Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatyalı kareteci Uygur Balkanlardan gümüş madalya ile döndü

Malatyalı Kareteci Fatma Uygur, Balkan ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Uzmanından orta seviyede stres önerisi

Malatya İnönü Üniversitesi Öğr. Gör. Duygu Yücel, konferansta yaptığı konuşmada, orta seviyede stres önerip, 'Düşük düzeyde stres umursamazlık ve başarısızlığı getirir. Stres düzeyinin orta seviyede olması hayat fonksiyonlarının normal bir şekilde başarıya götürmesine neden olur. Stres seviyesinin yüksek olması anksiyete bozukluğuna ve panik ve endişeye sebep olur' dedi.

'Terör belası bu milletin diriliğine asla zarar veremeyecektir'

Bingöl'deki güvenlik korucularına verilen hizmet içi eğitim seminerinde konuşan Vali Kadir Ekinci, 'Yürekten inanıyoruz ki terör belası ve fitne odakları bu milletin iriliğine ve diriliğine asla zarar veremeyecektir' dedi.

Başkan Çınar, sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi

Yakınca Mahallesi Kileyik Meydanı'nda başlayan sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceleyen Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ''Sokaklarımızın, caddelerimizin ve meydanlarımızın prestijini artırıp, İlçemizin geleceğine güzel ve nitelikli meknlar emanet ediyoruz' diye konuştu.

İşitme engelli anne ile psikiyatri hastası babanın hikayesi yürek burktu

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun ziyaret ettiği ailenin hikayesi yürek burktu. Anne işitme engelli, baba psikiyatri hastası, ailenin 3 çocuğu da okul çağında. Aileye çeşitli konularda destek sağlayan Başkan Beyoğlu, Bağlar'da böyle ailelere fazlasıyla rastlıyoruz. Bu ailemizin hikayesini öğrenince çok üzüldük. Ziyaretlerimizle yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz' dedi.

Ihlamur 'yeşil altın' olma yolunda ilerliyor

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ıhlamurlar satışa çıktı. Yaprak ıhlamurun kilosu 200, çiçek ıhlamurun ise 400 liradan satılıyor. Verimin düşük olması nedeniyle fiyatların arttığını belirten aktarlar, kışın fiyatın daha da artacağını söyledi.

Elazığ'da depremzedeler yeni konutlarına kavuşuyor

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası ilçelerde yapımına başlanan konutlar tamamlandı. Palu ve Kovancılar ilçelerinde hak sahibi olan 526 depremzede çekilen kura ile yeni konutlarına kavuştu. Bununla birlikte son 2 hafta içinde bin 683 konut hak sahiplerine teslim edilmiş oldu.

FÜ Hastanesi çalışanlarına meslek hastalıkları semineri

Elazığ'da Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi çalışanlarına meslek hastalıkları hakkında eğitim semineri verildi.

Narmikan kavununda hasat başladı

Malatya'nın Arguvan ilçesinin kendine has tadı ve görüntüsüyle ünlü Narmikan Kavununda hasat başladı.

İlaç firması eğitime destek için Diyarbakır'da okul yaptırdı

Berko İlaç Yönetim Kurulu Üyesi Muazzez Beran ve Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran, Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde 16 derslikli okul yaptırarak eğitime katkı sağlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Malatya'da çapa motoru devrildi: 1 ölü

Malatya'da çapa motorunun şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Medical Park Elazığ Hastanesinden 'Meme Kanseri' bilinçlendirme standı

Medical Park Elazığ Hastanesi 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ve Bilinçlendirme Ayı nedeniyle bir alışveriş merkezinde stant açarak vatandaşları bilinçlendirdi.

Tunceli'de askeri helikopterler, kurtarma operasyonları ile yemleme çalışmalarında da kullanılıyor

Tunceli'de askeri helikopterler, terörle mücadelenin yanı sıra hayvan saldırılarında yaralanan vatandaşların da imdadına yetişiyor. Helikopterler özellikle kış mevsiminde zor şartlarda yaşayan yaban hayvanlarını yemleme çalışmalarında da aktif şekilde kullanılıyor.

Tunceli'de şüpheli ölüm

Tunceli'de bir parkın girişinde, kafasında darp izi olan erkek cesedi bulundu.

Bakan Soylu'ya Diyarbakır'da sevgi seli

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen ve 19 Ekim Muhtarlar günü programı kapsamında muhtarlar bir araya gelen Bakanı Süleyman Soylu, temasları çerçevesinden Yenişehir İlçesi Sanat Sokağında sevgi seli arasından esnaf ziyaretinde bulundu, Millet Kıraathanesinde ise gençlerle bir araya geldi.

AB Genişleme Komiseri Valheyli: Türkiye kilit ortak

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Komşuluk politikası ve Genişlemeden sorumlu Komiseri Oliver Valheyli yıllık Genişleme paketinin yayınlanması sebebiyle bir basın toplantısı düzenledi. AB'nin genişleme politikasında son yıllarda yaşanan tıkanmayı adeta itiraf eden Varhelyi: 'Saygınlığımızı temin etmeliyiz' dedi.