Hüseyin Söylemez Haberleri

Hüseyin Söylemez Haberleri

Malatya'da öğretmene yapılan şiddete kınama

Eğitim BİR-SEN Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, Yeşilyurt Hasan Çalık Anadolu Lisesi Müdür yardımcısına yapılan sözlü ve fiziksel şiddet okul önünde yapılan eylemle kınadı.

Başkan Güder'den eğitime önem

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, olağan genel kurulları tamamlanarak güven tazeleyen Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Eğitim Bir-Sen'de Söylemez güven tazeledi

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Malatya 1 Nolu Şube Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Olağan Kongrede Hüseyin Söylemez tekrardan Malatya Eğitim Birsen Şube başkanı seçildi.

Söylemez eğitim sorunlarını anlattı

Memur-Sen Malatya Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez' Öğretmenlerimizin sorunlarına yasal dayanak oluşturmak adına 14 Şubat 2022 tarihinde yürürlüğe giren öğretmenlik Meslek Kanunu sahanın beklentilerinden uzak kadük ve yetersizdir.' dedi

Eğitim sendikalarından ortak karar

Malatya'daki eğitim sendikaları yöneticileri Eğitim Bir-Sen Başkanı Hüseyin Söylemez, Türk Eğitim-Sen Başkanı Fevzi Şahin, Eğitim Sen Başkanı Kazım Albayrak, Eğitim İş Başkanı Hüseyin Kara bir araya gelerek, eğitim çalışanlarının sorunları ve çözümü ile ilgili konularda istişare etti.

Başkan Söylemez'den eğitim istişaresi

Memur-Sen Malatya Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Eğitim Bir Sen il yönetimi, Vali Hulusi Şahin'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunup, eğitim istişaresi gerçekleştirdiler.

Eğitim Bir Sen üyeleri bayramlaştı

Eğitim Bir Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, Kurban Bayramı dolayısıyla sendika üyeleriyle bayramlaştı.

Eğitim Bir Sen üyeleri bayramlaştı

Eğitim Bir Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, Ramazan Bayramı dolayısıyla sendika üyeleriyle bayramlaştı.

Başkan Söylemez'den kadın öğretmenlere 8 Mart sürprizi

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez , 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle kent merkezinde görev yapan kadın öğretmenlerinin bu özel gününü çiçek ve hediyelerle kutladı.

Söylemez: 'Okul ziyaretlerine önem vereceğiz'

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, okulların ikinci yarısında daha kaliteli eğitim verilmesi noktasında çaba göstereceklerini belirterek, 'Okul ziyaretlerine önem vereceğiz' dedi.

Başkan Söylemez: Eğitimdeki sorunlara çözüm bulunmalı

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez yaptığı açıklamada, 'Eğitimdeki sorunlara çözüm bulunmalı, beklentiler karşılanmalıdır' dedi.

Söylemez, 'Meslek Kanunu, 24 Kasım'da öğretmenlerimize verilebilecek en büyük müjde'

Eğitim Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, Memur-Sen'de öğretmenlik meslek kanunu hakkında basın açıklaması yaptı. Söylemez, Öğretmenlik Meslek Kanunu beklentileri karşılayacak şekilde çıkarılmalıdır' dedi.