig 1. Grup'un 9. haftasında evinde Kahta 02 Spor'la kritik bir maça çıkacak olan Elazığspor'da bu karşılaşma öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Tetteh: 'Güzel bir aile ortamı yakaladık'

Yeni Malatyaspor'un Ganalı forveti Benjamin Tetteh, takımın başına gelen Rumen teknik adam Sumudica ile güzel bir aile ortamı yakaladıklarını söyleyerek, bu hafta Altay karşısında da galip gelmek için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Bingöl'de terör örgütüne ait 2 sığınak imha edildi

Bingöl'de bölücü terör örgütü PKK'ya ait 2 adet sığınak ve içindeki malzemeler imha edildi.

Hastaların tehdit ve hakaretlerine aldırış etmediler, bir yılda 150 bin koronalıya ulaştılar

Elazığ'da bir yıl önce İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde açılan, çalışanları öğretmen, memur ve sağlıkçılardan oluşan Pandemi Çağrı Merkezi, hastalardan aldıkları tehdit ve hakaretlere rağmen 150 bin çağrıya karşılık vererek önemli bir istatistiğe imza attı.

DİSKİ Diyarbakır merkezde abone sayısını 318 bin 760'a çıkardı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, son 6 ayda yaptığı çalışma sonucu Diyarbakır merkezde abone sayısını 318 bin 760'a çıkardı.

Uyuşturucu satıcılarına 4 ayrı operasyon: 3 tutuklama

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına 4 ayrı operasyon düzenlendi. 1 kilo 586 gram esrar ve değişik uyuşturucu maddeleri ile birlikte bir silah ele geçirildi. Olayla ilgili 3 zanlı tutuklandı.

Elazığ'daki şok uygulamada aranan 100 kişi yakalandı

Elazığ'da güvenlik güçlerince son bir haftada gerçekleştirilen şok uygulamalarda aranan 100 kişi yakalandı.

Basketbol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden takımdan sağlık sponsorluğu anlaşması

Medical Park Elazığ Hastanesi, Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Elazığ Basketbol Spor Kulübü Derneği ile sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı.

112'yi arayan vatandaş: 'Sevgilimden ayrıldım, içim yanıyor itfaiyeyi bağlayın'

Bingöl'de acil numaraların bir çatı altında toplandığı 112 Acil Çağrı Merkezi'nde 3 ayda 142 bin çağrıya cevap verildi. Çağrıların çoğunluğunun gereksiz olduğu aramalarda Sevgilimden ayrıldım, içim yanıyor itfaiyeyi bağlayın talebi bu kadarına da pes dedirtti.

Bingöl'de 6 kişinin yaralandığı kaza araç kamerasında: Aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Bingöl'de kontrolden çıkan ve hızını alamayan bir otomobil, ışıklarda bekleyen araçlara çaptı, kazada 6 kişi yaralandı. Kaza anı halk otobüsünün kamerasına saniye saniye yansırken, bir yayanın da ölümden kıl payı kurtulduğu görüldü.

KKTC Dışişleri Bakanlığından, Rum Yönetiminin NAVTEX kararına tepki

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) NAVTEX kararına tepki göstererek, NAVTEX'in Doğu Akdeniz'de gerginliği tırmandırdığını ve geminin KKTC ruhsatlarını da kapsayan bir alanda yeni bir araştırmaya başlayacağını kaydetti.

Sumudica: 'Güçlü bir takım oluşturmak istiyorum'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, güçlü bir takım oluşturmak istediğini söyledi.

Bingöl'de 29 yıl önce şehit edilen 19 vatandaş dualarla anıldı

Bingöl'ün Solhan ilçesi Hazarşah köyüne bağlı Aksakal mezrasında 20 Ekim 1992'de terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit edilen 19 vatandaş için anma programı düzenlendi.

Malatya gençlere erasmus semineri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası'yla, gençleri bilgilendirmek amacıyla seminer düzenledi.

Fendoğlu, çırak ve kalfaların taleplerini dile getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada, 'Çırak ve kalfalarımız için ödenen iş kazası ve meslek hastalıkları primi emeklilik gününe sayılan bir düzenlemeyle SSK'lar için de yapılırsa sanayi sitelerindeki esnaf ve sanatkrlarımızın iş hacmi artar ve daha çok çırak ve kalfa çalışmış olur' dedi.

İçişleri Bakanı Soylu: 'Tayyip Erdoğan sadece Türkiye'nin değil bu coğrafyanın ve insanlığın büyük devrimcisidir'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı önünde yaptığı açıklamada, Bana Tayyip Erdoğan'ı tanımla derseniz, ben Tayyip Erdoğan'ı tanımlarım. O sadece Türkiye'nin değil, bu coğrafyanın ve insanlığın büyük devrimcisidir' dedi.