Altın Fiyatları Haberleri

Altın Fiyatları Haberleri

Kuyumcular, altında yükselişin sürmesini bekliyor

Güvenli liman olarak bilinen altın fiyatlarının yükselmesi yatırımcılarını sevindirirken, Malatya'da kuyumcuların ortak görüşü fiyatların daha da yükseleceği.

Kuyumculardan vatandaşlara altın tavsiyesi, 'Yıl sonuna kadar altında çok büyük bir yükseliş beklemiyoruz'

Yıl sonuna kadar altında çok büyük bir yükseliş beklemediklerini belirten Elazığ kuyumcularından Ömer Faruk Saydam, Yaklaşık olarak bin 800 seviyelerine gelebilir. Tabi savaş durumları hariç. Ama yılbaşından sonra altın fiyatlarının tekrardan 2 bin lira üzerinde olacağını tahmin ediyoruz' dedi.

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Çakmakçı: ''Altın fiyatlarında düşüş beklemiyoruz''

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı son dönemlerde değişkenlik gösteren altın fiyatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, ''Biz altın fiyatlarında hiçbir şekilde bir düşüş beklemiyoruz. Gram altının seçim sonrası ve yıl sonu bin 500 ile bin 800 bandında olacağı kanaatindeyiz'' dedi.

Kuyumcular dört gözle düğünleri bekliyor

Elazığ'da Ramazan ayı olması nedeniyle durgun bir sezon yaşayan kuyumcular, dört gözle ramazan sonrası açılacak düğün sezonunu bekliyor.

Altın fiyatları düştü, dolar ve kripto para yatırımcıları altına davet edildi

Altın fiyatları geriledi, Diyarbakırlı kuyumcu, dolar ve kripto para yatırımcılarına çağrıda bulunarak altının vazgeçilmez liman olduğunu savundu.

Kuyumcular odası başkanından altın uyarısı

Malatya Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev, altın fiyatlarında bir istikrarın oluştuğunu belirterek, vatandaşların altına yatırım yapabileceklerini söyledi.

Gram altın bugün ne kadar oldu? Kapalıçarşı'dan altın fiyatları...

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 533,20 lira oldu.

Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum!

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 532,20 lira oldu.