Kızılay Haftası Haberleri

Kızılay Haftası Haberleri

Güder, Kızılay çalışanlarıyla bir araya geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Malatya Şubesi Başkanı Osman Korkut, yönetim kurulu ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Çocuklar önce deprem anını canlandırdı, sonra neler yapılması gerektiğini uyguladı

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde okul öncesi eğitim kurslarına katılan 4-6 yaş grubundaki çocuklar, Kızılay Haftası'nda deprem sonrası doğru müdahalenin önemine dikkat çekmek üzere tatbikat gerçekleştirdi.

Kızılay ekiplerinden huzurevine ziyaret

Yeşilyurt Kızılay ekipleri, Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti.

Başkan Güder'den kadınlara gezi jesti

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in Kızılay Haftası dolayısıyla yaptığı jest ile Türk Kızılay'ının gönüllü kadın üyeleri Battalgazi'deki tarihi mekanları gezdi. Battalgazi'ye hayranlıklarını gizlemeyen gönüllü üyeler, Başkan Güder'e teşekkürlerini iletti.

Başkan Güder: 'Kızılay ülkemizin yüz akı olmuştur'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Kızılay Haftası' nedeniyle Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, teşkilat ve gönüllü üyeler ile bir araya gelerek, 'Varlığı ile daima gurur duyduğumuz Türk Kızılayı, 1868 yılından günümüze kadar özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü hizmetleriyle dünyanın saygın yardım kuruluşlarının başında yer almaktadır' dedi.

Soylu, ' 153 yıllık iyilik hareketini gençlere anlatıyoruz'

28 Ekim-3 Kasım Kızılay Haftası olması nedeniyle Malatya'da Genç Kızılay Kadın kolları tarafından Kızılay'ın gönüllülük ruhunu anlatmak için okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Elazığ'da 'Kızılay Sokağı' ve fotoğraf sergisi açıldı

Elazığ'da Kızılay Haftası kapsamında 'Kızılay Sokağı' açıldı. Vatandaşlar fotoğraf sergisinin bulunduğu sokağa yoğun ilgi gösterdi.

Yeşilyurt'ta Kızılay Haftası kutlamaları

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Yeşilyurt Kızılay Şubesi tarafından Konak Anaokulu'nda etkinlik düzenlendi.

Elazığ'da Kızılay Haftası yürüyüşü

Elazığ'da 'Kızılay Haftası' dolayısıyla Türk Kızılay Elazığ Şubesi tarafından yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Malatya'da kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

Türk Kızılay Malatya Şubesi tarafından 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi ve kan bağışının önemine dikkat çekildi. Etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.