Fahrettin Koca Haberleri

Fahrettin Koca Haberleri

Tüfenkci'den Bakan Koca ile sağlık istişaresi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, Malatya'daki sağlık yatırımlarıyla ilgili istişarede bulundu.

Lice'de ölen hastanın yakınlarından sağlıkçılara saldırı: Hastane savaş alanına döndü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden kişinin yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı. Müdahale sırasında bir kişinin polisin silahını alarak açtığı ateş sonucu kurşun duvara isabet etti. Hastanenin savaş alanına döndüğü saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 'Lice'deki sağlıkta şiddet olayında yaralanan olmamışsa da olmuş gibi etkilendik 'dedi.

Vatandaşlar maske takmamaya çabuk alıştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs ile mücadele kapsamında uygulanan maske takma zorunluluğunun sadece kapalı ortamlarda mesafe kuralına göre uygulanacağını bildirdikten sonra Elazığ'da birçok vatandaş maskeye veda etti.

Almanya'da ölüme terk edilen Türk hasta Malatya'ya getirildi

Almanya'nın Stuttgart kentinde beyninde tümör tespit edildikten sonra ölüme terk edilen Celalettin Polat tedavisi için Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Malatya'ya getirildi. Süreci yakından takip eden Celalettin Polat'ın kardeşi Hamit Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya teşekkür etti.

Malatya'da korona virüs vaka sayıları artmaya devam ediyor

Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'da da korona virüs vaka sayıları gün geçtikçe artıyor. Malatya'da da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre, 22-28 Ocak tarihleri arasında her yüz bin kişide görülen vaka sayısı 253,80'e yükselmişti. Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, yüz bin kişide görülen vaka sayısının bu hafta bin'e yaklaştığını öngördüklerini belirterek, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Haftalık vaka artışlarında Elazığ ilk sırada

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı haftalık insidans haritasına göre korona virüs (Covid-19) vaka sayılarında Elazığ, haftalık artışta ilk sırada yer aldı.

Vakaların arttığı Elazığ'da İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Polat, vatandaşları uyardı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık korona virüs haritasına göre, vaka sayıları en çok artan iller arasında yer alan Elazığ'da halkı tedbirlerle ilgili uyaran İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Her an yeni vaka sayılarına dahil olabilirisiniz dedi.

Vaka yoğunluğu en çok artan 10 il arasına giren Elazığ'da vatandaşlar, kuralların ve aşının önemine dikkat çekti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il arasına giren Elazığ'da vatandaşlar, kuralların ve aşının önemine dikkat çekti.

Bingöl'de maske ve mesafe unutuldu, vakalar 30 kat arttı

Bingöl'de maske ve mesafe kurallarına yeteri kadar uyulmaması ile aşı oranının düşük olmasından dolayı vakalar son iki hafta içinde 30 kat arttı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre de Bingöl, 1-7 Ocak arasında vaka yoğunluğunun bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il arasında yer aldı.

Bakan Koca'ya mektup yazarak yardım istedi

Malatya'da karaciğer hastası olan 67 yaşındaki Sakine Orhan yakınlarının da yardımıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya mektup yazarak, yardım istedi.

Malatya'da son 11 ayın en düşük vaka sayısı görüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık yüz bin kişide görülen vaka sayısı haritasında Malatya son 11 ayın en düşük vakası sayısı olan 16.13'e düştü. Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, rehavet çağrısı yaparak, 3. doz hatırlatma aşılarının yapılması gerektiğini ifade etti.

Elazığ'da vaka sayıları hızla düşmeye devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre Elazığ'da korona virüs (Covid-19) vaka sayılarında düşüş hızla devam ediyor.

Vakaların düştüğü Elazığ'da vatandaşlardan 'kurallara uyalım' çağrısı

Elazığ'da korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ederken, aşılanma oranında da artış sürüyor. Vatandaşlar, kış aylarının gelmesiyle vakaların artmaması için daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Elazığ'da vaka sayıları hızla düşmeye devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre korona virüs vaka sayılarında düşüş, önceki haftalarda olduğu gibi bu hafta da devam ederken, aşılanma oranı da yükseliyor.

Elazığ'da aşılama artıyor vaka sayıları düşüyor

ELAZIĞ (İHA) – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ederken, aşılanma oranında da yükselme sürüyor.

Elazığ'da aşılamada yükseliş, vaka sayılarında da düşüş sürüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ederken, aşılanma oranında da yükselme sürüyor.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı! İşte illere göre haftalık vaka sayıları...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin haftalık korona virüs vaka sayısını açıkladı. Koca, '9-15 Ekim arasında, 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni korona virüs vaka sayısı il bazında neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz' dedi.

Elazığ'da vaka sayıları hızla düşüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre Elazığ'da korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ediyor.

Aşının gücü, Elazığ'da vaka sayılarını düşürdü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre Elazığ’da uzun bir aradan sonra düşüş yaşandı. Vatandaşlar vaka sayılarının düşmesini, aşı oranının yükselmesine bağladı.