Cinayet Haberleri

Cinayet Haberleri

Elazığ'daki cinayetle ilgili 2 tutuklama

Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetine ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkartılan 2 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'daki kan donduran cinayetin dehşet veren detayları ortaya çıktı

Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Gününde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetinin dehşet veren ayrıntıları ortaya çıktı. Cinayeti işleyen zanlıların, talihsiz kadını ensesinden kurşun sıkarak öldürdükten sonra battaniyeye sararak eşeğe bindirip, daha önce defineciler tarafından kazılan 3 metrelik çukura gömdüğü öğrenildi.

25 metre derinlikte delil aradılar

Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Gününde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetinde ekipler, delil arama çalışmalarını sürdürdü. İtfaiye ekipleri ve dalgıç polisler, şüpheli şahsın evinin önündeki 25 metre derinliği bulunan su kuyusunda çalışma yaptı.

Elazığ'daki kan donduran cinayette gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi

Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetine ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır'da yasak aşk cinayeti: Eşini ve sevgilisini öldürdü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek birlikte yaşadığı evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu.

Elazığ'da kadın cinayeti: 6 ay sonra düğünü olacaktı, eşinin kurşunuyla can verdi

Elazığ'da Medikal Hospıtal'da görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Talihsiz kadının eşiyle geçen ay resmi nikah kıydığı ve ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.

İstanbul'daki cinayetin faili 7 yıl sonra Elazığ'da yakalandı

İstanbul'da yaklaşık 7 yıl önce 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasında neden olan ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, Elazığ'da yakalandı.

Tunceli'deki cinayetin zanlısı her yerde aranıyor

Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde, aralarında husumet bulunan kişiyi öldürdüğü belirtilen zanlı, polis ve jandarma tarafından her yerde aranıyor.

25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet şüphelisi yakalandı

Malatya'da 12 yıl önce dayısını bıçaklayarak öldüren ve hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak yargıya teslim edildi.

Diyarbakır'da özel halk otobüsü şoförü cinayetinde 3 tutuklama

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde özel halk otobüsü şoförünün hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Diyarbakır'da firari cinayet zanlısı 13 yıl sonra yakalandı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 13 yıl önce Ali Haydar Özdil'i bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı, jandarmanın çalışması sonucu yakalanarak tutuklandı.

Diyarbakır'da işlenen cinayetin failleri yakalandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde alacak verecek nedeniyle işlenen Umut Çakmak cinayetinde 2 şüpheli tutuklandı.

Tunceli Valisi Tekbıyıkoğlu: 'Kadın cinayetleri sayısı 2016 yılından beri sıfır'

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' etkinlikleri çerçevesinde yaptığı açıklamada, Kadın cinayetleri sayımız, 2016 yılından beri sıfır. Yine de şikayetleri hızlı bir şekilde değerlendiriliyor dedi.

Diyarbakır'da cinayet şüphelisi 3 yıl sonra yakalandı

Diyarbakır'da 2020 yılında işlenen cinayetin şüphelisi 3 yıl sonra yakalandı. İki şüpheliye ait adreste yapılan aramalarda 2 adet av tüfeği ve tüfeklere ait şarjör ele geçirildi.

Elazığ'da cinayet zanlısı yakalandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda geçtiğimiz ay meydana gelen cinayet olayının faili olan şahıs yakalandı.

Silahlı saldırıya uğrayan motosikletli genç cinayet zanlısı çıktı

Diyarbakır'da dün akşam saatlerinde motosikletiyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayıp hayatını kaybeden gencin 14 gün önce cinayet işlediği ortaya çıktı.

Elazığ'da 2 kişinin öldüğü ambulans cinayetinde 2 tutuklanma

Elazığ'da iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı silahlı çatışma olayına ilişkin gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'daki cinayetin zanlısı yakalandı

Malatya'da tartıştığı husumetlisini silahla vurarak öldürdükten sonra kaçan cinayet zanlısı, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Malatya'daki cinayete 2 tutuklama

Malatya'da 44 yaşındaki nişanlısını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kadın ve oğlu tutuklandı.

Cinayet zanlısı jandarma tarafından yakalandı

Malatya'da cinayet suçundan 18 yıl hapis cezası bulunan şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

Diyarbakır'da otomobilde bulunan ceset soruşturmasında 3 kişi tutuklandı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ihbar sonrası bir otomobilde bulunup, bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Cebrail Daşçı cinayetinde gözaltına alından 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Firari cinayet zanlısı JASAT'tan kaçamadı

Malatya'da 'kasten öldürme' suçundan aranan firari cinayet zanlısı, jandarma timi tarafından yakalandı.

Firari cinayet zanlısı JASAT tarafından yakalandı

Diyarbakır'da, 'kasten öldürme' suçundan aranan firari cinayet zanlısı, jandarma timi tarafından yakalandı.

Diyarbakır'da firari cinayet zanlısı tutuklandı

Diyarbakır'da durdurulan bir araçta gözaltına alınan iki şüpheliden firari cinayet zanlısı tutuklandı.

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Eşinin boğazını kesen zanlı kayıplara karıştı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir kadın, eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Malatya'da kadın cinayeti: Gönül ilişkisi yaşadığı kadını öldürdü

Malatya'da 52 yaşındaki bir şahıs gönül ilişkisi yaşadığı ileri sürülen bir çocuk annesi Zeliha Temel'i silahla başından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihara kalkıştı.

Diyarbakır'da 7 suç dosyası bulunan cinayet zanlısı bir yıl sonra yakalandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde geçen yıl bir araca düzenlenen, aynı aileden 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili yakalanan zanlı tutuklandı.

Firari cinayet şüphelisi 10 ay sonra yakalandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde polis ekipleri, 10 aylık takip sonucu cinayet şüphelisini yakaladı. Adli makamlara sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın cinayeti

Malatya'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir kişi, dini nikahlı eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü.

Malatya'daki çifte cinayete: 2 tutuklama

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişiyi silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklanırken, soruşturmaya gizlilik kararı getirildi.