Evlat Nöbeti Haberleri

Evlat Nöbeti Haberleri

Bakan Tekin'den Diyarbakır annelerine ziyaret

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Diyarbakır'da, çocuklarının dağa kaçırılmasından ötürü 3 Eylül 2019'da başlattıkları evlat nöbetini sürdüren aileleri ziyaret etti.

Evlat nöbetindeki ailelerin oturma eylemi aralıksız sürüyor

Diyarbakır'da, aralıksız olarak oturma eyleminde bulunan aileler, terör örgütü PKK'nın elinde olan çocuklarına 'teslim ol' çağrısını yineledi.

Gözyaşları içinde 20 bayramdır görmedikleri evlatlarının bayramını kutladı

Diyarbakır'da evlat nöbetinde olan annelerin her biri 18-20 bayramdır görmedikleri çocuklarının bayramını gözyaşları içinde kutladı.

Evlat nöbetindeki annelerin bayramı buruk geçiyor

Çocukları terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırılan ailelerin evlat nöbeti Ramazan Bayramı'nda da sürüyor. Sabahın erken saatlerinde HDP Diyarbakır İl Teşkilatı binası önüne gelen aileler bayramı buruk geçiriyor.

Diyarbakır anneleri evlatlarının yolunu umutla gözlüyor

Diyarbakır'da farklı kentlerden gelen anne ve babaların evlat nöbeti umutla devam ediyor.

Evlat nöbetindeki aileler 8 Mart'ı buruk geçirdi

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını belirten aileler, Diyarbakır'da eylemlerini sürdürdükleri HDP il binası önünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü buruk geçirdi. Aileler, HDP ve terör örgütü PKK'ya isyan etti.

HDP önündeki evlat direnişi bin 634. gününde

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Evlat nöbetindeki Remziye Yenidoğan: '15 yaşında bir çocuk annesini bırakıp dağa gitmez'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti sürüyor.

Evlat nöbetindeki anneler bin 629 gündür çocuklarının yolunu gözlüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.

Sanatçı Hülya Koçyiğit Diyarbakır annelerini ziyaret etti

Sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit ve beraberindeki heyet, çocukları terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırılan evlat nöbetindeki anneleri ziyaret etti. Koçyiğit, Türkiye'nin en önemli sorunu bildiğiniz gibi 40 yıldır içinde olduğumuz terör sorunudur. 40 bin vatandaşımızı bu yolda feda etmişiz. Ama bugün bu anneler çocuklarının alınıp götürüldüğü binanın önünde dünyaya seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Onlara bir kez daha bütün kalbimle saygı duyuyorum' dedi.

Evlat nöbetindeki ailelerden çocuklarına 'teslim ol' çağrısı

Diyarbakır'da dağa kaçırılan çocukları için bin 616 gündür HDP il binası önünde oturma eylemini sürdüren aileler, çocuklarına 'teslim ol' çağrısında bulundu.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti bin 614. gününde

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını belirten Diyarbakır annelerinin HDP il binası önündeki evlat nöbeti

Diyarbakır'da evlat nöbetinde 49'uncu buluşma yaşandı

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde dağa kaçırılan kızı için eylem yapan Hayriye Coşkun, ikna çalışmaları sonucu terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan kızına kavuştu.

Evlat nöbetindeki gözü yaşlı aileler çocuklarını bekliyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin Diyarbakır'daki evlat nöbeti devam ediyor.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti sürüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.

Diyarbakır'da evlat nöbetindeki ailelerden çocuklarını alma vurgusu

Diyarbakır'da 5 yılı aşkındır evlat nöbetinde olan aileler, çocuklarının teslim olması için çağrılarına devam ediyor.

Diyarbakır anneleri HDP'ye ve destekçilerine meydan okudu

Diyarbakır'da 5 yılı aşkındır evlat nöbetinde olan annelerden Çiğdem Adak, HDP ve yandaşlarına meydan okuyup, 'Evlatlarımızı sizden alacağız. Öyle de böyle de alacağız' dedi.

Diyarbakır anneleri bin 604 gündür nöbette

Diyarbakır'da HDP il binası önünde evlat nöbetinde olan aileler, çocuklarından gelecek bir haber ümidiyle oturma eylemlerini sürdürüyor.

HDP mağduru aileler 5 yıldır evlatlarını istiyor

Diyarbakır'da HDP il binası önünde evlat nöbetinde olan aileler, çocuklarına kavuşma ümidiyle oturma eylemlerini sürdürüyor.

Evlat nöbetindeki baba, evladından gelecek bir haberi bekliyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat mücadelesi aralıksız devam ediyor.

Evlat nöbetindeki anne 11 yaşındayken kaçırılan oğlunun yolunu gözlüyor

Diyarbakır'da HDP il binası önünde evlat nöbetini sürdüren Sadiye Tokay, 11 yaşındayken kaçırılan oğluna kavuşacağı günü bekliyor.

Diyarbakır anneleri bin 559 gündür evlatları için nöbette

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığı iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kentteki sağanak yağışlara rağmen devam ediyor.

Diyarbakır anneleri bin 557 gündür nöbette

Diyarbakır'da HDP ve PKK'nın çocuklarını kandırarak dağa götürdüğünü ileri süren ailelerin evlat nöbeti devam ediyor.

Diyarbakır annelerinden Ankara'da HDP önündeki eyleme destek

Diyarbakır'da evlat nöbetini sürdüren aileler, Ankara'da HDP Genel Merkezi önünde kızı Şeyma için nöbete başlayan Nazlı Sancar'a destekte bulundu.

13 yıldır çocuğundan haber alamayan anne, teslim olması için çağrıda bulundu

Diyarbakır'da 5'inci yılında da evlat nöbetini sürdüren anne, 13 yıldır haber alamadığı oğluna teslim olması için çağrıda bulundu.

Diyarbakır annelerinin evlat mücadelesi devam ediyor

Diyarbakır'da HDP ve PKK'nın çocuklarını kandırarak dağa götürdüğünü ileri süren ailelerin evlat nöbeti devam ediyor.

Evlat nöbetindeki anneden kızına çağrı: 'Dünya gözüyle seni son kez görmek istiyorum'

Diyarbakır'da, HDP il binası önünde kandırılarak dağa kaçırılan çocukları için evlat nöbeti tutan ailelerin mücadelesi soğuk havalara rağmen sürüyor.

Evlat nöbetindeki baba: 'Çocuklarımızı kaçıranlar HDP'nin mensuplarıydı'

Çocuklarının bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat mücadelesi sürüyor.

PKK ve HDP mağduru aileler evlat nöbetini sürdürüyor

Çocuklarının bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat mücadelesi sürüyor.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor

Çocuklarının bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.