Fatih Erbakan Haberleri

Fatih Erbakan Haberleri

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan: 'Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisiyiz'

Malatya'da partisinin düzenlendiği miting programında konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) bugün itibariyle 488 bin üye kaydına ulaştığını belirterek, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduklarını söyledi.

Fatih Erbakan: 'Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6 buçuk ayda 260 binden 487'e bine yani bu süreçte yüzde 90 büyüyen başka bir siyasi parti yok. Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir dedi.

YRP Başkanı Erbakan: 'Bölge insanına hizmetkar olacağız inşallah'

Partisinin Bingöl'de düzenlediği mitingde konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bu bölgede işsizlik olmasın, açlık olmasın, yoksulluk, fakirlik olmasın diye kollarımızı sıvayacağız ve aynen Erbakan hocamız gibi bu bölgeye, bu bölge insanına hizmetkar olacağız inşallah dedi.

Erbakan: 'Aziz milletimiz, LGBT'cilere, dış güçlerin iktidar olması istediği kimselere geçit vermedi'

Bingöl'de konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Aziz milletimiz, 14 ve 28 Mayısta devletinin, milletinin, yeni nesillerinin geleceğini düşünerek oy verdi ve Cumhur İttifakına destek oldu. Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçti. LGBT'cilere, dış güçlerin iktidar olması istediği kimselere, 5 yaşındaki çocuğa kuran öğretmek çağ dışılıktır diyenlere, Ayasofya'nın yeniden müzeye dönüşmesi lazım diyenlere, LGBT Türk aile yapısını bozmaz, zarar vermez diyenlere geçit vermedi elhamdülillah' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan Bingöl'de

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bingöl'e geldi.

Erbakan, Malatya'da esnaf temsilcilerini dinledi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, deprem bölgesi Malatya'da esnaf temsilcilerini ziyaret edip taleplerini dinledi. Kent merkezinde esnafı da gezen Erbakan, deprem bölgesinin sorunlarının çözümünü TBMM'de takipçisi olacaklarını söyledi.

YRP Genel Başkanı Erbakan deprem bölgesi Malatya'da

Deprem bölgesi Malatya'yı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, önümüzdeki yerel seçimlerde parti olarak kendi adaylarıyla her bölgede seçime gireceklerini söyledi.

Erbakan, Malatya'da STK'lar ile buluştu

Malatya'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Bu mutabakat metnimiz prensipler ve ilkeler üzerine oluşturulmuş bir metindir. Biz bir yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları en birliğiyle düzeltelim, eksikleri el birliği ile hep birlikte tamamlayalım diye bu ittifakın içerisinde yer aldık' dedi.

Erbakan: 'İYİ Parti, CHP ve HDP LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Cumhurbaşkanımızın da zaman zaman ifade ettiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi LGBT'cidir. İYİ Parti, CHP ve HDP; LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım.' dedi.

YRP Başkanı Erbakan: ''Ülkemizin, 7'li masaya teslim edilmemesi için seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giriyoruz''

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bingöl'de partisinin düzenlediği seçim mitingine katıldı.

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: 'Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, deprem felaketine ilişkin, Allah bu felaketlerden ders almayı bizlere nasip etsin, hem manevi olarak hem de maddi olarak. Bir defa böyle bir olay olduktan sonra o enkazın altından insanları çıkarmanın ne kadar zor hatta çoğu imkansız olduğunu görmüş olduk. Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir dedi.

Erbakan: 'Allah bu felaketlerden ders almayı bizlere nasip etsin'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Allah bu felaketlerden ders almayı bizlere nasip etsin. Hem manevi olarak hem de maddi olarak. Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir' dedi.

Erbakan: 'Deprem anından itibaren tüm teşkilatlarımız seferber oldular'

Yeniden Refah Parti Genel Başkanı Fatih Erbakan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da incelemelerde bulundu.

Diyarbakır'da Mekke'nin fethi kutlandı

Erbakan Vakfı tarafından geleneksel olarak kutlanan 'Mekke'nin Fethi' programı, Diyarbakır'da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Fatih Erbakan: '6'lı masanın ayaklarından çatırtılar geliyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 'Anadolu Buluşmaları' çerçevesinde Diyarbakır'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Erbakan, '6'lı masanın ayaklarından çatırtılar geliyor' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: 'Erbakan hocamızın Milli Görüş bereketini her an yaşıyoruz'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Erbakan hocanın Milli Görüş bereketini her an yaşadıklarını belirterek Erbakan hocamız, merhum liderimiz halen daha vefatından sonra görev başında. Milli Görüş Harekatı içerisinde olmayan, Milli Görüşe herhangi bir bağı olmayan insanların rüyasına giriyor ve o rüyalarda açık açık Yeniden Refah'a gideceksin, orada çalışacaksın diye onları bize yönlendiriyor dedi.

Fatih Erbakan'dan esnaf ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin 2'nci il kongresine katılmak üzere geldiği Malatya'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Fatih Erbakan: 'Altı ayda 37 kez toplandılar ortada bir şey yok'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Cumhurbaşkanı adayı dahi ortaya koyamadılar. Altısı masa başında, HDP masanın altında 7 ortak 6 aydan beri ortaya hiçbir şey koyamıyorlar' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Kılıçdaroğlu, 8 saat esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu'

Partisinin İl Başkanlığı kongresi için Bingöl'e gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, Kılıçdaroğlu, masanın en büyük ortağı ama bu hafta kaçar gibi Amerika'ya koştu gitti. Amerika gezisinde 8 saat ortadan kayboldu, basın mensuplarını atlattı, koruma ordusunu atlattı, 8 saat esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Altınöz: 'Dünyanın birçok yerinden Müslümanlar Erbakan'ı ziyaret ediyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Dünyanın birçok yerinden Müslüman kardeşlerimiz İslam toplulukları Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ı ziyaret ediyorlar. Dertlerini, tasalarını, problemlerini arz ediyorlar' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan Diyarbakır'da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Kayapınar İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresine katılmak üzere Diyarbakır'a geldi.

Genel Başkan Erbakan'dan seçim ittifakı hakkında önemli açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçimlere kendi başlarına girmeyi istediklerini ancak bunun ittifak konusunda kırmızı çizgi çekmek anlamına gelmediğini belirterek, 'Seçime yakın dönemde, 3-6 ay kala yeni kombinasyonların, yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün. Yeni partiler kuruluyor. Mevcut ittifaklarda değişiklikler olması mümkün. Bu tabloyu o zaman değerlendirip, teşkilatlarımızla istişare yapıp bir karar verilecektir' dedi.