Elazığ haber, Elazığ asayiş haberleri, Elazığ son dakika asayiş haberleri

Asayiş

Elazığ asayiş haberleri, Elazığ trafik kazası, son dakika asayiş olayları, Elazığ yangın haberleri, hızlı ve farklı yayın anlayışı ile Elazığ Haber'de.

Asayiş Haberleri

Elazığ OSB'de deprem ve yangın tatbikatı

Elazığ'da Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

Otogar içerisinde silahlı kavga: 2 yolcu yaralı

Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 2 yolcu yüzüne gelen saçmalar sonucunda yaralandı. Yaralılar tedavi altına alınırken, kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesindeki deprem tatbikatı gerçeği aratmadı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde UMKE, AFAD, ilk yardım ve itfaiye ekiplerinin katılımıyla gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Polis suçlulara göz açtırmıyor: 12 aranan şahıs ve bir zanlı yakalandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 12 aranan şahıs ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı.

Elazığ'da feci kaza: 2 ağır yaralı

Elazığ'da iki kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Kaza nedeni ile araçta sıkışan sürücü, ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı.

'Cımbız' operasyonunda tutuklu sayısı 12'ye çıktı

Elazığ'da kamuyu 7 milyon 400 bin lira zarara uğratan şahıslara yönelik düzenlenen 'Cımbız' operasyonunda adli kontrol şartı ile serbest bırakılan 2 kişi daha tutuklandı. Son tutuklama ile birlikte operasyonda 12 kişi cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 2 bin 100 paket kaçak sigara ele geçildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 2 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi.

'Sudan sebep'ten silahlı kavga: 2 yaralı

Elazığ'da muhtar ile köylüler arasında tarla suyu meselesinden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da 380 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 380 kilo kıyılmış tütün ele geçirilirken bir şüpheli hakkında ise yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada

Elazığ'da çocukların trafikteki tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı. Çocuklardan birinin kamyon, diğerinin ise minibüsün arkasına asılarak gittiği anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da trafik kazası: 4 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Minibüsün çarptığı 2 çocuk yaralandı

Elazığ'da kontrolsüz şekilde aniden yola çıkan 2 çocuğa minibüs çarptı. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ'da asayiş uygulaması

Elazığ'da polis ekipleri tarafından sürdürülen asayiş uygulamalarında 2 parça halinde toplam 106 gram toz esrar maddesi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Böyle sağlam ağır hasarlı bina görülmedi: Üçüncü gününde zor yıkabildiler

Elazığ'da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ağır hasar alan 7 katlı bir binanın yıkımı gerçekleşti. Büyük oranda yıkılan binanın tek kolon üzerinde kalan 7. katı ise üçüncü günde zorlukla yıkıldı.

Elazığ'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalandı

Elazığ'da haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi, polis ekiplerince yakalandı.

Uyuşturucuyu turşu bidonuna gizlemişler

Elazığ'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, turşu bidonunun içine zulalanmış vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda 5 tutuklama

Elazığ'da emniyet ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda, 3'ü kadın 7 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Elazığ'da emniyet ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda, 3'ü kadın 7 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da sağanak yağış hayatı felç etti: Cadde ve sokaklar göle döndü

Meteoroloji'nin kuvvetli yağış uyarısının ardından Elazığ'da sağanak etkili oldu. Kent merkezinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

Toplam 2920 haber.