Abdulsamet Eren Haberleri

Abdulsamet Eren Haberleri

Elazığ Stadyumu'nda sona doğru

Elazığ Stadyumu'nda gelinen son aşamaya ilişkin Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile MYS Yol Yapı A.Ş. yetkilisi Semih Işıkver bilgiler verdi.

Elazığlı sporculardan 5 madalya birden

Kırşehir'de düzenlenen U22 Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Elazığlı sporcular, 5 madalya çıkarmayı başardı.

Elazığlı sporcu, Tayland yolcusu

Tayland'da düzenlenecek olan Büyükler U23 Muay Thai Şampiyonası'na katılacak Elazığlı sporcu Ahsen Duran, Elazığ Gençlik ve Spor il Müdürü Abdulsamet Eren'i ziyaret etti.

Elazığ'a ilk kez gelen öğrenciler Harput'u gezdi

Elazığ'da 'Gelin Tanış Olalım Projesi' kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şehre ilk kez gelen öğrencilere Harput'u gezdirdi.

Elazığ Stadyumu, 2022-2023 sezonunda kapılarını açacak

Yapımına 2019 yılında başlanan Elazığ Stadyumu'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 20 bin 23 kapasiteli yeni şehir stadyumundaki çalışmalar hakkında bilgiler vererek, stadyumun sadece spor değil, şehir açısından da en büyük yatırımlardan biri olduğuna dikkat çekti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Baykan, Elazığ güreşçileriyle görüştü

Güreşçileri ziyaret eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, sporcuları Gençlik Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ile telekonferansla görüştürdü.

Şampiyonlar Elazığ'da

Türkiye'de gerçekleştirilen farklı spor dallarındaki yarışmalarda dereceye giren sporcular, Elazığ Gençlik ve Spor Müdürü Abdulsamet Eren'i ziyaret etti.

'Akademik yılı öncesi yurtlarda hazırlıklarımızı tamamladık'

2021-2022 akademik yılı öncesi yurtlarda hazırlıkları tamamladıklarını belirten Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Öğrencilerimizi ağırlamadığımız bu süre zarfında gerek sosyal ve kültürel anlamda daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak adına çalışmalar gerçekleştirdik” dedi.