Polis Haftası Haberleri

Polis Haftası Haberleri

Elazığ'da öğrenciler polisleri unutmadı

Elazığ'da anaokulu öğrencileri, 'Polis Haftası'nı unutmadı.

Bilgievi öğrencileri 'Polis Haftası'nı kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim faaliyetlerine devam eden Selahaddin Eyyubi Bilgievi öğrencileri, Polis Haftasını kutladı.

CHP'li Erol polislerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Polis Haftası münasebetiyle karakol ve kontrol noktalarında görevli polis memurlarıyla bir araya geldi.

Satranç Turnuvası çekişmeli geçti

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıl dönümü çerçevesinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 'Polis Haftası Satranç Turnuvası' organize edildi. Yoğun katılımın olduğu ve çekişmeli geçen turnuva ödül töreni ile son buldu.

Ceylan Karavil Park AVM'de 10 Nisan Polis Haftası kutlandı

Ceylan Karavil Park Alışveriş merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da milletin can ve mal güvenliğini sağlamak, huzurlu yaşaması için zaman mefhumu gözetmeden çalışan Polis Teşkilatı'mızın 177. yıl dönümünü ve Polis Haftası'nı unutmadı.

Türk Yıldızları Malatya semalarında

Malatya'da Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle gösteri uçuşu yapan Solo Türk ve Türk Yıldızları nefes kesti.

Diyarbakır'da Polis Haftası kutlandı

Diyarbakır'da, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Malatya'da Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle tören düzenlendi.

Polis birimleri faaliyetleri açılan stantlarla tanıtıldı

Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Malatya Park AVM'de emniyet bünyesinde yer alan birimlerin faaliyetlerini anlatan stant açılışı yapıldı.

Bingöl'de jandarma, Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürüyle bir araya geldi

Bingöl İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin ve beraberindekiler, Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat'ı ziyaret etti.

Şoke eden ihbar!

Elazığ'da Polis Haftası dolayısıyla gençler 'olay var' ihbarında bulunarak olay yerine gelen polislere kutlama etkinliği düzenledi.