Iyi Ki Varsın Eren Haberleri

Iyi Ki Varsın Eren Haberleri

Jandarma'nın 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmi ilgisi

Malatya'da Jandarma ailesi, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.

'Sosyal Uyum Projesi' kapsamındaki çocukların sinema keyfi

Malatya'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Hakları İl Komitesinde yer alan çocuklara, 'Sosyal Uyum Projesi' kapsamında Kesişme: İyi ki Varsın Eren film etkinliği düzenlendi.

Malatya'da öğrenciler 'İyi ki varsın Eren' filmini izledi

Malatya'nın Akçadağ ilçesi İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi

Güder, yetim çocuklara sinema keyfi yaşattı

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi ve Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yetim çocuklara yönelik özel sinema etkinliği düzenlendi. 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini aileleriyle birlikte izleyerek gönüllerince bir gün geçiren çocukların sinema keyfine, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'de ortak oldu.

Başkan Çınar'dan öğrencilere karne hediyesi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın talimatıyla öğrencilere tatil hediyesi olarak düzenlenen 'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' ve Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas ' sinema filmleri etkinliklerine 3 bine yakın öğrenci katıldı.

Başkan Çınar, 'Eren' filmini şehit yakınları ve gazilerle birlikte izledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat hikayesinin konu edildiği 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' sinema filmini şehit ve gazi aileleriyle birlikte izledi.

Elazığ polisi iyi ki varsın Eren filminde buluştu

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü personelleri, sinema etkinliğinde bir araya gelerek Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmini izledi.

Elazığ'da öğrenciler 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filmini izledi

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde öğrenciler, şehit Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak tarihinde tüm Türkiye'de ve dünyada vizyona giren 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.