Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Acildeki yoğunluk triaj sistemiyle önleniyor

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde hayata geçirilen Triaj sistemiyle, biriken hastalar, önem sırasına göre ilgili birimlere sevk ediliyor.

Kurtçuk televizyon ekranının içine yuva yaptı, aile neye uğradığını şaşırdı

Elazığ'da Atıcı ailesinin bir yıl önce aldığı televizyonun ekranının içinden kurtçuk çıktı. Eve çağrılan teknik servis tarafından televizyonun ekranın içinde bulunan kurtçuk ve yuvası çıkartıldı.

Bingöl'de muhtarlar Vali Ekinci ile bir araya geldi

Bingöl'de muhtarlar Vali Kadir Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda seyir halinde olan aracın aniden alev alması sonucu sürücü duvara çarparak durdu, araç ise kullanılamaz hale geldi.

Bedensel engelli antrenörü Erol Taş, korona virüse yenik düştü

Diyarbakır Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Takım Antrenörü Erol Taş, korona virüs hastalığına yakalandı. Bir süre hastanede tedavi gören Taş, hastanede hayatını kaybetti.

Arguvan'da Muhtarlar Günü kutlaması

19 Ekim Muhtarlar Günü, Malatya'nın Arguvan ilçesinde de düzenlenen törenle kutlandı.

Yıldırım: 2023 seçimlerine daha iyi hazırlanıyoruz

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' Elazığ Eğitim programının tamamlandığını duyurarak, eğitimlerin gayet verimli geçtiğini kaydetti.

Evlat hasreti çeken ailelerin Ekrem İmamoğlu'na tepkisi devam ediyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 778. gününde devam ediyor. Direnişteki aileler Diyarbakır'a bir açılış için gelen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek, CHP'nin PKK ile arasına mesafe koymadığını iddia etti.

Darendespor'a gelir için gece düzenlendi

Malatya'nın Darende ilçesini Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek olan Darendespor'a maddi kaynak arayışları devam ediyor. İstanbul'da düzenlenen gecede birçok Darendeli bir araya geldi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanından İmamoğlu'na tepki

Diyarbakır'da temaslarda bulunan ancak Diyarbakır annelerini ziyaret etmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'dan tepki geldi. Aydın, 'Diyarbakır'a gelmek ciğer yemekle olmaz, yürekli annelerin yanında durmakla olur' dedi.

Bingöl'de şehit kabirlerinin bakımı yapılarak yıpranan bayraklar yenilendi

Solhan ilçesi ve köylerinde bulunan şehit kabirlerinin bakımı yapılarak yıpranan Türk bayrakları yenileri ile değiştirildi.

Dicle'de 19 Ekim Muhtarlar Günü

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kaymakam Kadir Yurdagül ve Belediye Başkanı Felat Aygören muhtarlarla bir araya geldi.

Acılı baba Yusuf Erdinç oğluna seslendi: 'Senin yerin Türkiye Cumhuriyetidir'

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 778'inci gününde de devam ediyor.

Ambulans sürücüsü köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, aracı şarampole yuvarlandı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde hasta almaya giden ambulans, sürücüsünün karşısına çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu şarampole yuvarlandı.

Matematiği sevmediği halde girdiği yarışmada dünya şampiyonu oldu

Elazığ'da 4'üncü sınıfa öğrencisi 9 yaşındaki Şems Sanaç, 21 ülkeden öğrencilerin katıldığı Dünya Caribou Matematik Yarışmasında İngilizce olarak sorulan 12 matematik sorusunun tamamını doğru olarak cevaplayarak kendi yaş kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor

Dünyada her 7 kadından birinin meme kanserine yakalandığını belirten uzmanlar, erken teşhisin önemine değiniyor. Malatya'da kanseri azmiyle yenen bankacı Özlem Önal Erkurt, bu süreçte yaşadıklarının kısa filmini çekerek, 'Hastalık benim değilmiş gibi davrandım ve işe yaradı' dedi.