Veteriner Fakültesi Haberleri

Veteriner Fakültesi Haberleri

Veteriner Fakültesi Dekanlığı Koşusu'nun galibi 'King Karaca'

Elazığ Hipodromu'nda gerçekleştirilen Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı Koşusu'nun galibi King Karaca oldu.

FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi

Fırat Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubu, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı koşusu öncesinde hipodromda mini konser verdi.

FÜ Öğrencileri hipodromda konser verecek

Fırat Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubu, çarşamba günü, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı koşusu öncesinde hipodromda konser verecek.

8 santimlik taş insandan değil, 10 yaşındaki 'Fındık' isimli köpekten çıktı

İdrarını sancılı ve kanlı yaptığı için sahibi tarafından Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesine götürülen Fındık isimli Cocker Spaniel cinsi köpeğinin idrar kesesinden 8 santimlik taş operasyonla alındı.

Kuzey Irak'tan 14 veteriner hekim adayı Diyarbakır'da staj yapacak

Kuzey Irak'taki Süleymaniye Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde eğitim gören 14 öğrenci, Dicle Üniversitesi'nin yaptığı anlaşma çerçevesinde 5-25 Ağustos tarihleri arasında 20 günlük staj eğitimi için Diyarbakır'da Veteriner Fakültesine geldi.

FÜ Veteriner Fakültesi Dekanlığı Koşusu'nu Can Kısas kazandı

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı Koşusu'nu Can Kısas kazandı.

Elazığ'daki bu laboratuvar tıpta çığır açacak

Fırat Üniversitesi (FÜ) Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami Şimşek tarafından kurulan moleküler klonlama ve aşı geliştirme laboratuvarı hizmete girdi. İçerdiği son teknolojik cihazlar ile bölgede tek ve ülkede sayılı laboratuvarlar arasında bulunan merkezin ilk çalışması ise koyunlarda sıkça görülen delibaş hastalığının aşısı oldu.

Depremden yaralı kurtarılan hayvanlar Elazığ'da sağlığına kavuşuyor

Deprem bölgelerinden yaralı olarak kurtarılan kedi ve köpekler, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nde sağlığına kavuşuyor.

Diyarbakır'da depremden etkilenen hayvanların tedavileri devam ediyor

Diyarbakır'da, Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi bünyesinde kurulan hayvan hastanesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden yaralanan ve psikolojisi bozulan, deprem illerinden getirilen hayvanların tedavilerini gerçekleştirdi.

Diyarbakır'daki hayvan hastanesi, bölgede yabani ve evcil hayvanlara sağlık üssü oldu

Diyarbakır'da, Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi bünyesinde kurulan hayvan hastanesi, tıbbi imkanları ve başarılı akademik kadrosuyla kent ve çevre illerden getirilen binlerce hayvanın sağlığına kavuşmasına imkan tanıyarak bölgede sağlık üssü görevini üstleniyor.

Dicle'de veteriner adayları beyaza büründü

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesine bu yıl başlayan öğrenciler, düzenlenen geleneksel törenle beyaz önlükleri giydi.

FÜ Veteriner Fakültesi 47. dönem mezunlarını uğurladı

Fırat Üniversitesi (FÜ) Veteriner Fakültesi'nden mezun olan 137 öğrenci için tören düzenlendi.

FÜ kadın kolları öğrencilerle iftar yaptı

Elazığ Fırat Üniversitesi kadın kolları, Veteriner Fakültesi akademisyenlerinin de katkılarıyla üniversite öğrencilerine iftar yemeği verdi.

Veteriner Fakültesi'nden Hayvan Hastanesine ziyaret

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri, Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi.

TÜBA-GEBİP ödülüne uzandı, plaketini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alacak

Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen program kapsamında 2021 yılı TÜBA-GEBİP ödülü sahibini buldu. Meme kanseri üzerine projesi ile sağlık alanında ödül alan Fırat Üniversitesi (FÜ) Veteriner Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Cemal Georg Orhan, plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alacak.

Veteriner Fakültesi 'Beyaz Önlük Giyme Töreni' gerçekleştirdi

Veteriner Fakültesini kazanan öğrenciler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde 'Türkiye'de Veteriner Hekimliği Öğretiminin 179. Yılı Beyaz Önlük Giydirme Töreni' gerçekleştirildi.

FÜ Veteriner Fakültesinde, 179. yıl eğitim etkinlikleri

Elazığ Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi tarafından 179. yıl eğitim etkinlikleri devam ediyor.

FÜ Veteriner Fakültesinde, 179. eğitim ve öğretim yılı etkinlikleri

Elazığ Fırat Üniversitesi Veteriner Hekimliği Fakültesi tarafından 179. eğitim ve öğretim yılı etkinlikleri düzenlendi.

Uluslararası başarıya imza atan FÜ Veteriner Fakültesi, EAEVE tarafından akredite edildi

Fırat Üniversitesi (FÜ), Veteriner Fakültesi çok önemli bir uluslararası başarıya imza atarak, Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE) tarafından akredite edildi.