Intihar Haberleri

Intihar Haberleri

Diyarbakır'da bunalıma giren kadın kendini 14. kattan boşluğa bıraktı

Diyarbakır'da bir plazaya gelen kadın, 14. kattan atlayarak intihar etti.

Aile hekiminin Bitcoin nedeniyle intihar ettiği ortaya çıktı

Diyarbakır'da atış poligonunda intihar eden doktorun Bitcoin'de yüksek miktarda zarar ettiği ortaya çıktı.

İntihar girişiminde bulunan şahsa çocuktan dikkat çeken öğüt!

Elazığ'da inşası devam eden 3 katlı binanın üstüne çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, uzun süren ikna çalışmalarının sonunda intihar etmekten vazgeçirildi. İntihar girişimi sırasında yaşı küçük bir çocuğun, ''Abi atlarsan ne olacak, sen orada zaten yanacaksın'' öğüdü dikkat çekti.

İntihar girişiminde bulunan şahıs, 3 saatlik iknanın ardından çatıdan indirildi

Tunceli'de 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, 3 saat süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirildi. Şahsın daha önce de 46 ilde 115 intihar girişinde bulunduğu öğrenildi.

Vatandaşlar, intihar girişimini film gibi izleyip canlı yayın açtı

Elazığ'da bir şahıs inşaat halindeki 9 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Bu sırada inşaat işçileri çalışmaya devam ederken diğer yandan da vatandaşlar durumu film gibi izledi. Bazı vatandaşlar telefonla canlı yayın bile yaptı.

Ağır hasarlı binada ekipleri harekete geçiren anons: İntihar girişimi için gittiler gerçek bambaşka çıktı

Elazığ'da bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu ihbarı 112 acil sağlık, polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Bölgeye ulaşan ekipler, dakikalarca şahsı aradı ancak durumun, ağır hasarlı bir binaya giren kadının eşyalarını almaya çalışması olduğu anlaşıldı.

Malatya'da 27 yaşındaki genç, göğsünden silahla vurulmuş halde bulundu

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 27 yaşındaki bir genç, ikametinde göğsünden silahla vurulmuş halde bulundu. İntihar ettiği değerlendirilen gencin cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Tarlada intihar teşebbüsünde bulunan kişi ağzından yaralandı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde tarlada intihar teşebbüsünde bulunan kişi ağzından yaralandı.

İntihara kalkışan kızı itfaiye amiri kurtardı, o anlar kamerada

Elazığ'da bir inşaatın 2. katına çıkarak intihara kalkışan genç kızı, itfaiye amiri kurtardı.

Uyuyan eşini yatakta öldürüp intihar etti

Diyarbakır'da bir sitede kapıcılık yapan Mehmet Denizli, iddiaya göre parasını kripto para borsasında kaybedince tabancayla önce uykudaki eşi Basra Denizli'ye, daha sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Malatya'da kadın cinayeti: Gönül ilişkisi yaşadığı kadını öldürdü

Malatya'da 52 yaşındaki bir şahıs gönül ilişkisi yaşadığı ileri sürülen bir çocuk annesi Zeliha Temel'i silahla başından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihara kalkıştı.

Elazığ'daki aile katliamında yeni detay: Ailesini uyurken yataklarında öldürmüş

Elazığ'da geçtiğimiz hafta yaşanan aile katliamında öğretmenin anne ve babası ile 3 kardeşini yataklarında uyurken öldürdüğü, ardından da intihar ettiği öğrenildi.

Öğretmen oğulları tarafından öldürülen 6 kişilik aile son yolculuklarına uğurlandı

Elazığ'da, dün doğal gaz kaçağından dolayı girdikleri evde 6 kişinin cansız bedeniyle karşılaşan polis ekipleri, aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiğini tespit etti. Hayatlarını kaybeden 6 kişilik ailenin cansız bedenleri son kez cenaze namazında bir arada görüntülendi.

Elazığ'da 6 kişinin cansız bedeni morga kaldırıldı

Elazığ'da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi. Yapılan incelemenin ardından 6 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Elazığ'daki aile katliamında 'kumar borcu' iddiası

Elazığ'da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Ailesini katleden ve ardından intihar eden şahsın, kumar borcunun bulunduğu ve babasından para istediği bu yüzden tartışma çıktığı iddia edildi.

Doğal gaz kaçağı için eve giren polis dehşetle karşılaştı

Elazığ'da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Malatya'da dehşet: Hamile eşini öldürüp intihar etti

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hamile eşini silahla başından vurarak öldüren şahıs aynı silahla intihar etti.

Meryem Sevim'in katili yakalandı

Diyarbakır'da kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Meryem Sevim'in katili yakalandı. Katil zanlısının, 'Pişmanım, intihar edecektim' dediği öğrenildi.

İntihara teşebbüs eden kadını itfaiye eri son anda kurtardı

Elazığ'da intihara teşebbüs eden kadını itfaiye eri, hızlı bir refleksle son anda çekerek kurtardı.

Kızının öldürüldüğünü iddia eden baba, beraat eden şahsın cezalandırılmasını istiyor

Elazığ'da başından silahla vurulmuş halde bulunan kızının intihar etmediğini, kocası tarafından öldürüldüğünü iddia eden acılı baba, 25 yıl ceza yiyen ardından bölge mahkemesi tarafından hakkında beraat kararı verilen şahsın cezalandırılması istediğini söyledi.

Poligona atış yapmaya gitti, kafasına sıktı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde Poligon21 atış yerine giden genç, birkaç el atış yaptıktan sonra silahı şakağına dayayarak intihar etti.

Üniversiteye hazırlanan genç kız kaçak olduğu iddia edilen kurs merkezinde intihar etti

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde HMT21 Plaza isimli iş yerinde iddiaya göre kaçak işletme olan üniversiteye hazırlık kurs merkezinden atlayan 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti.

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katili intihar etti, baba emin olmak için Diyarbakır'a geldi

Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu katili Mustafa Murat Ayhan, tutuklu bulunduğu Diyarbakır 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Cezaevinde intihar etti. Baba Mustafa Haytaoğlu, emin olmak için kente gelerek savcıdan bilgi aldı.

Üniversiteli Azra'nın katili cezaevinde intihar etti

Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürüp cesedini 13 parçaya ayırdığı suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Mustafa Murat Ayhan, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti.

Beden dismorfofobi bozukluğuna dikkat, intihara kadar sürüklüyor

Diyarbakır'da Memorial Hastanesinde görevli Uzman Psikolog Tülinay Seçkin, sosyal medyanın beden dismorfofobi bozukluğu üzerindeki olumsuz etkisine dikkat çekti. Seçkin, 'Genelde bu hastaların 3'te 1'i kendilerini eve kapatırlar. İntihara meyledebiliyorlar' dedi.

7'nci kata çıkıp atlamak istedi, polis ikna etti

Elazığ'da inşaat halinde bir binanın 7'nci katına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsı polis ekipleri ikna ederek aşağı indirdi.

Polis kapıdan, itfaiye ekipleri pencereden girerek kurtardı

Elazığ'da bir kişi, arkadaşlarına 'İntihar edeceğim' mesajı gönderdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri kapıdan, itfaiye ekipleri de pencereden girerek şahsın intihar etmesini önledi.

Karısı evi terk eden şahıs intihar etmek istedi

İstanbul'da yaşayan F.A., çocuklarını da alarak evi terk eden karısının peşinden Malatya'ya kadar geldi. Tüm çabalarına rağmen karısını geri dönmeye ikna edemeyen şahısın 8 katlı inşaat halindeki bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunması üzerine araya giren polisler, önce kadını ikna ederek kocasına dönmesini sağladı, sonra da şahsı intihardan vazgeçirdi.

Dehşet anlarını anlattı

Malatya'da ailesini evlilik için ikna edemeyince evin balkonunda atlayarak intihar eden ve ağır yaralanan 25 yaşındaki genç kızın intihar anlarına tanıklık eden parkomat görevlisi o anları anlattı.

Malatya'da intihar ettiği ileri sürülen küçük kız cinayete kurban gitmiş

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3 yıl önce av tüfeğiyle intihar ettiği ileri sürülen 14 yaşındaki kızın kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.