Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Diyarbekirspor'da galibiyet sevinci

Niğde Anadolu Futbol Kulübünü ilk 45 dakikada bulduğu gollerle 3-0 mağlup eden Diyarbekirspor, 8'inci haftada ikinci galibiyetine imza attı. Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Sıkıntılı geçen haftaların ardında gelen bu galibiyetle inşallah çıkış sürecimiz başlamıştır dedi.

Aday hakemler Diyarbakır'da buluştu

Diyarbakır'da düzenlenen judo aday hakemlik kursu tamamlandı.

Kaymakam Beşikci, kırsal mahallelerde okul idarecileri ile bir araya geldi

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçeye bağlı kırsal mahallelerde bulunan okulları ziyaret ederek, okul idarecilerinden öğrencilerin eğitim koşulları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Acılı baba Şadin Elhaman: 'Oğlun bizde değil dediler ölüm haberini yayınladılar'

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 777'nci gününde de devam ediyor.

Munzur Üniversitesi 'Güvenli Kampüs' belgesi almaya hak kazandı

Munzur Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) iş birliğinde hazırlanan 'Küresel Salgın Bağlamında Yükseköğretim Kurumlarında Sağlıklı ve Temiz Ortamların Geliştirilmesi' kılavuzunda belirtilen şartları başarıyla yerine getirerek 'Küresel Salgın Bağlamında Güvenlik Kampüs' belgesi almaya hak kazandı.

Yeşilyurt muhtarları Sivas'ta kampa girdi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle organizasyonu yapılan Yeşilyurt Mahalle Muhtarları Eğitim ve İstişare Toplantısı Sivas'ta düzenlendi.

Diyarbakır'da 'yan baktın' kavgasında bir öğrenci bıçaklanarak öldürüldü

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 'yan baktın' tartışmasından kaynaklı başlayan kavgada 1 öğrenci bıçaklanarak öldürüldü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Battalgazi'de muhtarlara jest

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, Battalgazi'de görev yapan muhtarları, Diyarbakır, Mardin ve 'Peygamberler Şehri' Şanlıurfa'ya geziye gönderdi. Muhtarlar, düzenlenen kültürel geziden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkürlerini iletti.

FKA YÖREX'te 'Fırat Bölgesini' tanıtacak

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle organize edilen Antalya 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) açacağı stantta Bingöl, Elazığ, Malatya ve Elazığ illerinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Başkan Sadıkoğlu Kırgızistan'da düzenlenen yatırım forumuna katıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Kırgızistan Yatırım Bakanlığı'nın daveti üzerine gittiği Kırgızistan'da, kamu-özel diyaloğu formatında düzenlenen Yatırım Forumuna katıldı.

Kuzey Irak'ta hastalığına tanı konulamayan 2,5 yaşındaki Sercan, Diyarbakır'da şifa buldu

Kuzey Irak'ta, safra yollarında doğuştan büyük bir kist bulunan ve götürüldüğü hastanelerde hastalığına teşhis konulamayan 2,5 yaşındaki Sercan Tunç isimli kız çocuğu, getirildiği Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesinde şifa buldu.

Tunceli'de yaşayan Uğurlu çifti, hayatlarını zihinsel engelli çocuklarına adadı

Tunceli'de yaşayan ve 4 çocukları engelli olarak dünyaya gelen Uğurlu çift, yaklaşık yarım asırdır evlatlarına bıkmadan usanmadan bakmaya devam ediyor. En büyüğü 45 yaşında olan çocuklarının her ihtiyacını cefakar anne ve baba gideriyor.

Kaçak sigara üretimi yapan iş yerine baskın

Malatya'da, kaçak sigara üretimi yapan iş yerine baskın düzenleyen jandarma görevlileri, kaçak sigara üretim malzemeleri ile 5 bin 700 paket kaçak sigara, 66 bin adet bandrolsüz makaron ve 33 kilogram kıyılmış tütün ele geçirdi.

Öğrencilere Mevlid Kandili programı

Malatya'da, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda öğrencilere yönelik Mevlid Kandili programı düzenlendi.

Diyarbakır'da görev yapan bürokrattan Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

Diyarbakır PTT Başmüdürlüğünde bürokrat olarak görev yapan Paşa Taşyürek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memurlara ve bürokratlara yönelik sosyal medya hesabında, 'vazife namına mafyatik düzene hizmet edemezsiniz' sözleri için Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Yurtta kalan öğrencilere gezi motivasyonu

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yurtta kalan kız öğrencileri hafta sonunda Levent Vadisi'ni gezdi.