Erdal Arıkan Haberleri

Erdal Arıkan Haberleri

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan mazbatasını aldı

Bingöl'de ikinci kez seçilen Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Merkez İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak göreve resmen başladı.

Bingöl merkezde 257 sandığın tamamı açıldı

Bingöl merkezde 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerindeki 257 sandığın tamamı açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti Bingöl Belediye Başkanı adayı Erdal Arıkan, 15 bin 593 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Arıkan resmi olmayan sonuçlara göre yeniden başkan seçildi

Bingöl'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre kazanan mevcut AK Partili başkan Erdal Arıkan oldu. Arıkan, 'Bu dönem inşallah göreceksiniz hiç zaman kaybetmeden planlamamızı yaparken bu şehrin 50 yıl sonrasını, 100 yıl sonrasını planlayacağız' dedi.

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan: 'Her hizmetimizde vatandaşımızın desteği var'

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim en büyük gücümüz, en büyük motivasyon kaynağımız vatandaşımızın gülen yüzüdür. Elbirliğiyle şehrimizi geliştirmeye ve daha fazla dönüştürmeye devam edeceğiz. Her bir hizmetimizde vatandaşımızın emeği ve desteği var' dedi.

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan: ''Şehrimizin çehresini değiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz'

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesine bağlantı sağlayan Şair Eşref Caddesi'nde yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarına start verdi. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Hemşehrilerimizi, kaliteli ve güvenli ulaşım ağlarına kavuşturmak, şehrimizin çehresini değiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz' dedi.

Bingöl'de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor

Konut ve iş yerlerinin tamamlandığı, alt yapı ve çevre düzenlemesinin sürdürüldüğü kentsel dönüşüm projesi alanında incelemelerde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ''Bingöl için çok güzel bir yaşam alanı oluşuyor, mahallemiz ile birlikte şehrimizin çehresi değişiyor'' dedi.

Bingöl Belediyesinin asfaltlama çalışması devam ediyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın kente kazandırdığı asfalt plenti yatırımıyla başlayan BSK asfalt seferberliği devam ediyor. Mahallelerdeki çalışmaları hızlandıran ekipler, kilitli parke taşlarını söküp yolları kaliteli asfalt ile buluşturuyor.

Bingöl'e 6 yeni park müjdesi

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentte 6 yeni park yapımına start verildiğinin müjdesini verdi. Yeni parkalarla birlikte kentteki yeşil alan miktarı 1 milyon metrekareye ulaşacak.

Bingöl'de 'Herkes için Erişilebilir Kaldırımlar' projesinin startı verildi

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Herkes için Erişilebilir Kaldırımlar' projesine start verdi. Çalışma ile ana arterlerdeki kaldırımlar özel gereksinimli bireylerin de rahatlıkla kullanabileceği bir hale dönüştürülecek.

Bingöl Belediyesinden trafiğe nefes aldıracak çalışma

Bingöl Belediyesi, kent merkezinde araç trafiğini rahatlatacak yol genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Erdal Arıkan, '3 şerit olan yolumuzu 6 şeride çıkarmış olacağız. Buradaki yaya kaldırımını da inşallah genişleterek insanımızın bu alanı daha rahat kullanmasını sağlayacağız' dedi.

Bingöl Belediyesi yolları kendi ürettiği asfaltla yeniliyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın vizyon projelerinden olan ve kentin elzem yatırımları arasında yer alan asfalt plenti tamamlandı. Belediye, bu yıl 134 bin metrekare yol ağını kendi ürettiği asfalt ile yeniliyor.

Başkan Arıkan'dan vatandaşlara aşure ikramı

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Muharrem ayı münasebetiyle 3 bin kişiye aşure ikram etti.

Bingöl'de Kent Meydanı projesi devam ediyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın seçim vaatleri arasında yer alan ve 500 araçlık iki katlı yeraltı otoparkın da bulunduğu Kent Meydanı projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bingöl'de kentsel dönüşümde sona doğru

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi inşaat sahasında incelemelerde bulunarak yüklenici firmadan bilgi aldı. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Arıkan, inşaat sezonu öncesi hak sahiplerine anahtar teslimatlarının yapılacağını müjdeledi.

Başkan Arıkan, 'Bingöl'ün çehresini değiştirecek önemli projeler yürütüyoruz'

Bingöl'ün çehresini değiştirecek önemli projeler yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Vatandaşımız ile el ele omuz omuza istişareye dayalı bir yönetim anlayışıyla söz verdiğimiz kimlikli şehrin inşasını ilmik ilmik dokuyoruz' dedi.

Başkanı Arıkan'dan diyabetli çocuklara sensörlü şeker ölçüm cihazı desteği

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentte yaşayan Tip1 diyabet hastası çocuklara sensörlü glikoz ölçüm cihazı hediye etti.

Bingöl'de jeofizik çalışmaları başladı

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentin afetlere karşı daha dirençli hale getirilmesi için zemin yapısı ve zemin sınıflandırılması çalışmalarına başlandığını bildirdi. Çalışmalar 6 mahalledeki 86 farklı noktada tamamlandı, diğer mahallelerde ise devam ediyor.

Başkan Arıkan, depremzedeleri bir araya geldi

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, deprem nedeniyle kentte misafir edilen vatandaşları ziyaret edip, taleplerini dinledi.

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan: 'Riskli yapı envanteri çıkartılıyor'

Bingöl Belediyesi Başkanı Erdal Arıkan, kentteki hasarlı ve riskli yapıların tespiti için yaklaşık 70 kişilik ekip oluşturularak çalışmalara başlandığını duyurdu.

Bingöl'de TOKİ konutları için kura çekildi

Bingöl'de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerinin de katılımıyla noter huzurunda çekilen kuralarla, Kültür Mahallesi TOKİ konutlarındaki hak sahiplerinin daireleri belirlendi. Kurada, hak sahiplerinin zemin katlardan muaf tutulduğunu belirten Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Devletimizin gücü, hak sahiplerimizin sabır ve desteğiyle tamamlama aşamasına getirdik ve bugünkü kura ile hak sahiplerimizin dairelerini belirlemiş olduk' dedi.

Bingöl Belediyesi caddeyi genişletmek için askeriyenin duvarını yıktı

Bingöl Belediyesi, Genç Caddesi üzerinde bulunan askeriye duvarının yıkımını gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Erdal Arıkan, Tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Genç Caddemizi genişleterek, yeni imar yollarımız ve yol genişletme çalışmalarımızla çarşı merkezimizin çehresini değiştireceğiz' dedi.

Bingöl'de bocce birincileri ödüllendirildi

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'ında bocce kategorisinde birinci olan ve altın madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

Başkan Arıkan, 'Eğitim alanında birçok projeye imza attık'

Çocukların eğitim hayatlarına değer katabilmek için belediye olarak her türlü projenin içinde olmaya gayret gösterdiklerini belirten Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturup, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamak adına eğitim alanında birçok projeye imza attık dedi.

Murat Nehri'nde kaybolan vatandaşı arama çalışmaları sürüyor

Bingöl'ün Genç ilçesindeki Murat Nehri'nde kaybolan Aydın Tutkal'ı arama çalışmaları sürerken, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan da bölgeye gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bingöl Belediyesi mesire alanı hizmete açıldı

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, seçim vaatleri arasında yer alan ve yıllarca atıl durumda kalan DSİ Parkının, yapılan çalışmalarla konforlu ve güvenli hale getirilip mesire alanı olarak vatandaşların hizmetine açıldığını müjdeledi.

Bingöl'de yol genişletme çalışmaları sürüyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, çarşı merkezindeki trafiğe nefes aldıracak yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Bingöl Belediyesi işçilere yüzde 55 zam yaptı

Bingöl Belediyesi, şirket bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesinde yüzde 55 oranında zam yaptı. Başkan Erdal Arıkan, 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun' dedi.

Bingöl Belediyesi su tüketim bedelindeki KDV oranını yüzde 1'e düşürdü

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, su abonelerinden alınan KDV oranında yüzde 7 indirim yaptıklarını açıkladı.

1 metreyi bulan kar kamyonlarla şehir dışına taşınıyor

Bingöl'de iki gün boyunca etkili olan ve kent merkezinde yaklaşık 1 metreyi bulan kar, belediye ekiplerince kamyonlara yüklenerek şehir dışına taşınıyor.

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, projeleri anlattı

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı.