Toplantı Haberleri

Toplantı Haberleri

Battalgazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan toplantısını tamamladı

Battalgazi Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında yapıldı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını yaptı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanlığında toplanarak Mayıs Ayı Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, yerinde dönüşüm için yapılacak başvurularda uyulması gereken kuralları belirleyerek karara bağladı.

DAİMFED Malatya Şube Başkanlığına Kadircan Esen getirildi

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Malatya Şubesi 44 kurucu üyenin katılımı ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlığa İnşaat Yüksek Mühendisi Kadircan Esen seçildi.

Elazığ'da 'Elazığ Turizmini Geliştirme Toplantısı' düzenlendi

Elazığ'da birçok paydaşın katılımıyla 'Elazığ Turizmini Geliştirme Toplantısı' düzenlendi.

Tunceli Orman İşletme Müdürlüğünde kadastro bilgilendirme toplantısı yapıldı

Tunceli Orman İşletme Müdürlüğünde kadastro bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Başkan Sadıkoğlu: 'Kişisel rantları uğruna Malatya'yı borç batağına sürüklediler'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Nisan ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde Malatya'nın ana gündemi haline gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin borcu hakkında değerlendirme yaptı.

41. Mühendislik Dekanları Konseyi toplantısı Elazığ'da başladı

Elazığ'da Fırat Üniversitesi'nin ev sahipliğinde iki gün sürecek olan 41. Mühendislik Dekanları Konseyi toplantısı başladı.

Malatya Valisi Yazıcı'dan kurum müdürlerine kamuda israf uyarısı

2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Malatya Valisi Ersin Yazıcı Başkanlığında gerçekleştirildi. Burada konuşan Vali Yazıcı, kamu malının hakkaniyetli kullanılması uyarısında bulunarak, 'Binlerce, yüzbinlerce kişinin imkanını, parasını kullanırken eğer kul hakkına giriyorsanız işiniz zor' dedi.

Elazığ'da Tarama Sonrası Teşhis Merkezi Teşkilatı Çalışma Toplantısı düzenlendi

Elazığ'da 2024 yılı Ocak-Şubat-Mart aylarına ait Tarama Sonrası Teşhis Merkezi Teşkilatı Çalışma Toplantısı düzenlendi.

Elazığ'da veri girişleri değerlendirme toplantısı düzenlendi

Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen bitkisel üretim istatistikleri 2024 yılı 1. tahmin veri girişleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Pütürge Belediyesi'nin ilk meclis toplantısı yapıldı

Pütürge Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Mikail Sülük başkanlığında ilk kez toplandı. Toplantıda meclis üyelerinin görev dağılımı da yapıldı.

Elazığ Belediyesi Meclis toplantısında komisyon üye seçimi yapıldı

Yeni dönemin ilk oturumunun gerçekleştiği Elazığ Belediyesi Meclis toplantısında, komisyonlar için üye seçimleri yapıldı. 5 üye sayısına sahip komisyonlar için yapılan seçimde AK Parti üyeleri 23 oy alarak komisyonlarda yer alırken, CHP ve Yeniden Refah Partisi'nin üyeleri, salt çoğunluk olan 20 oya ulaşamadı ve komisyonlarda yer alamadı. Çoğunluğun sağlanamamasının ardından gerginlik yaşandı.

Bayram Taşkın başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit ile yeni meclis üyeleri ilk toplantısını yaptı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sonrası Yeşilyurt Belediye Meclisi Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit başkanlığında ilk kez toplantı. Yoğun bir gündemin yer aldığı mecliste konuşan Başkan Geçit, 'Yeşilyurt'umuzda deprem yaralarını sarmak ve iki yıl içerisinde ilçemizi yeniden ayağa kaldırmak için Meclisimize büyük görevler düşmektedir' dedi.

Vali Toraman: 'Aranan şahısları yakalama oranı yüzde 54 arttı'

Elazığ Valiliği tarafından düzenlenen asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, 'Kesinleşmiş hapis cezası olan 452 şahıs ve ifadeye yönelik aranan 551 şahıs olmak üzere toplamda 1003 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. Geçen yılın aynı dönemine göre yakalama oranında yüzde 54 artış sağlanmıştır' dedi.

Başkan adayı Er'e Yeşiltepe'de coşkulu karşılama

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, seçime günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün birçok ziyaret ve toplantı ile vatandaşlarla buluşan Sami Er, 31 Mart akşamı Malatyalıların Cumhur ittifakına en yüksek oyla destek olacağına inandığını söyledi.

Başkan Sadıkoğlu: 'Yerinde dönüşüm desteği artırılmalı'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Mart ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hakan Er başkanlığında düzenlendi. Toplantıya davetli olarak katılan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı, Malatya TSO Meclis Üyelerinin vergi dairesi özelinde karşılaştığı sorunlar hakkında yönelttiği sorularına cevap verdi.

Diyarbakır'da 'Seçim Güvenliği Toplantısı'

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin alınan tedbirleri gözden geçirmek üzere Diyarbakır Valisi Ali ihsan Su başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı düzenlendi.

'Üretimini artırmak için yatırım yapacağız'

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Elazığ Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra 'Sektör Paydaşları' toplantısına katıldı. Yumaklı, şeker fabrikalarının üretimini artırmak için yatırım yapacaklarını söyledi.

Geçit: 'Gözene'nin sorunlarına özel eğileceğiz'

Gözene mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinlemek için düzenlenen mahalle toplantısında konuşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, birincil önceliklerinin Malatya'yı ayağa kaldırmak olduğuna vurgu yaparak, bu bölgenin birçok sorununun olduğunu ve bu sorunlara özel olarak eğileceğini ifade etti.

Başkan adayı Geçit, Şahnahan Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu

Her mahalle toplantısında vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan ve son olarak Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Yeşilyurt için ne yapılması gerekiyorsa yapılacak; gece gündüze katılması gerekiyorsa emin olun katılacak. Ben onun sözünü size veriyorum. Malatya'mızı ve ilçelerimizi birlikte ayağa kaldıracağız' dedi.

Diyarbakır Tarım Konseyi ikinci kez toplandı

Diyarbakır'ın sahip olduğu tarımsal potansiyeli daha iyi değerlendirmek, tarım sektörünü büyütmek, sürdürülebilirliğini ve katma değerini artırmak, tarım sektöründe faaliyet gösteren kamu ve özel kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlayıp, sektörün büyüme stratejilerini doğru belirlemek için kurulan Diyarbakır Tarım Konseyi ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi Mart Ayı olağan toplantısını tamamladı

Battalgazi Belediyesi Mart ayı 5'nci ve son birleşimini Çınar Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, toplantıda beş yılda göstermiş oldukları destek ve emeklerinden dolayı meclis üyelerine plaket verdi.

Elazığ 2. Amatör Küme Ligi için teknik toplantı yapıldı

2. Amatör Küme'de 27-28 Nisan'da başlatılması planlanan yeni sezon öncesi kulüp temsilcileriyle teknik toplantı yapıldı.

'Hekimhan'ı projelerimiz ile ihya edeceğiz '

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Hekimhan ilçesi'ndeki çalışmalarını yoğunlaştıran cumhur ittifakının MHP'li Hekimhan belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, cumhur ittifakının organize ettiği toplantıda hemşerileri ile bir araya geldi. Tabaroğulları, ' Hekimhan'ı projelerimizle ihya edeceğiz' dedi.

Başkan Sadıkoğlu, talepleri Bakan Şimşek'e iletti

Ankara'da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, başta Mücbir Sebep Süresinin uzatılması olmak üzere doğrudan bakanlığı ilgilendiren sorunları ileterek çözümü için daha hızlı adımlar atılmasını talep etti.

'Uygulanan desteklerde KDV muafiyeti getirilmesi gerektiğini düşünüyoruz'

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, TOBB'da düzenlenen oda ve borsa istişare toplantısına katıldı.

Elazığ'da geçen seneye göre asayiş olayları yüzde 10 azaldı

Elazığ Valiliği tarafından düzenlenen asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Vali Doç. Dr. Ömer Toraman iki aylık süreçte 748 bin 683 kişi sorgulandığını ve asayiş olaylarının, bir önceki yılın aynı döneminde göre yüzde 10 azaldığını söyledi.

Elazığ'da yeni atanan personelle tanışma toplantısı gerçekleştirildi

Diyanet akademisinde başarılı olup atanma hakkı kazanan ve Elazığ merkez ile ilçelerde göreve başlayan 39 personelle Beyzade Efendi Camisinde tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Tunceli'de asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nuh Köroğlu ve Emniyet Müdürü Hakan Duman da katıldı.