Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Haberleri

Amedspor Kadın Futbol Takımı, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi ekiplerinden Amedspor sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek puanın 5 yükseltti.

LGS'de Türkiye ikincisi olan çoban Muhammet'in ailesi başarının altındaki gerçekleri anlattı

Elazığ'da yaşayan 14 yaşındaki Muhammet Halil Yazar, yaylada çobanlık yaparak LGS'ye hazırlandı. Keçilerini otlatırken ders çalışan çocuk, sınavda Türkiye ikincisi oldu. Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'ni kazanarak ailesini, öğretmenlerini ve yaşadığı Arıcak ilçesini gururlandıran Muhammet Halil'in ailesi ise mutlu olduklarını belirterek, oğullarının bundan sonraki eğitim hayatı için bütün hayvanlarını satıp İstanbul'a yerleşeceklerini belirtti.

Yeşilyurt'un hizmetlerine tam not

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'da bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulunan Malatya İş İnsanları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Aktaş ile Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra İstanbul Beşiktaş Kızılay Şube Başkanı Sıddık Doğan'ı misafir etti. İki misafir de, Yeşilyurt Belediyesi'nin hayır hizmetlerine tam not verdi.

Maçta pankartla evlilik teklifi

Malatya'da oynanan Süper Lig 23. Hafta Yeni Malatyaspor, Beşiktaş mücadelesinde bir taraftar maç esnasında tribünden pankart açarak sevgilisine evlenme teklifinde bulundu.

Şener Gençtürk: 'Çok heyecanlı ve keyifli bir maç oldu'

Beşiktaş beraberliği sonrasında müsabakanın değerlendirmesini yapan Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Şener Gençtürk, Çok heyecanlı ve keyifli bir maç oldu' dedi.

Önder Karaveli: 'Bana göre 2 puan kaybederek dönüyoruz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Yeni Malatyaspor karşısında berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Kazanıp geri dönmemiz gereken bir oyundan 1-1 beraberlikle, bana göre 2 puan kaybederek dönüyoruz' dedi.

Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'ı konuk ediyor

Süper Toto Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş kafilesi Malatya'da

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı için kente gelen Beşiktaş'ı havaalanında taraftarlar karşıladı.

Yeni Malatyaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi.

Deplasman yasağından habersiz 2 otobüs taraftar dışarıda kaldı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde oynanan Elazığ İl Özel İdare-Beşiktaş maçı için il dışında organize olan Beşiktaş taraftarları müsabakayı takip etmek için Elazığ'a geldi. Pandemi yasaklarından haberi olmayan siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşmayı takip etmek için salona giremedi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Elazığ İl Özel İdare: 83 - Beşiktaş: 77

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Elazığ İl Özel İdare evinde karşılaştığı Beşiktaş'ı 83-77 mağlup etti ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Elazığ İl Özel İdare, Beşiktaş karşısında

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Elazığ İl Özel İdare, Beşiktaş'ı konuk edecek.