Kültür Mahallesi Haberleri

Kültür Mahallesi Haberleri

Bingöl'deki yol genişletme çalışmaları, trafiğe can suyu oluyor

Bingöl Belediyesi, kentin en büyük mahallesi olan Kültür Mahallesi'ne bağlantı sağlayan Şair Eşref Caddesi'ni genişleterek, sürücülere kolay ve güvenli ulaşım olanağı sundu.

Bingöl'de kentsel dönüşümde teslimat süreci başladı

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde hak sahiplerine ait konutların teslimat sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan: ''Şehrimizin çehresini değiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz'

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesine bağlantı sağlayan Şair Eşref Caddesi'nde yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarına start verdi. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Hemşehrilerimizi, kaliteli ve güvenli ulaşım ağlarına kavuşturmak, şehrimizin çehresini değiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz' dedi.

Bingöl'de kentsel dönüşümde sona doğru

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi inşaat sahasında incelemelerde bulunarak yüklenici firmadan bilgi aldı. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Arıkan, inşaat sezonu öncesi hak sahiplerine anahtar teslimatlarının yapılacağını müjdeledi.

Bingöl'de TOKİ konutları için kura çekildi

Bingöl'de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerinin de katılımıyla noter huzurunda çekilen kuralarla, Kültür Mahallesi TOKİ konutlarındaki hak sahiplerinin daireleri belirlendi. Kurada, hak sahiplerinin zemin katlardan muaf tutulduğunu belirten Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Devletimizin gücü, hak sahiplerimizin sabır ve desteğiyle tamamlama aşamasına getirdik ve bugünkü kura ile hak sahiplerimizin dairelerini belirlemiş olduk' dedi.

İş adamlarından Bingöl'e Kur'an kursu ve cemevi

Bingöllü iş adamı Fesih Zeki Mert, kente taziye evi, Kur'an kursu, Kültür Mahallesi muhtarlık hizmet binası, belediye koordinasyon merkezi ile Cemevi kazandırıyor.

Elazığ'da alevler geceyi sardı

Elazığ'da bir binanın çatısında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Başkan Arıkan, pazar esnafıyla bir araya geldi

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kültür Mahallesi'nde kurulan pazar yerindeki esnafı ziyaret etti.