Elazığ Valilik Koşusu'nu Sararhan kazandı

Elazığ Valiliği adına her yıl Yurtbaşı Hipodromu'nda organize edilen koşunun bu yılki kazananı Sararhan isimli safkan oldu.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

Elazığ Valiliği adına her yıl Yurtbaşı Hipodromu’nda organize edilen koşunun bu yılki kazananı Sararhan isimli safkan oldu.

Elazığ Hipodromu’nda yılın en önemli mücadelelerinden biri olan Valilik Koşusu, 12 Temmuz Çarşamba akşamı gerçekleşti. 4+ yaşlı Arapların 2 bin metre kum pistteki mücadelesini 2.35.32’lik bitiriş derecesine imza atan Berrin Doğan’ın sahibi olduğu, jokeyliğini Ferit Yardımcı’nın yaptığı Sararhan isimli safkan kazandı. Harun Değirmenci’nin antrenörlüğünü üstlendiği 6 yaşındaki al at, üst üste üçüncü galibiyetini elde etti. 16 atın start aldığı koşuyu Dörtnalbeyi Mehmet Doğan’la ikinci, Göktekinoğlu İsa Akyavuz’la üçüncü, Ulugöl Yusuf Cengiz’le dördüncü, Ulupamir de Necmi Altın’la beşinci sırada tamamladı. Yarışta farklar ise 1/2 Boy - 11 Boy - 3,5 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından gerçekleştirilen törende, kazanan safkanın sahibi adına antrenörü Harun Değirmenci’ye kupası takdim edildi.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin