Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bakan Soylu'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na: 'Bu millet hiçbir şeyden korkmadı'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yönelik tehditlerine atıfta bulunarak, 'Birkaç gün önce ana muhalefet partisi genel başkanı tehdit etti. Hepimizi tehdit etti. Hesap soracakmış. Senin soracağın hesaplar kimdi? Bu millet hiçbir şeyden korkmadı' dedi.

Kaynarca kırmızıya büründü

Malatya'nın Kuluncak ilçesine bağlı Kaynarca Mahallesi'nde doğal yöntemlerle yapılan kurutmalıklar mahalleyi kırmızıya bürüdü.

Son Dakika Haberi... Erdoğan açıkladı! Türkiye o ülkelere aşı bağışı yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Togo, Burkina Faso ve Liberya’ya önümüzdeki dönemde aşı bağışı yapılacağını açıkladı.

Öğretim Üyesi Betül Dürgen kansere yenildi

Malatya İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde kanser tedavisi gören ve vefat eden Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Betül Dürgen için İnönü Üniversitesi Rektörlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.

Elazığspor - Kahta 02 Spor maç biletleri satışta

Elazığspor Kulübü, Kahta 02 Spor maç biletlerinde fiyat değişikliğine gitmezken, maç biletleri Elazığspor Storeden satışa sunuldu.

Muhtarlar buluşması programı gerçekleştirildi

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü Buluşması gerçekleştirildi.

Turizmin Kale'si olacak

Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depreminden ciddi şekilde etkilenen Malatya'nın Kale ilçesinde bir yandan yeni deprem konutları inşa edilirken, diğer yandan ise ilçe turizm ve cazibe merkezi olma yolunda önemli adımlar atılıyor

Malatya'da 11 kaçak göçmen yakalandı

Malatya'da MAŞTİ içerisinde bir araçtan indirilen yabancı uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı

Vali Özkan muhtarlarla bir araya geldi

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Muhtarlar Günü vesilesi ile kentte görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Futbol turnuvasının başlama vuruşunu Başkan Çınar yaptı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 'Cumhuriyet Kupası' Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Başkan Çınar, dereceye giren takımları tebrik etti.

Doğanşehir'de Muhtarlar Günü kutlaması

19 Ekim Muhtarlar Günü, Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde de kutlandı.

Malatya Baro Başkanı Demez'den Kavala tepkisi

Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez yaptığı açıklamada, bazı ülkelerin yayımladıkları Osman Kavala hakkındaki bildiriye tepki göstererek, ''Bağımsız yargı sistemimize yönelik yapılan, hukukun üstünlüğü ve demokrasi anlayışımıza gölge düşüren bu faydasız tavsiye ve telkinleri kabul etmiyoruz' dedi.

Çaydanlığa ayağı sıkışan eşeği itfaiye ekipleri kurtardı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde ayağı çaydanlığa sıkışan eşeği itfaiye ve veteriner ekipleri kurtardı.

Elazığ'da depoda çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi

Elazığ'da depoda çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilenirken, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü.

Ampute Futbol 2021 Türkiye Kupası müsabakaları Diyarbakır'da başladı

Süper Lig ve 1'inci Lig'den toplam 6 takımın şampiyonluk için mücadele edeceği Ampute Futbol 2021 Türkiye Kupası müsabakaları, 23 Ekim'e kadar devam ederken, müsabakaların açılış töreninde konuşan Vali Münir Karaloğlu, ampute futboluna çok ciddi bir ilginin olduğunu belirterek, her yıl kulüp ve lisanslı sporcu sayısının arttığını söyledi.

Elazığ Belediyesinden mevsimlik çiçek dikimi

Şehri daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimleriyle şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor.