Malatya Tso Haberleri

Malatya Tso Haberleri

Başkan Sadıkoğlu: 'Yerinde dönüşüm desteği artırılmalı'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Mart ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hakan Er başkanlığında düzenlendi. Toplantıya davetli olarak katılan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı, Malatya TSO Meclis Üyelerinin vergi dairesi özelinde karşılaştığı sorunlar hakkında yönelttiği sorularına cevap verdi.

Türk EximBank Malatya Ofisi hizmet vermeye başladı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun uzun zamandır yapmış olduğu girişimler olumlu sonuç verdi. Türk EximBank Malatya Ofisi Malatya TSO bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Malatya Emniyet Müdürü, TSO Meclisinin konuğu oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Malatya TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen meclis toplantısına Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal'da katılım sağladı.

6 Şubat'ın yıl dönümünde Malatya TSO'da deprem konferansı düzenlenecek

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası işbirliğinde 6 Şubat depremlerinin 1. yıldönümünde konferans düzenlenecek.

Türk EximBank Malatya TSO'ya hizmet ofisi açacak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun uzun zamandır yapmış olduğu girişimler olumlu sonuç verdi. Türk EximBank Malatya TSO bünyesinde hizmet ofisi açacak.

Malatya TSO'dan mağduriyet iddiası

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili ve Sigortacılık Meslek Komitesi Meclis Üyesi Ayhan Altunok, kayısı ağaçlarını zirai dona karşı sigortalatmak isteyen üreticilerin TARSİM tarafından mağdur edildiğini ileri sürdü.

Malatya TSO'da Enflasyon Muhasebesi Uygulaması toplantısı düzenlenecek

Paranın satın alma gücündeki aşınma nedeniyle bilançoların güncel satın alma gücü cinsinden düzeltme işlemine tabi tutulmasını içeren enflasyon düzeltmesinde geri sayım başladı.

Malatya TSO'da 'Yerinde Dönüşüm' toplantısı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliğinde, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Dönüşüm Alanları Daire Başkanı Ahmet Şahin'in katılımıyla 'Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı' düzenlendi.

TSO üyelerine geri ödemesiz hibe desteği verilecek

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun girişimleri olumlu sonuç verdi. Malatya TSO üyelerine minimum 35 bin TL ile maksimum 300 bin TL arasında değişen miktarlarda geri ödemesiz hibe desteği verilecek.

Malatya TSO üyelerine 20 milyon TL hibe

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) arasında 'Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı' protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde, MTSO üyelerine toplam 20 milyon TL hibe desteği sunulacak.

Malatya TSO üyelerinin sorunlarını bakanlıklara iletiliyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 7. Meslek Komitesine üye müteahhitlik firmalarının sorun ve talepleri hazırlanan resmi yazı ile ilgili bakanlıklara gönderildi.

Türk-Fransız Ticaret Derneği heyeti Malatya TSO heyeti ile bir araya geldi

Türk-Fransız Ticaret Derneği heyeti ile bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya'daki ihracatçı firmaların Fransa pazarında daha fazla yer alması için destek talebinde bulunarak, Oda üyeleri için vize kolaylığı sağlanması konusunda taleplerini iletti.

UNDP Heyetinden Malatya TSO ziyareti

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) yetkilileri Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret ederek depremin ekonomik etkileri, toparlanma sürecindeki ihtiyaçlar ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Esnafa çek müjdesi

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, gerçek ve tüzel kişilerin keşidecisi olduğu çeklerin ibraz sürelerinin 9 Haziran'a kadar durdurulduğunu müjdeyen duyuran Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Depremzede üyelerimizin tüm ödeme kanallarında kolaylık sağlanması ve daha kapsayıcı adımlar atılması için girişimlerimiz devam edecek' dedi.

Başkan Sadıkoğlu: 'Çek takas sistemi süresi uzatılmalı'

Deprem bölgesindeki firmaların çek ödeme kabiliyetlerinin kalmadığına dikkat çeken Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 6 Nisan'ı hatırlatarak '6 Nisan tarihinde yürürlüğe girmesi beklenen çek takas sisteminin durdurulması ve sürenin uzatılması elzemdir' dedi.

Malatya TSO ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında iş birliği protokolü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, başta Ankara olmak üzere 11 Büyükşehir Belediyesi'nin kayısı alımı, kayısı üreticisi ve kayısı ticareti yapan esnafın desteklenmesini içeren iş birliği protokolünü imzaladı.

Malatya TSO'dan tescilli ürünlerin tanıtımına katkı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Malatya'nın coğrafi işaret tescili almış yöresel ürünlerinin tanıtımını gerçekleştiriyor.

Malatya TSO'dan öğrencilere bot ve mont yardımı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde alınan bot ve montları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti.

Malatya TSO'da yeni dönemin ilk toplantısına yoğun katılım

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MTSO) yeni dönemin ilk meclis toplantısı yoğun bir katılımla düzenlendi.

Malatya TSO'dan bir ilk daha

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) bir ilki daha başardı. TSE ile sürdürülen akreditasyon çalışmaları neticesinde Türkiye'deki tüm Ticaret ve Sanayi Odaları arasında ilk kez 'Üye Dostu Kuruluş' unvanı alan TSO oldu.

Elazığ TB ile Malatya TSO arasında işbirliği arttırılacak

Elazığ Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ETB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Elazığ TB ile Malatya TSO arasında işbirliğinin arttırılması kararlaştırıldı.

Malatya TSO'da Sadıkoğlu güven tazeledi

Malatya Sanayi ve Ticaret Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Malatya TSO'da seçimler başladı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimleri başladı.

Baştürk: 'Malatya TSO'da kadın meclis üyelerine ihtiyacımız var'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Adayı Akif Baştürk, Emeksiz Caddesinde esnafları ziyaret etti. Ziyaret esnasında açıklama yapan Baştürk, 'Malatya olarak hep birlikte kalkınacağız' dedi.

Başkan Sadıkoğlu: 'Önceliğimiz Üyelerimiz'

Oda üyelerinin iş ve işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için Malatya TSO hizmet birimlerinin yenilendiğini belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Tüm çalışmalarımızda odak noktamız olan üyelerimizin daha hızlı, şeffaf ve kaliteli hizmet alabilmeleri için hizmet birimlerimizi baştan aşağı yeniledik' dedi.

MTSO Başkanı Sadıkoğlu'nun Seçim Ofisi açıldı

Malatya TSO Başkanı ve 2 Ekim'de yapılacak seçimlerde Başkan Adayı olan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun Seçim Ofisi düzenlenen törenle açıldı. Yoğun katılımın sağlandığı törende konuşan Başkan Sadıkoğlu, 'Söz veriyoruz, bir kesimin değil, her kesimin temsilcisi olmaya devam edeceğiz' dedi.

Malatya TSO üyelerinin yıllar süren davaları birkaç hafta içinde sonuca ulaşacak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), üyelerine işçi-işveren, ticari-tüketici uyuşmazlıklarında zorunlu hale gelen arabuluculuk hizmeti verecek. MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Aylar, hatta yıllar süren davalar Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezimizde birkaç hafta içinde sonuca ulaşacak. Üyelerimize hayırlı olsun' dedi.

Malatya TSO seçimleri 2 Ekim'de

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinin 2 Ekim 2022 Pazar günü yapılacağı duyuruldu.

Malatya TSO'dan geleneksel aşure günü etkinliği

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen Aşure Günü'nde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Başkan Sadıkoğlu talep etti, cezalar silindi

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun zirai ilaç satışı yapan firmalara kesilen cezaların iptali için yaptığı girişim sonuç verdi. Tarım ve Orman Bakanlığı cezaları iptal etti.