Ak Parti Haberleri

Ak Parti Haberleri

Mahallelerdeki ATM sorununa Vekil Keleş'ten çözüm!

Elazığ'ın bazı mahallelerinde yaşanan ATM eksikliği, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in çabalarıyla son buluyor.

Milletvekili Ölmeztoprak'tan 23 Nisan Mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

AK Partili Ölmeztoprak'tan konteyner kente ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi. Milletvekili Ölmeztoprak, konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız sürdürüleceğine söyledi.

Malatya çarşı merkezinde inşaatlar yükseliyor

Deprem bölgesi Malatya'da, yapımına başlanılan çarşı projesinde inşaatlar yükseliyor. Çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirten AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, çarşı merkezini en kısa sürede ayağa kaldırma kararlığında olduklarını kaydetti.

Milletvekili Ölmeztoprak: ' Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz'

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremin izlerini silmekte kararlı olduklarını kaydederek, tek bir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: 'Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız'

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir' dedi.

Elazığ Belediyesi Meclis toplantısında komisyon üye seçimi yapıldı

Yeni dönemin ilk oturumunun gerçekleştiği Elazığ Belediyesi Meclis toplantısında, komisyonlar için üye seçimleri yapıldı. 5 üye sayısına sahip komisyonlar için yapılan seçimde AK Parti üyeleri 23 oy alarak komisyonlarda yer alırken, CHP ve Yeniden Refah Partisi'nin üyeleri, salt çoğunluk olan 20 oya ulaşamadı ve komisyonlarda yer alamadı. Çoğunluğun sağlanamamasının ardından gerginlik yaşandı.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Süner'in budama yaparken parmağı koptu

AK Parti Tunceli İl Başkanı Bülent Süner'in, bahçesinde budama yaptığı sırada başparmağı koptu. Süner'in kopan parmağı ameliyatla yerine dikildi.

Darende'de Başkan Alican Bozkurt göreve başladı

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Darende Belediye Başkan Adayı olarak AK Parti'den seçimleri kazanan Alican Bozkurt, mazbatasını alarak göreve başladı.

Prof. Dr. İlhan Geçit Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. İlhan Geçit mazbatasını alarak, 5 yıllık görev süresine başladı. Yoğun ilgi altında mazbatasını teslim alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, yeni dönemin Malatya ve Yeşilyurt'a hayırlı olmasını temenni ederken, Yeşilyurt'u en kısa sürede ayağa kaldırmak için 7/24 vatandaşların emrinde olacaklarını söyledi.

Akçadağ'da Ölmeztoprak zaferi

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 31 Mart Yerel seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre AK Parti 5 yıl sonra yeniden belediye başkanlığını kazandı.

Pütürge'de Mikail Sülük ile yola devam

Seçim çalışmaları boyunca, gittiği her mahallede Pütürgeli vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 54.4'ünü alarak yeniden Pütürge Belediye Başkanı seçildi.

Bingöl merkezde 257 sandığın tamamı açıldı

Bingöl merkezde 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerindeki 257 sandığın tamamı açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti Bingöl Belediye Başkanı adayı Erdal Arıkan, 15 bin 593 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Elazığ'da sandıkların tamamı açıldı

Elazığ merkezdeki sandıkların tamamı açıldı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Partili Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 65 bin 682 oy alarak yeniden başkan seçildi.

AK Parti Malatya'da büyükşehir ve merkez ilçeleri kazandı

31 Mart Yerel seçimlerin tamamlanması ile kesin olmayan sonuçlara göre Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını Sami Er kazandı. Yine merkez ilçeler olan Yeşilyurt ve Battalgazi'de AK Parti'nin kazanması ile seçim zaferi İl Binası önünde coşkuyla kutlandı.

Arıkan resmi olmayan sonuçlara göre yeniden başkan seçildi

Bingöl'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre kazanan mevcut AK Partili başkan Erdal Arıkan oldu. Arıkan, 'Bu dönem inşallah göreceksiniz hiç zaman kaybetmeden planlamamızı yaparken bu şehrin 50 yıl sonrasını, 100 yıl sonrasını planlayacağız' dedi.

Başkan adayı Er'e Yeşiltepe'de coşkulu karşılama

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, seçime günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün birçok ziyaret ve toplantı ile vatandaşlarla buluşan Sami Er, 31 Mart akşamı Malatyalıların Cumhur ittifakına en yüksek oyla destek olacağına inandığını söyledi.

'Vatandaşlarımızın Cumhur ittifakına güveni tam'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 6 Şubat depremleriyle büyük bir yıkıma uğrayan Malatya'da depremin ilk anından itibaren hükümetimizin hızlı bir şekilde organize olup vatandaşlarımızın yaralarını sarması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına güveninin tam olduğunu söyledi.

AK Parti Diyarbakır'da 7'den 70'e her gönüle dokunuyor

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak öncülüğünde çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmıyor.

'Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Hükümetin desteği olmadan bu enkazı belediyelerin kendi imkanları kaldırma durumu söz konusu değil' dedi.

AK Partili Er'den, Şire Pazarı ve Canlı Hayvan Pazarına ziyaret

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Canlı Hayvan Pazarı ile Şire Pazarındaki esnafı ziyaret etti.

'20 yıldır seninle beraberim'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da miting sonrasında kendisini bekleyen yaşlı teyze ile sohbet etti.

'Cumhur İttifakı olarak hepimiz sahadayız'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ziyaret ettiği Battalgazi, Yeşilyurt ve Kuluncak ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan Ölmeztoprak, Malatya'nın yeniden imar ve ihyası için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, Cumhur İttifakı olarak sahada olduklarını söyledi.

Malatya'da umutlar yeniden yeşeriyor

Deprem bölgesi Malatya'da yapımına başlanılan çarşı projesinde inşaatlar yükseliyor. Çalışmaları yerinde İnceleyen AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 1 yıl içinde çarşının tamamlanacağını ve ticaretin canlanacağını söyledi.

'Şimdiden 31 Mart zaferi hayırlı olsun'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ' Hizmet bayrağını biraz daha öteye taşımak için gayret edeceğiz' dedi.

Başkan Adayı Prof. Dr. Geçit'ten meslek odalarına ziyaret

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Meslek Odalarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Adayı Geçit, 'Malatya'yı ayağa kaldırma mücadelesi verirken, bizim en büyük destekçimiz meslek kuruluşları olacak. Kurum, kuruluş STK ve Meslek Odalarımızın ortak düşüncesiyle şehri ayağa kaldıracağız' dedi.

Milletvekili, Heimlich manevrası ile küçük çocuğun hayatını kurtardı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği bir programda küçük çocuğun boğazına şeker kaçtığını fark etti. Tıp doktoru olan Keleş, Heimlich manevrası ile çocuğun hayatını kurtardı.

AK Partili Taşkın seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ' Göreve başlamamızın hemen akabinde ilk işimiz yeni çarşı projesini tamamlamak olacak' dedi.

'Ağbaba CHP ismini kullanmıyor'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit, 'Bugün bu yapacağımız seçim Malatya'yı, Yeşilyurt'u, Battalgazi'yi ve tüm ilçelerimizi ayağa kaldırma seçimidir. Bu seçim bizim elli yılımızı, yüz yılımızı etkileyecek. Ben inanıyorum ki sizler çok doğru, çok güzel bir karar vereceksiniz' dedi.

'Üretimini artırmak için yatırım yapacağız'

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Elazığ Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra 'Sektör Paydaşları' toplantısına katıldı. Yumaklı, şeker fabrikalarının üretimini artırmak için yatırım yapacaklarını söyledi.