Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Üst geçidi kullanmayıp yoldan geçen çocuklara çarpmamaya çalışırken takla attı

Diyarbakır'da üst geçidi kullanmayıp refüjdeki korkulukların üzerinden atlayarak karşıya geçmeye çalışan çocuklara çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırdığı araç takla atarak durabildi. Araçtaki 2 kişi kazadan burunları kanamadan kurtuldu.

Tunceli'de bir köy karantinaya alındı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Sarıbalta köyü, Covid-19 vakaları sebebiyle 10 gün karantinaya alındı.

Uluslararası terörü, bürokratlar ve akademisyenler anlatacak

Malatya İnönü Üniversitesi'nde düzenlenecek terör konulu panelde, uluslararası terör, bürokratlar ve akademisyenler tarafından ele alınacak.

Diyarbakır'da gürültü kirliliği denetimleri sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, gürültü yönetmenliği kapsamında umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde gürültü kirliliği denetimi yaptı.

Mahalle muhtarı talep etti, Bağlar Belediyesi anında yerine getirdi

İki gün önce Kaynartape Mahallesi'nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle muhtarı İlhami Altun'un ilettiği sorunların çözümü için belediye ekiplerine talimat verdi.

Sigara erken menopoz ihtimalini arttırıyor

Sigara içenlerde erken menopoza yakalanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirten Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, 18 Ekim Dünya Erken Menopoz Gününde güncel tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Kampüste öğrenciler halk oyunları ile gönüllerince eğlendi

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) öğrencilerin motivasyonlarını artırmak, il dışından gelen öğrencilere Elazığ yöresine ait yöresel oyunları tanıtmak amacıyla halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Hekimhan Emniyet Müdürü Kılıç göreve başladı

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Emniyet Müdürlüğüne getirilip göreve başlayan Recep Kılıç, ' İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün kapıları her zaman tüm vatandaşlarımıza açık olacaktır' dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz: 'Türkiye dünyada en fazla yatak kapasitesi olan ülkelerin başında geliyor'

Bingöl'de Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Arı Kompleksi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ek binası temel atma töreninde konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Bu sene biraz yurt meselesi de yaşandı. Türkiye dünyada en fazla yatak kapasitesi olan ülkelerin başında geliyor. Üniversite öğrencilerine bir defa paralı eğitim vermiyoruz, bu anlamda çok önemli bir farkımız var dedi.

Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi oldu

Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi Gençler Masa Tenisi Takım Yarışmaları sonunda Malatya Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası büyük oranda tamamlandı

Bingöl Belediyesi tarafından yapımı devam eden yeni hizmet binası büyük oranda tamamlandı.

Yeni Malatyaspor, Altay maçı hazırlıklarına başladı

Süper Ligin 10. haftasında sahasında Altayı'ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla Altay maçı hazırlıklarına başladı.

Başkan Gürkan, alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende ilçesi Gökçeören Mahallesi'ni ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

MTÜ'de koklear implantasyon operasyonu sevinci

İleri derecede işitme kaybı olan ve işitme cihazından fayda görmeyen çocuk ve erişkin hastalarda uygulanan Koklear implantasyon operasyonlarının Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Polikliniği'nde yapılmasını değerlendiren MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, sağlık ekibini kutladı.

Çapanoğlu, Vücut Geliştirme Şampiyonasına iddialı hazırlanıyor

Malatyalı sporcu Edip Çapanoğlu, İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasına iddialı hazırlanıyor.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde yüz yüze eğitim başladı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde (DÜ) uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitim başladı, öğrenciler dersliklere girmeden önce üniversite yönetimi tarafından yapılan etkinlikte buluşarak davul zurna eşliğinde halay çekti.